Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през юни

• 88 998
  • 2 549
  •   1
Отговори
# 1 410
  • Пловдив
И бирена мая с доп.витамини пие...файда не виждам. Рибено масло също.
Ренко и твоят ли има проблем? В осми клас ли беше?

# 1 411
Има,Мисте.Започнаха преди малко повече от година,пети клас беше тогава.И като гледам наборите му,само той е така.Както споменах,маските адски много допринесоха за това му състояние.Най-много му помага спирт, който е смесен с един АБ.Като тойнове и ние с това се мажехме.Сигурно сега твърдо го отричат,но към онзи момент друго не помагаше(същата фармацевтика го беше препоръчала).За сега е добре,в жегите ще видим как ще е.

# 1 412
В сряда на тържеството за завършването ми направи едно впечатление едно момиченце от класа на малката, лицето ѝ е точно "пица". Горкото дете, сега завършва четвърти клас.

Не мисля, че се използваше хидратиращ крем преди перодксида. Винаги на чиста и суха кожа, а хидратация сутрин, след свалянето на остатъците.

# 1 413
Пореден успех в Лидъл! Усъвършенствам летенето между различните стилажи с продукти Simple Smile
Този път излезнах за 8 минути и 8 секунди.

# 1 414
  • Euskal Herria
Издаянихме вчера, трябва и днес да устискаме. Вече е 30 градуса, очакваме 38 днес. И тая нощ не спах, пак се разхождахме с рошльо. Поне вечер температурите падат до 23 градуса, та е поносимо.
Лежерен петък, общество!

# 1 415
Пореден успех в Лидъл! Усъвършенствам летенето между различните стилажи с продукти Simple Smile
Този път излезнах за 8 минути и 8 секунди.
Вай,браво!!Напредваш с малки стъпки,много се радвам за теб 😘

# 1 416
Уфф,сега пък малкия с диария. Head Band
Едва гледам,силата ме е напуснала,вие ми се свят,а трябва да стана да му сготвя ориз.Не е зле и да взема душ.До нас не спират да вдигат шум и го будят,направо не ги понасям,а знам,че нищо не мога да направя.

# 1 417
  • София
Лейла, гуш.

Мисти, не давам акъл, просто споделям, че познах продуктите на дъщерята. От кожа да кожа и от причина до причина - море разлика. То затова са специалистите. Нашата дерматоложка е специализирала за такива проблеми и терапии предписва след преглед, после пак, и донамества по това, как се реагира. Ще мине, знаеш, но няма да е за миг.

# 1 418
Бър, ма какъв шоколад? Забравила съм вече какво е това. Само оттук си вади изводи колко съм крива и нервна Joy
Ваичка, браво!

Прибрах се най-сетне, след като си спретнах обиколка на куриерските офиси в града. Едва се довлачих обратно. Ама забърсах едно горнище на танкини. Чакам пералнята да изцентрофужи, след нея още една. Гладна съм, ама много съм гладна. И поредният експрес чака.

# 1 419
  • France
Малкио Дзвер ме събуди в 3:50 тази сутрин. Поне половин час се приспивахме после. И днес съм ето така.

Тук е лепкава жега, а имам задачки. Ще изчакам обаче да мине 4 часа.
Лейла, гуш. Има такива моменти, минават.

# 1 420
Салицилов спирт и хлорнитромицин е това мазило. Много хора са доволни,аз също имам едно шишенце и при нужда се мажа. Казвах го на наши познати за дъщеря им,даже им дадох блистер с АБ,само спирт да вземат,но май не го направиха. А тя е мн зле в лицето. Синеочка като я види и пита дали и тя има шарка? 🫢😬 Но не смея да го препоръчвам,че не всеки рискува да си прави експерименти.
Излизах с приятелка аз. Пазар,куриери,кафенце... Ся ще ходя да си прибера мъжО от работа и после не знам. 😆
Да се оправя малчото на Лейла!

# 1 421
Мрън!
Днес бях на преглед при акушерката, където рутинно ми мерят корема и слушат сърцето на плода. Този път се оказа, че не е пораснал колкото трябва и ме праща на ултразвук. Ма от болницата можели да решат и да не ми го правят, та да чакам обаждане. Мъжо като чу, веднага започна с умните въпроси - ма защо, ма как, ма тея см кво значат, ма как го чувстваш корема, ма усещаш ли се наедряла, ма ядеш ли....
Сега баш решиха и да ми правят оценка на дозата на лтироксина, което може да отнеме две и повече седмици, а аз нямам хапчета за толкова време напред, та оставам на сухо. Чудесничко.
Още не съм изперкала, сравнително спокойна съм, но да видим.

# 1 422
  • France
Лаватера, за 2 бременности не са ми мерили корема. Нито таза. Ако това може да те успокои.

# 1 423
Аз знам, че е доста неточен метод за измерване и затова не съм се втелила толкова, просто се изнервям от цялата тъпотия - хубаво е да минеш на ехограф, ма може и да не минеш. Задължително си пий хапчетата за щитовидната, щот оказва влияние върху растежа на плода, ама то таковата може и да останеш без...
Яхнала съм метлата, извинявам се за мрънкането. Отивам да се пека.

Последна редакция: пт, 17 юни 2022, 14:50 от Анонимен

# 1 424
На ЖК ми мериха корема,но АГ беше н ниво униветситет.Не различи прогестеронов гел от гъбички,тя си караше по схемата от преди 20 г.Лекарят,който ми прави инвитрото и ме следеше всеки месец веднъж не ми измери таз и корем.Само на ехографа вярваше .Даже един месец преди да родя ми каза,че ще родя 4100-4200 и Звери се роди 4219 бебешка маса.
Лаватера,всичко е наред!

Общи условия

Активация на акаунт