Звездни компромати - Юни'22

• 287 271
  • 2 711
  •   1
Отговори
# 390
Да , омъжи се наскоро.  Мъжа и е доста готин . И ми изглежда много позитивен и мил .

Явно е доста влюбена .

# 391
Kat Graham
Скрит текст:

# 392
Той Благой явно е чул за тази рецепта с влюбването и я прилага много религиозно 😆 Не му личи много, но се старае, явно е решил да е вечно млад. Дано не спрат сините хапчета от производство като стане на 80 години 😁

# 393
Ето я и нея –Ирини  Simple Smile

Скрит текст:

А кой е зад нея Grinning ?

Емил Анчев- създател на група ,, Конкурент". Единствената тяхна песен ,за която се сещам, е ,,Дай ми време"

# 394
Наистина изглежда страхотно. Може да иронизирате, но на мен наистина ми изглежда по-добре от всякога.

# 395
  • София
Мария Бакалова ще участва в Guardians of the galaxy 3! Това е голяма работа, да влезеш в света на Марвел. Браво на Мария, аз съм от харесващите я.

# 396
Наистина изглежда страхотно. Може да иронизирате, но на мен наистина ми изглежда по-добре от всякога.
Не иронизирам. Прекрасна е!❤

# 397
Дуейн Джонсън изненадва майка си с нов дом.
https://www.instagram.com/reel/CeZlEzWFWIG/?utm_source=ig_embed& … 97e6-3d5c9de2b75f

# 398
Парис присто изглежда щастлива. Не бих казала, че е без пороци човек злоупотребяващ в близкото минало с наркотици, а стилът ѝ е малко застинал в 90-те. Винаги изглежда като ретро чалга звезда с тая коса. Хубавото е, че явно се е съвзела и си намери спътник в живота, че 20 г. не ѝ се получаваше.

# 399
Мария Бакалова ще участва в Guardians of the galaxy 3! Това е голяма работа, да влезеш в света на Марвел. Браво на Мария, аз съм от харесващите я.
Аз пък съм на кантар дали я харесвам, НО важното е, че има постижения, за което ЕВАЛА. Това е достатъчно да я уважавам и аплодирам за това, че по някакъв начин прославя държавата ни и носи повод за гордост!

# 400
  • София
Покрай Парис се сетих - с Гери Дончева кскво става, къде потъна?

# 401
Харесвам много Парис. Разкошна е, барби!
Обаче не вярвам, че няма пороци и води здравословен живот. Тя е парти момиче.

Мария Б. също много ми харесва, особено с новата прическа.

# 402
Покрай Парис се сетих - с Гери Дончева кскво става, къде потъна?
Ако не ме лъже паметта май се беше сгодила. Или това беше последното инфо за нея, което се постна тук преди време.

# 403
  • Стара Загора
HeartsДжони Деп като малък–сладур  Simple Smile Hearts
Скрит текст:

# 404
Новата на Благо си е татуирала името му, предвидливо в празно сърце, че да може да се запълни по-лесно. 😁

Общи условия

Активация на акаунт