Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през юни

• 89 808
  • 2 549
  •   1
Отговори
# 270
Очертаваше се хубав ден,донякъде дори беше такъв.Излязохме на хубаво място,да хапнем,пий ем,да се разходим и убавеца ме ядоса с едно изказване.Припалих и му се развиках,а пък ТОЙ още го играе обиден и продължава с тъпите изказвания.
Направо не го понасям в момента!

# 271
Аз докато боледувах от Ковид пък качих ! Всичко ми се ядеше и непрекъснато бях гладна !
Магнезий нямам ,но поръчах.

Ре,как да не пия кафе,като съм спала под 4 часа миналата нощи не се очертава да си легна преди 12 вечерта 😭!
Казах ли ви ,че все пак ми подхвърлиха едно мижаво увеличение на заплатата! Сега се очаква от мен да се изпълня с ентусиазъм,а аз едва се влача от умора напоследък. Нагърбих се с много неща и ми идва в повече!

Бивша приятелка взе отново да досажда!  Какво ли иска този път?!

# 272
  • София
Сисун, вода с лимон освежава като кафе. Аз от доста време не пия кафе и лесно свикнах. Не ми липсва. Обожавам миризмата му обаче.

# 273
Едно време и аз свалях много с разделното хранене, но вече тц.
Плодолечението много ми помогна за сваляне миналата година. Мисля даже бях писала преди. Захранването обаче наистина е много  важно, както и начина на хранене след като всичко приключи. Кажи - речи след плодуването почти веднага забременях и вече в 33-та седмица съм качила едни 7 кг, та дори в това положение не съм си върнала и наполовина килата. Минус отчитам загубата на мускулна маса.

# 274

Сисче, на мен преди известно време ми се завърна една приятелка от детството в живота. Бяхме близки като деца, не сме се виждали от 17 години.
Писа, поздравява за рождени и имени дни, нови години, чувахме се няколко пъти и накрая - познай! Да й дам назаем около $3,000, щяла да ми ги върне до септември. Имала от кого друг да поиска, ама на мене най-малко щяло да ми се отрази на стандарта.

Имай едно наум и с твоята.

# 275
Аууу Бабри,много хитро това.Глей ква наглост.
Кой имаше книгата на Неда Малчева?Май я хвалихте скоро.
Детето се разсвири на барабани,направо ми гърми главата.

# 276
Бабри,не е за това със сигурност 😂! Мен с хастара навън да ме обърнеш пари няма да намериш!

# 277
Ренко беше. На мен още ми стои отворен линка в браузъра.

# 278
Ренко беше. На мен още ми стои отворен линка в браузъра.
Тъй вярно!И още не съм я разгледала качествено 😂. Зимата евентуално 😬.Други две,на хартия,ме чакат от близо две години Whistling

# 279
Ех,жалко.Големи надежди възлагах на отзив.Аз ще ви дам значи.

# 280
Ако искаш тия дни да ти пратя някоя страница,да си прецениш?

# 281
Кло, здрав и послушен да ти е Убавецът!
Три дни не се привдигнах от главобол, съсипа ме мигрената. Днес не ме боли, но съм като препикан фас...  а Недовършен ме замъкна в каторгата, утре пак. Пуша като скъсана печка, за 2 дни 5 кутии, а бях ги застопорила на една дневно. И това, защото не мога да спя и от скука пуша по цели нощи. Оффф, искам в Елада, да си смуча коктейлче и да зяпам  в синьото. Батерията ми е изтощена и има нужда от сериозно захранване.
Гуш на всички в нужда и на онези, на които им трябва погалване по главицата Simple Smile

# 282
  • France
Карамела, моля ти се, не се трови така. Hands Pray

Хах, днес ме се случи нещо много лудо. Снощи сънувам една позната, с която не сме се виждали от преди ковид. И тя ми продава билети за театър и отивам на бг театър, но в Париж. И тази сутрин, докато пазарим в супера, буквално си блъснахме количките с нея. И ми разказва как снощи била на театър, на бг постановка с Вергов и "задължително ела следващият път, ще ти намеря билети." People EyesFlushed

