Звездни компромати - Юни'22

• 288 614
  • 2 711
  •   1
Отговори
# 2 355
Като се заговорихме за Елена Петрова се присетих за онази мацка с 6 деца,  Милянкова май беше. Участваше в "Под прикритие". Какво се случва с нея и мъжете й?
Дали не са 7 даже.

# 2 356
  • в 1001-та нощ
Камелия кога си е рязала носа и тя?! Мега остър, като на Преслава.
О, отдавна.

Но ме изненадва думата "отслабнала", тя винаги си е била слаба.

Беше се поналяла - вижда се добре в един филм, в който имаше епизодично участие.

# 2 357
И аз винаги съм приемала Камелия за слаба и тренирана. Никога не съм я виждала пълна.

# 2 358
# 2 359
Винаги е била слаба и стегната. Има и дълги крака. Изглежда чудесно, без отрязания нос.

# 2 360
Да не е и тя на новата мода за отслабване ......инсулиновата?!

# 2 361
Ама забележете как младоженката на всяка снимка го гледа и не откъсва очи от БлаШко. Леле, верно е яко хлътнала. А за него е поредния купон.
Съвсем без заяждане-с какво се издържа БлаШко?
https://www.instagram.com/p/CfULLaeKdZR/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

# 2 362
Елена Петрова трябва да е била луда да си разваля брака заради този Мартин, ама така е като му дойде на човек сляпата неделя. Ако наистина пие, дано спре, това се отразява на всичко.

# 2 363
Един въпрос ме мъчи от известно време, няма да мога да заспя
Емануела и Преслава нали бяха приятелки по едно време? Какво ли е станало, че вече не са?

# 2 364
Коментарите под снимката цепят: "Литургията на поповете сигурно я знаеш наизуст вече" Satisfied Хич не ми изглежда влюбен той. Ухилен да, но влюбен не.

# 2 365
https://www.instagram.com/p/CfUEk1Wr-N8/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Ъъ, не съм сигурна, че тази реклама с Хейли Бийбър се е получила.

# 2 366
Винаги е била слаба и стегната. Има и дълги крака. Изглежда чудесно, без отрязания нос.
Не знам каква ти (ако е удобна форма на обръщение във форум) е представата за дълги крака, но Камелия има съвсем нормален ръст и крака.
Висока в не повече от 1,70см. според мен, което за жена си е супер.
Запомнила съм, че сме един калибър с нея и краката ѝ в никакъв случай не са ми направили впечатление като нещо уау на дължина.
Нормална дължина на краката за нормална височина на жената.
Иначе наистина си имаше хубаво телце.
Но моите спомени за нея са далечни, та килограмите не знам как са ѝ сега.
Сигурна съм обаче, че ръстът и дължината на краката не се променят чак толккова за петнайсетина години.

# 2 367
Още от сватбата:
Скрит текст:
Кумовете:

# 2 368
  • София
Булката името на Блажко ли си е татуирала?

# 2 369
Ни едно от децата го няма.

Общи условия

Активация на акаунт