Кралски работи и клюки- юни 2022

• 122 868
  • 2 132
  •   1
Отговори
# 45
  • Някъде там
Какво ли не са принудени да правят тия кралски особи докато си изпълняват задълженията...
Дано на Максито поне да й е било приятно да скача с парашут Simple Smile
Тя е изявила желание, не е била задължена.😀
Отдавна го искала  и сега и се отдало възможност.

# 46
Браво, браво значи, че е успяла най-сетне да скочи. Че я мислех ако са я накарали насила Joy

# 47
Разочарована съм, дори обидена, от снимката на коня. Можеха да го снимат на простор и зелено, свободен с развята грива, без синджири и седло... Така сама една мъничка гордост му се вижда и толкова.

# 48
Отворих английските сайтове и в раздела за кралските новини статии само за кралицата и за Съсекс естествено. 😄😄😄

# 49
  • Пловдив
Намериха мъртва бивша принцеса от Катар

https://chaspic.com/%d0%bd%d0%b0%d0%bc%d0%b5%d1%80%d0%b8%d1%85%d … nnKH-krWf72jOpa9E

# 50
  • Glasgow
  За катарската бивша принцеса го четох и аз в британски таблоид, имала е проблем със зависимост, но не беше потвърдено, че от това е починала.

# 51
Ако е вярно инфото, много е вероятно тая зависимост да е измислена от бившото мъжле в съда с цел да й вземе децата, както е и направил. За тях жените са втора ръка хора, така че не бих се учудила особено.

# 52
  • Някъде там
А аз четох в арабските страници, че се е самоубила със свръх доза, защото бившият и мъж я тормозел и преследвал и тя не издържака. Но това в коментарите четох , няма как да знам истина ли е.
Не го сложих защото такива неща са кофти. Да почива в мир.
И Мария-Тереза е загубила брат си. Днес е починал.
Неприятни са такива новини за споделяне.

# 53
Излезе информация, че Андрю няма да присъства на Trooping the Color, но Съсекс ще са там.

# 54
Давиз, еми май ще се окажа права за мъжа деспот🙄 В арабските страни начинът, по който все още третират жените е все едно от тъмните векове. Жената трябва да мълчи, търпи, да е покорна и да преглъща всички несправедливости. Отвратително.

Лили, да, Начо тогава вдигна купата, защото продължиха към финалите, които спечелиха. Ама пак трябваше да са виновни, особено Хари😉

На трупинга Съсекс няма да присъстват, само на някаква служба в някаква църква, но не съм много запозната.

# 55
Аз мярнах днес някакво заглавие, че според някой от архиепископите андрю бил готов да поправя стореното. Ама не я четох.

# 56
Ааа, Тирамису, трябваше да се сетя Grinning

Зачетох се за двата рождени дни на кралицата и се чудя дали и Чарлз и после и другите престолонаследници ще продължат тази традиция с по два.

# 57
Ако някой има нужда да си припомни основни неща за британското РФ, ето https://www.bbc.co.uk/news/uk-56201331
  За желаещите превод - гугъл преводач превежда идеално ВВС; явно статиите им са много добре издържани граматически, освен липсата на дразнещи постоянни реклами.

# 58
Аз обаче сега се замислих, че в смъртта на Катарската принцеса е доста вероятно да е намесен бившия й мъж,ако са верни слуховете за преследване и тормоз над нея. Ще видим дали ще има разследване или удобно ще заключат, че е...самоубийство🙄

# 59
Кеймбриджови се връщат с децата в Кенсингтън преди малко.

Видео:

https://twitter.com/royalimposters/status/1532056169103167489

Общи условия

Активация на акаунт