Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през юни

• 88 993
  • 2 549
  •   1
Отговори
# 150
Аз съм много доволна от моя бб-крем с фактор (ползвам на Ла-рош). Не китосва като фон дьо тен, но прикрива леки несъвършенства и изравнява тена, в същото време е и слънцезащита, и се нанася супер лесно, не трябва да му се стараеш.

# 151
За препоръката хайлайтерът да е течен или стик- зависи каква е кожата на лицето. Не е подходящ за мазна такава. Имайте го предвид. Както и като се дават подобни съвети, е хубаво тези неща да се уточняват.
Другото, хубаво е кожата на лицето предварително да се подготви за поставянето на грим. Представете си го като бяло платно, на което художникът тепърва ще твори.
Нооооооооооо- да!
Клипове в ЮТ, както и темата за грим, но се върнете да четете първите такива, или поне закованите в началото постове.

Аз също съм голям фен на ББ кремовете. Стоят естествено, имат добър фактор слънцезащита и си се грижат и за кожата, докато са на лицето. От май до към средата на октомври някъде през деня съм винаги с ББ крем. Като застудее, или имам нужда от по- различен грим, минавам на ФДТ и следващите стъпки.

# 152
Аз и след по-малко сън се подувам.
Жега ми е,малкия ме ядоса и го прибрах,големия все намира за какво да мрънка...

# 153
Фил,различно! Фон дьо тен и кремообразни пудри,сенки ,червила...около година! Прахообразните може и повече! Аз обикновено пробвам, когато не съм сигурна,ако консистенцията е ок,мирише хубаво и не е с променен цвят си ги ползвам,но това не е много правилно, когато става въпрос за професионален грим. Отдавна не се занимавам професионално,та не ги мисля толкова тези неща.
Аз лично никога не съм харесвала стик хайлатъри. По естествено ми седят прахообразните.
Тили много хубаво го е казала за подготовката на кожата. Ако няма такава грима не траен,запушва порите и създава проблеми!
Мисти,навън слънцезащитен крем е задължителен! Има страхотни кремове подходящи и за чувствителна кожа и за проблемна такава.

# 154
  • France
Ох, ще има да хвърлям гримове...

# 155
Ох, ще има да хвърлям гримове...

Недей.
Ако не миришат кофти и изглеждат нормално- няма смисъл.
Имам гримове (основно палитри, сетове за контур, ружове) на по 5- 6 години.
Хубаво е да се дезинфекцират от време- навреме със спирт или разтвор на почистване на грим- четки, както и самите четки, които ползваме за нанасянето им (тях обаче редовно). Това до голяма степен удължава живота им.

# 156
  • Пловдив
Благодаря момичета!

Попи, може ли линк към твоя ББ крем? Че моята кожа е мазна и склонна към пъпчасване, а твоят ми звучи ок....Да го проуча.
Приятелка ми говори оная вечер за някакви вредни съставки, които трябва да избягваме в тоя тип козметика, ама не запомних...

# 157
За препоръката хайлайтерът да е течен или стик- зависи каква е кожата на лицето. Не е подходящ за мазна такава. Имайте го предвид. Както и като се дават подобни съвети, е хубаво тези неща да се уточняват.
Другото, хубаво е кожата на лицето предварително да се подготви за поставянето на грим. Представете си го като бяло платно, на което художникът тепърва ще твори.
Нооооооооооо- да!
Клипове в ЮТ, както и темата за грим, но се върнете да четете първите такива, или поне закованите в началото постове.

Аз също съм голям фен на ББ кремовете. Стоят естествено, имат добър фактор слънцезащита и си се грижат и за кожата, докато са на лицето. От май до към средата на октомври някъде през деня съм винаги с ББ крем. Като застудее, или имам нужда от по- различен грим, минавам на ФДТ и следващите стъпки.

Аз съм с мазна кожа и в крайна сметка не препоръчвам антибиотик, а грим.
За сметка на това, аз пък не бих препоръчала бб крем, защото стои много тежко на лицето ми и прави кожата ми още по - мазна и лъщяща. Да не говорим, че тези, които се продават с спф, не могат да осигурят нужното ниво на слънцезащита.
Съгласна съм иначе на 100% с мнението, че каквото и да се прави, кожата трябва да се пази и подготвя, ако ще се носи грим.

