Звездни компромати - Юни'22

• 288 601
  • 2 711
  •   1
Отговори
# 2 445
  • Пловдив
Скалата... Simple Smile явно е имал РД.
Скрит текст:

# 2 446
  • София
Анджелина
Скрит текст:
Марая Кери
Скрит текст:

# 2 447
Марая Кери е заприличала на Цеца Величкович Grinning . Какви извивки, с екстеншъни, грим! Както казват бабите “а какво момиче беше!”

# 2 448
  • София
Ирена Милянкова с вече пораснали деца.

https://www.instagram.com/p/CfWBzCjo0Eq/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

# 2 449
Много хубави и Милянкова, и децата.

# 2 450
3 години брак не са кой знае колко за повечето хора, но ако погледнем Блаткини - 3 години са си световен рекорд и ме съмнява някое от следващите булчета на БлаШко да го подобри. 🙃

Тоцка и мъж ще се задържат дълго време заедно, според мен, намерили са се. 
Ясно е, че той яко е налапал въдицата, а на нея точно това ѝ трябва - някой да я боготвори и носи на ръце.
А за късмет се видяха в пари, добре дошло за болните ѝ амбиции да е по-по-най.
Набързо забрави семейните хотелчета в Разлог, но и да му изтънее джоба отново, Тоцка ще си кротува при него, защото друг мъж едва ли ще намери да изтърпи тоя цирк. 😃

# 2 451
Николета и Нико,годишнина ли имат?
Написала е: Веднъж в живота...
Любов като никоя друга...
Ти си аз и аз съм ти!
#HB #13 🎂❤

# 2 452
  • София
Отговорно заявявам, че Батинкови са си един за друг. Simple Smile

Тая любов на Николета и Ники Михайлов няма ли да роди едно бебе накрая...

# 2 453
И тези двамата се намериха явно, през колко други минаха, накрая се кротнаха пак заедно.

# 2 454
Май Ники има рожден ден, а това 13 би трябвало да е номерът му в отбора.

# 2 455
Аз пък мисля, че голямата й любов на Николета беше Валерката Божинов. Доста го гони навремето. Но после се кротна при Ники и според мен е мега доволна, защото Валери се оказа к..вар като Благо. Валери и Благо са първо дружки, заедно бяха на Малдивите и си пускаха клипчета един друг как се снимат да се кефят на едни мазни чалги.

# 2 456
Не са ли 13 години заедно?
Като изключим периода ѝ с Валерко?

# 2 457
Гледах сега Плачков- Попов, никак не го харесвам, жена му дваж. Все всички са им криви на тия, държавата, шефа на театъра… И кат зповтарял тая Марианка… На мен връзката им някак нездрава ми се струва. Марияна ми се струва, истерична, обсебваща и самовлюбена. Може и да не е и да е само мое усещане.

Докат Тоци и тати Мечо са си видимо влюбени и щастливи с начина си на живот:) За мен тия аа богата версия на ПИЛИтата

# 2 458
Тина и Венсан много ми харесват и много добре изглеждат Heart Жалко, че времето така ги дели, но пък ако бяха на една възраст дали щяха да бъдат заедно, не се знае. Причудлив е понякога животът. Но изглеждат щастливи и мисля, че това не може да се изимитира. Другите светски двойки, които много ми допадат са Джордж Клуни и Амал и Райн Гослинг и Блейк Лайвли.

Преслава не мърда на йота като стил. Грозна рокля, в стил абитуриентка от 90-те, нищо различно там.

Тоци и мъж също са се намерили. Тя е покъртителна с лошия си вкус за дрехи й грим, но какво от това. Обичат си се хората, вероятно ще изкарат едни 10-на годинки.

Хубаво е и в светските среди да има по някой по-дълъг брак и здрава връзка. Така де и те са хора, защо да не заслужават малко нормалност Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 459
Николета никога не е спирала да се интересува от Михайлов. Нито връзките им с други, нито фактът, че я нарече Трабант в национален ефир я спря.
И в този смисъл - да, вЕрно е “любов” като никоя друга. Sweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт