Звездни компромати - Юни'22

• 288 589
  • 2 711
  •   1
Отговори
# 2 475
  • София
София е малък град, не бих споделила откъде знам, а и няма нужда. Всеки може да избере да вярва, че Николета е дама, достойна за подражание, издържаща се като... не я знам, рекламира ли нещо или основно себе си?

# 2 476
  • Glasgow
На мен просто ми е интересно Николай къде е в картинката, от моите наблюдения обвързаните ескорт обикновено гаджето/мъжа е в играта, дори е нещо като посредник. Навремето най предпочитаният пловдивски сводник (не ванко) такива все ги намираше- с някакъв обсебващ приятел, който все е с драматична история от типа 'само да изплатим кредита ми и край', ' поработи още една година да вземем апартамент и край', а то веднъж като влезат в играта трудно излизат, и парите им се услаждат, и вниманието.

# 2 477
И Николай малката перука живее при масаите, без телефон и интернет и не чува, с какво се изхранва жена му? Нали и той в София живее, в този малък град. Или знае, но не му дреме, а даже се радва? Бре!

# 2 478
Може да не й върви на съпрузи, обаче децата са й големи сладури.

# 2 479
  • Glasgow
Аз за нея съм се чудила дали е знаела бившият с какво се занимава. Нали се оказа, че и домът им е ползван. С такава любов говореше за него, ако не знаеш какъв е ще помислиш, че за принца от приказките говори.

# 2 480
Аз за нея съм се чудила дали е знаела бившият с какво се занимава. Нали се оказа, че и домът им е ползван. С такава любов говореше за него, ако не знаеш какъв е ще помислиш, че за принца от приказките говори.

И в двата случая (и да се е правила, че не знае; и да не е знаела наистина) не говори добре за нея.

# 2 481
Ако не сте гледали клипчето на Ники Михайлов с Галя Литова, значи си живеете в заблуда, че той е чист и достоен.

# 2 482
Аз я оправдвам напълно за първия съпруг, защото той я е примамил, когато тя е била едва 13 годишна, а на 15 вече е родила първото си дете. Какво ти разбира дете в училищна възраст, чак ми е жал! Тук грешка и отговорност трябва да носят родителите й, но късно е вече.

# 2 483
Меган Фокс и гадже
Скрит текст:
Мегън все повече прилича на актриса от филми 18+

# 2 484
  • Sofia
Какво има на клипчето, което подкрепя тезата горе?

# 2 485
  • Glasgow
Ако е той изобщо само показва, че е нещастник, който не харесва стандартен секс и ползва жени в неадекватно състояние.

# 2 486
  • Sofia
Е, то всички мъже харесват нестандартен секс.

# 2 487
Всъщност Валери и Николета защо се разведоха? Не беше ли щото тя спа с Пеевски за да си уреди тв предаване?

# 2 488
Валери искаше да бъде свободен и го удари през просото. Тя се опитваше да си го върне, но тогава дойде историята с малките котета и Николета реши да го остави, защото започнаха да й се подиграват, че тя уж е великият сексапил, а мъжът й се точи за малко секс на някакви в нета.

# 2 489
  • Glasgow
Е, то всички мъже харесват нестандартен секс.
от това клипче, ако щете вярвайте съм запомнила 'саундтрака', Глория и Азис, не сме безгрешни, но сме истински:))) което си е доста нестандартно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт