Звездни компромати - Юни'22

• 288 991
  • 2 711
  •   1
Отговори
# 1 680
Това е страхотно, че е два метра.

# 1 681
Барън Тръмп ще стане много як мъж . Харесвам високи мъже  , мисля че и повечето жени също .
Определено ще има много обожателки . Висок , хубав и богат Laughing

# 1 682
  • гр.Пловдив
Мдаа,но пак стигаме до извода,че по таблица може да си отличник,но как ще ти стои това тегло е съвсем различно..

Според мен като цяло Светлето Гущерова трябваше да спре с всякакви касапници  в този период
Скрит текст:

Скрит текст:

А Марийчето да не се оглозгва до стърчащи ребра и лицеви изпъкнали  кости,ей така си е идеална

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

# 1 683
  • Пловдив
Саманта Фокс окончателно сложи край на мъжките сексуални фантазии около себе си, след като се ожени за приятелката си Линда Олсен. Или пък ги удвои.
Още снимки в линка...
Скрит текст:
https://life.dir.bg/zvezdi/kray-s-mazhkite-mechti-samanta-foks-se-ozheni

# 1 684
Давид Ганди

Скрит текст:

Мадисън Луис

Скрит текст:

Але Амброзио

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 20 юни 2022, 20:17 от SSll

# 1 685
Давид Ганди има ли жена до себе си?

# 1 686
Да. Мисля, че е адвокатка.

# 1 687
Открили са квартирата, в която са били Кирил Петков и Лена Бориславова, на много централно място. на ул Гадстоун 49. Това си е тип Airbnb и го наемат туристи. Малък  е апартаментът, с една спалня. Stuck Out Tongue В описанието собтсвеникът го описва като уединен апартамент, идеален за младоженци Heart Eyes Joy И гостите могат да се възползват от бързо/експресно напускане, което е много важно в техния случай. Stuck Out Tongue Winking Eye Затова имаше минисейф до входната врата, в който се оставя ключа, вместо да чакаш някой да идва да го взима. Също и това, че апартамента е за наемане обяснява и пощенската кутия до входната врата на апартамента и инсталираната камера. Joy
Ето да разгледате апартамента :
https://rezervaciq.com/apartament-uilyam-gladston
И статията:
https://bairak.bg/2022/06/18/%D0%B0%D1%84%D0%B5%D1%80%D0%B0%D1%8 … 57AQjVikuhOhMNOfc
Много са палави двамата! Stuck Out Tongue Closed Eyes Joy

Последна редакция: пн, 20 юни 2022, 21:27 от daizy_g

# 1 688
Байрак.бг...падам🤣🤣🤣

# 1 689
  • Mediterraneo
Диона е сигурно най- гнусната бг "звезда", която съм виждала. Нечистоплътност лъха от всяка нейна пора.

# 1 690
Относно коментарите за Преслава по-назад, наистина ли мислите, че килограмите в момента са и проблема? Аз всеки път като я мерна из социалните мрежи, се потрисам от лицето й. За мен, това е една от най-грозните трансформации, които човек сам си е причинявал.

# 1 691
Ще прЕпАдна….. Кристиян Валентин с Мерцедес за 2 я му месец… Ами айде хаирлия и безаварийно! На две години хеликоптер! 🤭😅

ТоцЕе, спиш! Виж кво правят богаташите!

# 1 692
Ще прЕпАдна….. Кристиян Валентин с Мерцедес за 2 я му месец… Ами айде хаирлия и безаварийно! На две години хеликоптер! 🤭😅

ТоцЕе, спиш! Виж кво правят богаташите!

Въпросният мерцедес е ел.детска кола.

# 1 693
Хайаххахахахахахах, ето като не чета тези топ интересни статии, тъй става🤭😅😅
Така се същисах от снимките на майка му и заглавието, че не сварих да отворя😅
Ето така стават недоразуменията🤭

Нищо де може да му купят истински 🤣

# 1 694
Хубаво е да се четат целите статии, не само заглавията

Общи условия

Активация на акаунт