# 158
Мисти, преди беше в такава опаковка - https://vicnic.com/products/la-roche-posay-hydreane-bb-cream-medium-40ml , после изчезна и се появи ето този с помпичка и по-висока цена - https://galen.bg/la-roche-posay-toleriane-toniran-uspokoyavasht- … dium-nyuans-50-ml, но масово не е наличен, като гледам. Нещо пак са сменяли сигурно, ще питам тия дни в аптеката какво му се е случило. И ще си поръчвам от чужбина, ако трябва, аман.

Два цвята са - светъл и по-тъмен. Имам и двата  - лятото ползвам по-тъмния, после ги смесвам и еветнуално минавам на по-светлия. После по обратния ред.

# 159
За гримове ще си мълча като партизанин - нищо не разбирам и не ползвам, освен дневен крем. И то не винаги....
За подуването - вчера точно за това бях при ЛЛ. Успокои ме, че в реда на нещата при моята възраст /хъм.../ и професия при жегаво време. Аз от жега не се оплаквам, ама на физиката ми не ѝ действа психиката ми  Joy
Раздвижване му е майката и хладни душове. И двете трудно приложими при моето ежедневие, ама поне ще се раздвижвам за по една цигара от време на време... То едно зло за сметка на друго зло Joy

Но не се шашкайте, ако няма друга причина - от жегата ще да е. Само при мене е И от възрастта Joy

Хубав петък, момичета!

# 160
Така е, не е АБ, но са си дадени пари и после човек се чуди какво да го прави това стикче, ако не му върши работа.
Или си го сложи, хареса се и 15 минути по- късно то се разтече или остане просто едно петно.
ББ крем с 40+ защита може и да не е достатъчно, но пък без хич?
Иначе трябва да се експериментира- на кой кое как му се отразява.
Аз споделям собствения си опит, на база моята кожа и ежедневие. Но ми е отнело годинИ, за да намеря най- работещата към момента за мен формула към момента, която може следващия месец вече да не ми е оптимална. Кръговрат.

# 161
  • Пловдив
Мерси!
Аз тоя загледах, че и тийна да го ползва...https://galen.bg/eucerin-sun-oil-control-slantsezashtiten-gel-kr … kozha-spf50-50-ml
Не е тониран мисля. Сега има подобен на Авен.

# 162
Мерси!
Аз тоя загледах, че и тийна да го ползва...https://galen.bg/eucerin-sun-oil-control-slantsezashtiten-gel-kr … kozha-spf50-50-ml
Не е тониран мисля. Сега има подобен на Авен.

Аз съм с този, добре ми понася и го харесвам. Мисля, че е добър вариант. Имам още един на Юриаж, уж нова формула за мазна кожа, уж това онова... Ужас е при мен, не попива, седи мега мазно.

Вие планирахте ли почивки за лятото? При нас се очертава само един уикенд, тъй като по ред причини няма да можем да почиваме една-две седмици. От една страна ми е много тегаво, от друга се мъча да се успокоявам, че ще спестим пари, защото ни предстоят големи харчове.

# 163
Мисте, точно и аз него гледам.
Загледах и тeзи:

С Юсерин имам опит, използвам техен за тяло, противоалергичен.
За Ла Рош и Юриаж нищичко не знам. Затова приемам всякакви препоръки Simple Smile

# 164
Затова приемам всякакви препоръки Simple Smile

С годините и с цената на доста похарчени средства съм се убедила, че медицинската козметика трябва да се ползва за това, в което е добра и каквото е предназначението й. А именно- бяла козметика.
Декоративната никак не й е силна страна.
Аз лично последните две години сам много доволна от ББ- то на Миша.
Скрит текст:
Имаше го в Лили, в ДМ... За съжаление, април месец в ДМ ми казаха, че заради някакви ЕС нормативни изисквания не поддържат наличност вече. Сега не зная как е, но съм планирала да си купя поне още две тубички, ако го намеря.
Взех някакъв на Лумене тогава, не е нищо особено, не съм доволна.
Има и много хубави на Ербориан, но и цената им е по- висока.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт