Звездни компромати - Юни'22

• 287 149
  • 2 711
  •   1
Отговори
# 495
Евгени да не би да говори за Кондаков ? Той нали е все по почивки.

Последна редакция: вт, 07 юни 2022, 19:15 от alethea

# 496
  • In The Middle Of Nowhere
Имаше го това публикувано по-назад. Заинтригува ме и го прочетох, но ми е трудно да повярвам, че точно той не бил випаджийски обслужен!
Виж, на мен ми да ми се случи да обикалям, но на него?

# 497
Eva Longoria на MOCA Gala 2022
Скрит текст:

# 498
  • в 1001-та нощ
Имаше го това публикувано по-назад. Заинтригува ме и го прочетох, но ми е трудно да повярвам, че точно той не бил випаджийски обслужен!
Виж, на мен ми да ми се случи да обикалям, но на него?

Прави се на интересен и привлича внимание Anguished

# 499
Eva Longoria на MOCA Gala 2022
Скрит текст:

Тази дължина на полата не е за нея.Тя е миньон ,не и отива такъв тип поли

# 500
  • Glasgow
Аз го бях публикувала това за фризьорите, че ще отказвам вече фризьорите и аз. тук са още по-зле, защото освен че са некадърни, взимат много скъпо, за всичко чакаш, не може без час, просто са ужасни. Аз дойдох с къса коса и поради липса на добри фризьори за къса коса просто я пуснах. Барбърите са добри, кюрди предимно, но те не искат да правят жени, някакви си религиозни причини. Иначе пък не им пречи да си пращат гениталиите по Messenger, но косата не може да ти пипат 😏😞

# 501
На Лордът обиколката му по салоните явно е приключила успешно, защото един познат фризьор се похвали със снимка как го подстригва скоро.

Последна редакция: вт, 07 юни 2022, 22:16 от paradigma

# 502
Аз се чудех защо и тука има толкова бръснарници, и все мъже вътре, нито една жена...
Аз пък не вярвам Златка да е бременна отново

# 503
Голям хейт отнесе Бакалова, след Борат, но сега става част от Марвел и ще си партнира с хора, дето ние и не сънуваме да видим. Та с простотия или не, с псувни и вееща женски, хигиенни матРиали, момичето успя. И тепърва ще жъне успехи.
Ма таква била онакава, оплюта от сънародниците си, ние в това сме си шампиони.
Ето това е - роди ме, майко с късмет и ме хвърли на смет.
Радвам се за нея.

# 504
Blake Lively
Скрит текст:

# 505
Голям хейт отнесе Бакалова, след Борат, но сега става част от Марвел и ще си партнира с хора, дето ние и не сънуваме да видим. Та с простотия или не, с псувни и вееща женски, хигиенни матРиали, момичето успя. И тепърва ще жъне успехи.
Ма таква била онакава, оплюта от сънародниците си, ние в това сме си шампиони.
Ето това е - роди ме, майко с късмет и ме хвърли на смет.
Радвам се за нея.
В темата за кино писах и тук ще повторя - ужасно ме радва това момиче. Тия си мислех, че след Борат снима някакви тъпотии и не успява да се възползва от номинацията за Оскар и дойде инфото за Марвъл. Не съм фен на жанра, но това е голяма крачка нагоре и със сигурност ще гледам нейния филм.

# 506
И аз не съм фен на Борат, не съм и кой знае какъв на Марвел или супергерои разни, НО много се кефя на Бакалова. Няма нужда даже да пиша и защо. Млада, усмихната, успяваща, работеща, живееща…

# 507
  • Варна
Бакалова тепърва ще се разкрива с актьорски заложби. Нека дерзае, българската сцена като не предоставя добра възможност за талантливи хора - поне да ни прославят из света.

Не искам да съм съдник и критик, но защо "куцо, кьораво и сакато" се хващат да пишат литература, еле пък автобиографична такава Neutral Face
Може би и не съм обективна, защото тази особа, колкото и красива да ми е външно, толкова я намирам и за ужасно надута и фалшива...но все пак 🙄🤷🏻‍♀️

Скрит текст:

# 508
Опитахме се да подхванем темата за младата авторка, но бяхме заметени набързо.
Бакалова тепърва ще се разкрива с актьорски заложби. Нека дерзае, българската сцена като не предоставя добра възможност за талантливи хора - поне да ни прославят из света.

Не искам да съм съдник и критик, но защо "куцо, кьораво и сакато" се хващат да пишат литература, еле пък автобиографична такава Neutral Face
Може би и не съм обективна, защото тази особа, колкото и красива да ми е външно, толкова я намирам и за ужасно надута и фалшива...но все пак 🙄🤷🏻‍♀️

Скрит текст:

# 509
  • София
А коя е тази с книгата? На мен не ми е позната.

Общи условия

Активация на акаунт