Кралски работи и клюки- юни 2022

• 122 868
  • 2 132
  •   1
Отговори
# 30
На първата снимка Летисия много уморена ми се струва.Като сс сбръчкана маска ми е.

# 31
Англичаните няма какво да мрънкат за масрафа, понеже стана ясно, че печалбите го надхвърлят. Няма как да има печалба без да има вложение, мисля, че е ясно, странно, ако на тях не им е.

Съгласна съм обаче с всички коментари за ужасно кичозната торта и палатковите лагери. Бях тръгнала да цитирал птица и jasmin tea, понеже мнението ми напълно се припокрива с тяхното по тази тема, но видях, че и други са на същото. Познавайки английските торти, предполагам, че безвкусицата ще се простре и отвъд външния вид и ще достигне и вкусовите и качества.

# 32
Тайландката много красива.

Ех тази Матилде, как успява винаги да изглежда с двайсетина килограма отгоре направо не разбирам.

# 33
  • Някъде там
Парашутистката Макси много готина. 😀

Тази за диамантеният юбилей ми харесва малко повече. Съответства на възрастен човек.

# 34
Страхотна тема!
Нито броя разходите, нито приходите на британците🙂
Интересува ме атмосферата, роклите, парада, празничната украса...

# 35
А Хари и Меган къде точно са се възмутили от разходите не разбрах аз?

# 36
  • Истински се вижда само със сърцето.
Чак пък възмутени аз поне не виждам, за Шотландците е ясно те и без това искат да се отделят.  Има хора които се интересуват от самите чествания, такива които просто се радват на допълнителния банк холидей, особенно както съвпада с ваканцията на децата.
Аз съм данъкоплатец, моите данъци са такива каквито  са и със и без юбилей.
Тортата ми изглежда супер аматьорска  🤣

# 37
Максито къде скача с парашут?

Тортата за диамантения юбилей и на мен ми допада повече. Доста по-стилна е.

# 38
  • София
А Хари и Меган къде точно са се възмутили от разходите не разбрах аз?
И аз не разбрах..нещо са казали или както винаги им се приписват някакви грехове, най-общо казано.

Тая Макси 😅, има ли още снимки?

# 39
  • Glasgow
Е то и да са казали пак не пречи да са гости, повечето сватби на които съм била намирам за абсолютно излишно харчене на пари за кичозни детайли, ама не съм отказвала покана по таиз причина Simple Smile
Споменах, че повечето шотландци са бесни и веднага фейсбук ми предложи статия за няколко щастливи собственици на бизнеси в Балатър (близо до шотландското им имение), които имали много поръчки, около последния престой Grinning

# 40
  • Някъде там
В сряда е била в училището по отбрана в Бреда. Част от посещението ѝ е бил скока.

# 41
Смела Максима! Браво!

# 42
# 43
Какво ли не са принудени да правят тия кралски особи докато си изпълняват задълженията...
Дано на Максито поне да й е било приятно да скача с парашут Simple Smile

# 44
Малии, французите да се вдигнат на протест. Гледай за какво им харчат парите. Макрон кон ще ѝ подарява.

Днес кралицата ще получи кавалерийски кон на име Fabulous като подарък за платинен юбилей от френския президент Еманюел Макрон.
Седемгодишният сив чистокръвен кастр, чието пълно име е Fabuleux de Maucourt, пътува през Ламанша от Париж, за да стане постоянна собственост на Елизабет II тази седмица.

Очаква се той да бъде предаден на кавалерията на нейно величество днес, по време на официална церемония в замъка Уиндзор.

Подаръкът на кралицата ще включва също седло и сабя от Републиканската гвардия.

Fabulous беше един от 470 коня, служещи в Републиканската гвардия – елитната военна част, която поддържа 24-часово наблюдение на френския президент.

Общи условия

Активация на акаунт