Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през юни

• 88 985
  • 2 549
  •   1
Отговори
# 1 395
Хей, за любов си говорите. И аз съм имаЛА главни роли в този филм.
 Любов. Като мак. Като мед. Като счупено стъкло. Страст като дива котка. Като рана. Като антидепресант. Като танго. Като фуста. Като жартиер. Като черно-бял кадър. Като нар. Като кана сангрия и цигански оркестър. Като черно кафе. Като лепкаво злато. Като гледка през сияние...
Сега пак съм в главната роля, ама на филма  Пепелища - пресъздавам образа на баба БОлеслава...  Stuck Out Tongue Winking Eye
Вайче, Вайче, Вайче, не намирам думи, с които да ти благодаря! Направих упражненията няколко пъти и за първи път от маса време се събудих с бистра глава! Heart Kissing Heart Hug
Добро да ви е утрото! Пия кафе и отивам да ми излъскат имиджа.
ПП Коментарът на Бър, относно фаталната Добриня ме разхилоти мощно Joy
Ало, ръководството, аман от тия стерилни палци, искаме емотки за реакции!

# 1 396
И на мен не ми е петъчно, кисело ми е. Водя Бър с една обиколка (да се чете - дойде ми), боли ме корем, парцал съм. По този повод вчера пропуснах йога тайм, като гледам и днес пак ще пропусна.

МУ ме събуди с викове в 7 и нещо, стреснах се чак. Скачам да видя какво се случва - кара се по телефона с дежурния в полицията заради поредната драма със запушен гараж, отново не можеше да си извади колата.

Чакат ме 1000 задачи, нищичко не ми се пипва.

# 1 397
  • Пловдив

Мисти, забравих, че и твоят синковец е бил на матура. Той какво казва?
Попи, той е догодина. Сега е 9-то отделение Simple Smile

Карамелка, чудно пишеш! Heart Eyes

Ваичка, пусни пак линка, моля...да си го запаметя и аз.

# 1 398
Добро утро. Петък е, аз съм отпуска. Няма да се оплаквам, но ще питам нещо, защото мисля, че може да имате представа. Ориентирали сме се да вземем Инстант пот. Някоя от вас има ли досег с този уред или други подобни? Идеята ни е, че искаме мултикукър, а той е и това, и тенджера под налягане един вид, доколкото разбрах.

Мистик, защо на лазер? Лазер май се прави за белезите от акне, но ако има активно излизащи пъпки, няма ли да е напразно? Пускали ли сте хормони? Ако има някакъв дисбаланс, може от това да е. А може и да са, както една дерматоложка ми каза навремето: "Ами то това са младежки пъпки."  Е, не думай. Grinning Стискам палци и нека това не ви притеснява. Мен са ме обиждали като по-малка, но родителите ми много ми говориха, че това не е изобщо притеснително и ако някой си прави сметка за теб въз основа на нещо, което не зависи от теб дори, значи не ти трябва такъв човек. Прави бяха, живи и здрави да са ми.

Хайде, хубав ден и до скоро. 😊

# 1 399
  • Пловдив
Ами и хормони да са какво да направя? Мога ли да се намеся?
Док каза, че поне до 18 ще е така...спорта помагал уж. Не мисля.
Лазер сме правили и за белези и за самите пъпки ...като ходихме март нямаше нужда и му беше много добре лицето, ама сега не е...и мисля, че ще се отрази добре, ще го снимат и искам да го пратят на лекарката да види, че трудно се записва час. Като идем ще преценят.

Последна редакция: пт, 17 юни 2022, 09:58 от mystic woman

# 1 400
Мисте, ето го пак. Аз го правя за схващания на врата, главоболие, и уж срещу високо кръвно.
https://kinezia.net/%D1%83%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%BD%D0%B5%D … 0%B0%D1%82%D0%B0/

Цветенце, към кой си се ориентирала? Аз съм с по-евтиният комбиниран, Уиш мисля също него взе. В момента има с код -100 лв на по-скъпият комбиниран, но той е и най-добрият на пазара. И само кукърите им са много добри, но комбинираният, не знам как съм говила без него, честно.

# 1 401
Мисте, повишила съм го в следващото отделение значи. Joy

Днес съм отпуска. Другата седмица по това време, надявам се, последен работен ден преди по-голяма отпуска.

# 1 402
Някой закусва млечна салата (не съм аз!),като същевременно маже с нея кайсиите,и после ги облизва 🤦🏻‍♀️
Мисте,от някакви процедури на акнето, племенника ми направи инфекция (стигна и до болница заради нея).И при големия е страшно на моменти, особено докато бяха с маски в училище.

# 1 403
  • Пловдив
Ренко, ами до сега /да чукна на дърво/ сме нямали проблем. Водя го в спец.клиника дето знаят как да пипат. Уж...Знам, че няма как да стане с магическа пръчка и все пак...

Последна редакция: пт, 17 юни 2022, 09:50 от mystic woman

# 1 404
  • София
Бърдо, чета те и те наблюдавам. Още съм в ПМС и даже и шоколад не ми се яде. Вчера нагънах буркани с Нутела с голямата лъжици, я не обичам течен шоколад.
Мисте, добре си го подхванала навреме акнето. На моята дъщеря ѝ намерих чудна дерматоложка баш до нас, оправи я за отрицателно време, но тя нямаше голям проблем. Почистване, правилните лекарства за мазане за месец, после правилна козметика и е направо нова. Сега не е в нас да ходи редовно при нея, но върне ли се - пращам я на процедури веднага.
Виж, за себе си не мога да отделя пари и време да ида. Да загладя някоя бръчка.

# 1 405
Попи, аз съм те объркала, защото младежът на Мисти е набор на Нахалницата, но тя е тръгнала на училище една година по-рано.

# 1 406
Мисти, мазила с бензоил пероксид помагат много срещу акне. На Ботрейд мисля беше Акне аут. Но не знам намира ли се по аптеките. Съседка се оплакваше, че бил изчезнал. Но трябва да внимава и да не излага на слънце, ако ще ходите на море, поне две или три седмици преди това трябва да престане да маже. И само бели чаршафи и калъфки на възглавниците, защото обезцветява безвъзвратно.

# 1 407
  • София
На моята точно на Биотрейд са ѝ поддържащите продукти, измиваният гел с млечна киселина и кислород, червеният лосион с помпичка и още някакъв тоник беше. По схема. Преди това се мазане месец-два с някакъв правен лосион по рецепта.
Измивният гел е много хубав, и аз го ползвах няколко пъти.

# 1 408
  • Пловдив
Знам момичета, всичкото това го знам...
Ползва по-силно мазило Епидуо гел, отдолу с хидратиращ намазан поне 30мин. преди другия... И нарочно не купувам кърпи и чаршафи, точно щот всички са ми на петна...
Биотрейд ползвахме само за гърба. Изсуши много и не помогна особено.Сега с друго мажа, ама изпотяването създава доп.проблем Confused А от тия тренировки се връща вир-вода.

# 1 409
Какво ли не взимах на Биотрейд, включително и капсулите с бирена мая и витамини.Трябва си постоянството обаче, което при моят липсва 🙄.Една позната фармацевтка ми хвали и лилавата им серия,за пигментни петна.Нейните били изчезнали, благодарение на нея.И аз поимвам,но към момента не ги третирам с нищо.
Набраха ми вишни,след малко запрятам ръкави 🍹

Общи условия

Активация на акаунт