Спешно - добър лицево-челюстен хирург в София

• 542
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте, мами. Мой много близък роднина има проблем с недобре лекувани корени и от гранулом под зъба вече се е образувала киста. Понеже са му казали, че има шанс за пареза на лицето при неправилно отстраняване на зъба, сега се чудим при кой хирург да запише час, за махане на зъба. Някой имал ли е подобен случай и можете ли да препоръчате наистина добър специалист в София?

# 1
Най-добре в ЛЧХ към ВМА или Пирогов. Тези, които махат мъдреци на частно за по 1000 лева, нямат наистина богат опит с тежки състояния, които в съответните отделения са практика и ежедневие.

# 2
Казаха ни за доктор Лъчезар Стефанов и доц. Радева във Факултета по дентална медициа до ВМА. Някой имал ли е опит с тях?

# 3
Казаха ни за доктор Лъчезар Стефанов и доц. Радева във Факултета по дентална медициа до ВМА. Някой имал ли е опит с тях?

Махала съм киста там на 11 ет. в отделението за ЛЧХ във високата сграда (факултета по ДМ). Не съм избирала специално хирург. На по-долните етажи има и частни кабинети, мисля. За киста има клинична пътека, безплатна е операцията. Изисква се снимка, в зависимост от мястото на кистата ще кажат каква зона, направление за хоспитализация, направление за клиничната пътека, преглед през кардиолог и пр., кръвни изследвания и тест за алергии към упойките, с които работят.

# 4
  • Перник
Препоръчвам доц. Светослав Славков в клиниката по ЛЧХ в "Пирогов". Страхотен човек и специалист!

# 5
Благодаря ви много за насоките, ще ги вземем предвид.

Общи условия

Активация на акаунт