Кралски работи и клюки- юни 2022

• 123 356
  • 2 132
  •   1
Отговори
# 1 905
Каква австралийка е Сара, това пък откъде го измислихте 😀
Чиста англичанка си е! С аристократични корени. Незаконни 😉 Както самата тя била казвала: "провинциални джентълмени с малко стари пари" 😉
Баща й е майор. Явно близък до двора, защото двамата с Андрю се познавали от деца. Завършва някакво кралско (май) училище за секретарки на 18 и започва да работи във ПР фирма, после в галерия и после в издателство. Така че интересът й и страстта й към книгите не е възникнал на празно място.
После Даяна май е била сватовницата 😉 По нейна инициатива Сара е включена в списъка на гостите за традионния вечерен купон по време на Аскот и така се срещат отново с Андрю.

Грозна е рокличката и на малкото Максимче. Т.е. роклята е хубава, но не е подходяща за нея.  Тесничка, късичка. Просто е едричко момичето.

Последна редакция: пт, 24 юни 2022, 18:49 от птица

# 1 906
Аз за Фърги си спомням, че има роялска кръв по линия на незаконните деца на крал Чарлз 2. И някакви други аристократи са и прадеди, т.е. не е чиста плебейка.😀 Обаче на мен винаги ми е била супер обикновена и грубовата. Дано няма здравословни проблеми, че никак не изглежда добре в последно време.

# 1 907
Каква австралийка е Сара, това пък откъде го измислихте 😀

По- спокойно, де. Grinning
Измислила съм си го! Stuck Out Tongue Winking Eye Просто показва, че наистина не зная нищо за нея. Joy
Но благодаря за учтивата форма. Sunglasses

# 1 908
Харесват ми нидерландците.
Максима е супер, в страхотна форма е.
Алексия и Ариане са много хубави (но не и тоалетите им). Ариане просто е разцъфнала, а като малка не даваше заявки да е красива:

Амалия - голямо не. Едрите цветя и принтове разширяват фигурата, а това е последното, от което тя се нуждае.

# 1 909
ТиЛи, извинявай, не ми се сърди!
Ама ние простите тук така си говорим. Непротоколно Stuck Out Tongue Winking Eye

Уики:
Известна неофициално като "Фърги", тя веднъж описа семейството си като "селски дворяни с малко стари пари". Тя е потомка на английския крал Чарлз II чрез три от неговите незаконни деца: Чарлз Ленъкс, 1-ви херцог на Ричмънд; Джеймс Скот, 1-ви херцог на Монмут; и Ан Ленард, графиня на Съсекс. Тя има аристократично потекло, тъй като е праправнучка на 6-ия херцог на Бъклю, правнучка на 8-ми виконт Пауърскорт и потомка на 1-ви херцог на Абъркорн и на 4-ти херцог на Девъншир. Фъргюсън е далечно свързана с принц Андрю, тъй като и двамата произлизат от херцога на Девъншир, както и от крал Джеймс VI и I.
Скрит текст:
Known informally as "Fergie", she once described her family as "country gentry with a bit of old money". She is a descendant of King Charles II of England via three of his illegitimate children: Charles Lennox, 1st Duke of Richmond; James Scott, 1st Duke of Monmouth;[7] and Anne Lennard, Countess of Sussex.[8][9][10][11] She has aristocratic ancestry, being the great-great-granddaughter of the 6th Duke of Buccleuch, a great-granddaughter of the 8th Viscount Powerscourt, and a descendant of the 1st Duke of Abercorn and of the 4th Duke of Devonshire.[5][12] Ferguson is distantly related to Prince Andrew, as they are both descended from the Duke of Devonshire as well as King James VI and I.[5]

В търсене на повече информация за Сара, ето какво ми изскочи:
https://www.marieclaire.ru/psychology/uyti-ot-vindzorov-i-ostats … i-printsa-endryu/
Не се ориентирам кога е публикувано. И дали го има в друго неруско издание на Мари Клер.
Търсете си го. За моята любопитна клюкарска душица и това е съвсем ок Wink

# 1 910
Мазало. Добре съм си живяла в невежество с просто "Фърги", австралийката. Joy
Мерси!

# 1 911
На музикалния фестивал Гластънбъри

В Руанда

Ан

# 1 912
  • София
Принц Уилям е връчвал почетни знаци днес:

Принц Чарлз е говорил днес в Руанда:

Принцеса Ан в Бирмингам:

И още веднъж Ан - от друг ангажимент:

# 1 913
  • Някъде там
Беа един път се облече добре и после избие рибата.
Нещо като милитъри стил сукманче в каки, но с добавени романтични дантелки.
Бели маратонки, черно (тъмно синьо) яке и чанта. 🤐

# 1 914
Оле, какво е облякла Алексия Smile тя сигурно от пижамено парти идва Joy
На мен Ариане ми допадна, за роклята на Максима не мога реша, не съм сигурна, че щях да харесам роклята ако не беше зелена.

Фъргито като млада ми беше симпатична, ама вече хич не ми е.

# 1 915
На мен ми харесват Моцини, и роклето на Беа ми харесва. Само черното й яке не е правилното такова. И гуменетките можеше да не са бели, но така пък се матчва със съпружието. Grinning
Завиждам им за фестивала иначе.

# 1 916
Беа е с кошмарен сет, но не мога да не я похваля колко много е отслабнала.

# 1 917
На мен Беа ми харесва и роклето бива, а със слънчевите очила съвсем. Обаче Моцко какъв се губи ако не е в официални дрехи, чак не мога да повярвам.

# 1 918
Принцът на Уелс и херцогинята на Корнуол пристигат за вечерята на правителствените ръководители на Британската общност в хотел Marriott в Кигали, Руанда.

И от снощи:

# 1 919
Да, в последно време Камила е много добре поддържана и обличана. Много добре се грижат за вида й, все пак ще е до краля един ден. Колкото и да не я харесвам генерално, напоследък се представя чудесно.
От снимките на Максини - всички са 🤯 специално нейната рокля може би щях да я харесам, ако не беше асиметричната кройка на полата. Не харесвам подобни.

Общи условия

Активация на акаунт