Кралски работи и клюки- юни 2022

• 122 872
  • 2 132
  •   1
Отговори
# 60
Още няколко снимки на Южени:

Направо грее Wink
Максима, браво момиче! Ей това е кралица от 21 век!

# 61
  • Някъде там
И от току що. Сега ги качи.
Лилавата рокля е много хубава. Много ми харесва с нея.

Мете с много хубав цвят костюм.
Дано има още снимки.

# 62
Хаха, американска фенка ги е изловила.
Шарлот и Луи махат на хората, които им подвикват.

Сторитата
https://instagram.com/stories/royallyinspired/285114761660085579 … shid=MDJmNzVkMjY=
Сами си носят багажа дечковците Grinning

# 63
Южени направо се е разхубавила ☺

# 64
Харесва ми Юджийн, много е слънчева и усмихната.

# 65
Южени на какво събитие е? Засажда ли нещо на снимката със зеления леген Grinning

# 66
  • Някъде там
Южени на какво събитие е? Засажда ли нещо на снимката със зеления леген Grinning
Да. Открива нова градина на организацията "Horatio's garden", която изгражда и се грижи за градини за хора с гръбначни изкривявания.

Клипче с подготовката на Макси за скачането. Страхотна е. ❤️
https://www.instagram.com/tv/CeRh9J8qd-T/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

# 67
Искам да гледам много от юбилея на Кралицата.

# 68
  • София
Искам да гледам много от юбилея на Кралицата.

Аз също. Разбирам ги тези с опънатите палатки пред двореца. Не бих спала пред вратата на кралицата, но с най голямо удоволствие  бих се разхождала денонощно по улиците на Лондон тези дни. Да усетиш атмосферата, и това кралско великолепие. Сигурно цялата страна ври и кипи.Такива празнества са рядкост. Добре, че има вече всякакви комуникации, и може да се  видят доста неща.

# 69
  • в сърцето на един мъж...
Аз само да помоля, ако е възможно текста на първата страница да се оправи, че тая салата, докато кралицата била зелена, много грозно стои.
Завидях й на Максима, от години искам да скоча с парашут Simple Smile Виктория изглежда много добре с този тоалет, отива й и доста смело решение е.
Според мен тортата има някаква символика, защото се виждат момини сълзи и други цветя. Вероятно има обяснение защо е такава. Прилича леко на корона.
Аз не бих спала пред вратата на Кралицата, обаче и аз бих си търсила място да гледам парадите Simple Smile

# 70
И нещо, от което аз лично останах меко казано сащисана, а от друга страна още не мога да спра да се смея с глас🤣 - през 2012 "Кралицата" скочила с парашут в компанията на самия Джеймс Бонд🤣 И това не е всичко - как мислите е била облечена баба - със специален костюм за парашутисти? Не, с рокля🤣🤣🤣 чудно не се ли е притеснявала, че ще й се види бельото🤔
Иначе, вярно, че тя прави всичко за монархията, ама чак такова престараване, признавам, е забележително

А всъщност скочилият е дубльор на баба, облечен и дегизиран като нея

https://www.dailymail.co.uk/news/article-2180085/amp/The-names-M … ersuade-that.html

Последна редакция: чт, 02 юни 2022, 10:55 от Анонимен

# 71
  • Deutschland/HE
Това не е ли от откриването на Олимпиадата през 2012?

Аз не вярвам да е била тя, ползвали са дегизиран артист.

# 72
Драматичен вход: Хеликоптерът висеше над Олимпийския стадион, преди „Кралицата“ да скочи, дърпайки въжето на парашут на Union Flag
Двамата парашутисти, които всъщност скочиха от хеликоптера снощи, бяха Гари Конъри, професионален бейс скачач, и Марк Сътан, бивш офицер от Royal Gurkha Rifles.

Това копирах, ефектът е бил да излезе със същата рокля след приземяването  и да изглежда ,че тя скача.

Последна редакция: чт, 02 юни 2022, 11:28 от Не се сърди, човече

# 73
Страхотна е. Много е отслабнала, в сравнение със зимата.
Максима скача с развети коси и се приземява ултра рошава. Умрях от смях...Joy

# 74
  • Разпиляна във въображението
Страхотна Максима! И аз завиждам за скока.

Общи условия

Активация на акаунт