Кралски работи и клюки- юни 2022

• 123 351
  • 2 132
  •   1
Отговори
# 1 920
От холандците само Максима ми харесва.  За дъщерите ще замълча.

# 1 921
На Камила най-хубавото е спокойната усмивка. Иначе не е красавица, но е пленителна с поведение и отношение към мъжа си.

# 1 922
И двамата са били грозни като млади, сега са симпатични хора на възраст.

# 1 923
Камила наистина носи усещане за спокойствие и величественост.

аз съм фен на Беа, лежерно и фънки облекло за музикален фестивал на поляната. Моци е роден да носи костюм, чак ми е странен в нормални дрехи.

# 1 924
  • Sydney
daviz взе ми думите за Беатрис. Пак ужас…

Мери е австралийка. До колкото знам от Тасмания.

Онзи ден ми попадна един клип как е изглеждал Сидни през 60-те. Точно гласа от краските анауси Simple Smile

# 1 925
На мен ми харесаха холандците. Не изневериха на стила си и са цветни, и внасят настроение 🥰
По принцип харесвам такъв милитари стил, но на Беа роклята е много претрупана- дантели, копчета, всичко на едно.

# 1 926
  • Някъде там
На мен ми харесаха холандците. Не изневериха на стила си и са цветни, и внасят настроение 🥰
По принцип харесвам такъв милитари стил, но на Беа роклята е много претрупана- дантели, копчета, всичко на едно.
И аз харесвам и като модел роклята, но с всички тези излишности по нея и добавените от Беа съвсем става поредната "манджа с грозде".

Много милички снимки.

Мете с хубава рокля, но щерката на Марта както винаги не изневерява на леленския си стил.

Много красива гривна на Матилде от вчера.

# 1 927
Не е до стил. Когато е нисък и пълничък човек, няма дреха, която да му стои добре. Облечена на модела роклята съвсем не е лоша.

Интересно, мислех, че момиченцето прилича повече на майка си, но сега като я гледам - направо си е бащичко ☺
Брат й много се е източил.

# 1 928
Точно. Силуетът е съвсем различен при тази девойка.  Да ме прощава, но не знам как се казва. В комбинация с грозната поза на краката съвсем не изглежда добре.

# 1 929
  • Някъде там
Точно. Силуетът е съвсем различен при тази девойка.  Да ме прощава, но не знам как се казва. В комбинация с грозната поза на краката съвсем не изглежда добре.
И до фигура си е определно, стойка, походка.
Мод Анжелика се казва, не че има значение името. Тя винаги се в обличала много странно и не като млад човек.
Странна птица е, но е много интелигентна по това което съм чувала и чела от нея.
На баща си прилича в това отношение и като цяло.
Особено с речта за него, когато се сбогуваха, много ме впечатли.
Тук даже е прилична.

# 1 930
Честно казано и роклята не ми харесва, дори на модела.
Жак и Габи са сладурчета 🥰

# 1 931
  • Sydney
Кейт на военно събитие:

https://www.instagram.com/p/CfOOrY6tWMo/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Снимките са от миналата година. Не ги помня  обаче.

# 1 932

Последна редакция: нд, 26 юни 2022, 13:00 от bubanka

# 1 933
Чарли и Камила съвсем не са били отчайващо зле на младини

Скрит текст:

# 1 934
На първата снимка Чарлз много ми заприлича на Уилям.

Общи условия

Активация на акаунт