Тази седмица си търсех едни записки и попаднах на дневника, който съм писала първа година студентка. И като сте заговорили за прЕателки, да ви разкажа. Имах 2 момичета от моя клас с които много се сближихме 11-12 клас. Едната дори избра да е в моя град. Другата определено нарочно избра различен, въпреки че с първата щяха да учат едно и също - право. И животът ни хваща, подхвърля, учим уж, но поддържаме контакт. И в един момент, момичето от другия град решава да ни дойде на гости. Ок! Ще стои малко при мен, малко при Петя (да кажем). Дойде, показах ù града, унито, приятелите, после се видя и с Галя. И преди да си тръгне ми устройват прЕателски съд. Как това, което следвам не ми се отразява добре, само за това съм говорела (те си говореха за правото), била съм станала работохоличка, никакви приятели не са ми останали, не съм се обаждала достатъчно често на Галя, не ме е срам, нали? А, че Галя не ми се обажда не се говори. Защото е заета да си търси мъж, а не ù трябва конкуренция. Ползва визата си да работи и се вяска в унито само да помоли някой по-състрадателен българин да ù даде лекциите. Но пък обикаля дискотеките с подобни на нея.
Година по-късно разбирам, че Петя е лъгала,  че учи право, а всъщност следва нещо полу висше, което има И право в заглавието, но като трудност няма нищо общо. Та ви разказвам това, защото се възхитих пост фактум как въобще не си го взимам присърце, а ги пращам да пасат. Доста зряло от един дечко на 18.

# 283
  • Fairbanks, Alaska

Сисче, на мен преди известно време ми се завърна една приятелка от детството в живота. Бяхме близки като деца, не сме се виждали от 17 години.
Писа, поздравява за рождени и имени дни, нови години, чувахме се няколко пъти и накрая - познай! Да й дам назаем около $3,000, щяла да ми ги върне до септември. Имала от кого друг да поиска, ама на мене най-малко щяло да ми се отрази на стандарта.

Имай едно наум и с твоята.
И аз съм имал подобен случай-колега от старата работа ми иска 500 лв назаем. Трябвали му за операция на майка му. С цялата си наглост ми казва, че ги има парите, но жена му щяла да разбере, а двете с майка му не се разбирали и щяло да стане панаир. Предложих му вариант-да спре цигарите за 100 дни-5 лв вече беше кутията и ето ти 500 лв. Иначе му отказах-знаех, че няма да ги видя повече, а той щеше да се хвали, че съм голяма балама. Малко по-рано едвам си върнах 20 лв заем, а какво оставаше за 500 лв.
В случая тази твоя позната е преценила, че от теб няма толкова полза и затова е готова да те завлече с тези пари. Винаги съм се чудил защо повечето хора, като вземат заем от познати и ги хваща вируса на амнезията.

# 284
  • Euskal Herria
Яна, да взема и аз да изкарам един ковид. Отчайващо е с килата.
Не ям много, не пия, ходя и пак съм като бременна.
Ре, аз качих 20 кила, след като ми откриха Хашимото. Същото е и при мен -  не ям много, не пия, малко повече се заседях в последно време, но се старая да го променя. С бременностите качвах само по 10 килограма, сега съм с 10 кг отгоре дори и от тогавашното си тегло. Хормони, ЕГН, всичко си оказва влияние. Гледам поне хормоните да са в норма и да са ми наред останалите показатели. Когато правя ден за изчистване на вода, смъквам по около кило. После пак полека-лека вдигам, до следващото диетуване.  Приемам и се обичам и такава.
И се смяхме вкъщи, защото свалените ми килца сега са точно както във вица:

Видима разлика няма. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт