Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през юни

• 88 968
  • 2 549
  •   1
Отговори
# 1 380
Какъв пети клас,мой един имаше гадже в детската.Видна нежна убавица и се заигра с ... ах,забравила съм името на повода за раздялата и за ден беше обявено "Л.В. е измамница"! Laughing

# 1 381
Еее, аз в градината не ги отмятам 🤣 То и Килеша имаше тогава. Даже имам фотка, хартиена.  Тя, с две глави над него, ама хубава 😉
Щерката и тя имаше, ама бая се млатеха двамата,  ъъъъ от любов. Толкова,че учителката като ме видеше и не спираш еда се оплаква от моята бойна щерка 😁 Ам викам и, моля ви се, Се пак щерката е дамата.Да се обърне  внимание на килешчето на родителниците  🙃 Смеехме се много, но все пак успях на майката да намекна,че на кавалерство се учи от невръстна възраС 😜
Фил, същият блей  и чувства съм и аз...нищо, че и аз съм козел 🤭

# 1 382
Аз много зальохана съм била,имах си един придворен,дето ми връзваше обувките.После ми стана,най добрата приятелка и не искам дори да казвам колко години ми отне да ми светне ламБата.

# 1 383
Лелейй,аз шматката чак на 18 имах гадже.Ех либоф,либоф.Ама един много си го харесвах в 11 клас,той хич не ме забелязваше.Като станах на 27 се видяхме,взе да ме сваля,аааа къш викам,сетил се след 10 години 🤦🤦🤦

# 1 384
Бобчи, и аз имах един такъв. Отсвири ме в училище, сети се за мен, като вече бях с ММ, че и бременна бях.

# 1 385
Петък е! Хайде добро утро!

# 1 386
  • София
Добро утро!

Благодаря за кафето!

И аз като Фил имах една голяма любов, от чиято отровна гравитация много трудно се освободих. Отчитам, че ако се бях освободила по-навреме, животът ми би протекъл различно. Понякога ми се иска да мога да върна времето и да постъпя правилно. После поглеждам детето си и изведнъж всичко придобива правилните очертания - благословена съм с дъщеря си именно заради "грешните" ходове в живота си. Не искам друг развой. Станало е точно това, което е трябвало да стане. ❤️

# 1 387
  • София
Добро утро! Петък еееее!

Да ми идва, че съм като бомба със закъснител. Боли ме коремът, кръстът, подута съм и тичам да вецето постоянно. ММ се спаси и отиде на работа, а аз трябва да изкарам деня със себе си. И да отметна един тон работа на компа. Пфуууу.

# 1 388
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Горинич няма гадже, тук това няма как да стане ми се струва. Wink  м'ого съм хитра.
обаче... от вчера имам един обожател на около 20. подозирам даже, че е под 20.
та като се знам каква съм убавиня и каква съм млада... сега се чудя за какво се задрънчва тоя младок.

# 1 389
Добро утро!
Аз срещнах МУ след поредица от грешки,но ако не бях ги направила,нямаше да съм тук.
Добре,как под 20 бе?Ти изби рибата

# 1 390
а де!
тук ти искат телефона за да ти пускат реклами.
питах едното момиче в аптеката - трябвало да съберат определен брой на седмица, иначе не им давали бонуса.
и аз започнах да го давам в магазините. там все едни дечковци работят, да могат да вземат някоя стотинка отгоре.
и вчера си го дадох в един магазин за чанти  обувки, а тоя да вземе да ми пише и да ми звъни.
блокирах го, но се чудя дали да не отида до магазина с половинката. само да му кажа здрасти. ;0 той сам ще се сети защо.

# 1 391
  • София
Добри, фукня такава! Остави детето да те преживее. Не ставай лоша.

# 1 392
Добри,какво да кажа,впечатлила си го и накрая му разби сърцето.Не та й срам начи!!Бащицата знае ли ,че има млада и амбициозна конкуренция?

# 1 393
надали. снощи си дремеше на дивана до мен докто си цъках с изгората.

# 1 394
  • Пловдив
Добро!
И моя няма още гадже...Бър не е само твойта Simple Smile хич не му е на акъл май, ама може и аз да съм в невидение...
Пак ме притеснява акнето Confused утре ще го водя на лазер. Нов дерматолог ли да диря, кво да правя вече незнам...и кат ми каже няма ли да спрат тия пъпки вече? и ми се къса сърцето...то т`ва да ни е дерта дет се вика, ама на...

Нещо не мий петъчно....незнам що.

Общи условия

Активация на акаунт