Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през юни

• 88 895
  • 2 549
  •   1
Отговори
# 1 335
  • София
Знаете ли размери  55×40×130, като квадратура колко е?

# 1 336
ЗдрасТЕЕ 😊
Честито на патерица на синчето на Мист! Пожелавам по- малко килешлъци и да слуша майка си, да не и трупа нервите и бели косми!

Веселинковаа, ма звънни бе другарко, звънни ми, да ги питам аз що тъй  са все са криви по таквиз инститюшън,начЕ...

С щерката гнездех  и аз, та чак гардероби местех😜 С килеша мързел голям..
Фанал ме е такъв неземен апатичен цикЛ..Не знам точната причина, разбира се, и от това избеснявам тихУ.
Карамелота, аз на болка не издържам. Щях света да обърна досега, да разбера аджеба какъв и проблема на мойта глава. За водата...бях като теб. Но не, че не ми е вкусна водата, а просто нямам нужда от това количество, което е по книгите за моите кг. Не изпитвам желание да се дуя с вода, така ще го кажа. А наливам ли се доброзорно...ми става тежко и ми се повдига. Обаче, на един профилактичен преглед от службата ми рекоха, че бъбреците ми изобщо не са съгласни с моето нежелание за вода. Даже изобщо. И си открих начина- оказа се, че много ми върви водата от бутилка. Пия ли от чаша не ми е така хубаво, от бутилка ...ехеееей, изпивам доста повече. И така я пропих.
Чух от новините за проблема с формулите. Килеша нищо такова не каза, естествено. Едната задача не бил решил....ем...
Бобч и Вайчето много ви се радвам, честно 👌
Кро, за мойта статистика те записвам с най- дългия пост откак те чета 😋 Ай и да са на по- начесто.
Чакам тая вечер миУту да са направим нащи вечери...хубу, че той, да ме вади от апатия и дупки 🥰
Попи, дано минеш леко през короната или да не я гепиш 🤞

# 1 337
Мид, дай жокер какво мериш и в см. ли са мерките? Че на тия мерки мога да ти кажа кубатурата, ама квадратура се смята по две страни.

# 1 338
  • София
Ох, в см е.

# 1 339
Мид, това да не е задача от днешната матура? Simple Smile
Големи гафове пак днес, първо обърканите формули, после с допълнителното време, което, доколкото разбирам, не са дали навсякъде.

Днес ми е ден за експресни поръчки. Една след друга вървят. Тъкмо избутам една-две, кацне поредната. Вече ме боли глава.

Вода и аз не пия особено много, в добрите дни до около литър, литър и малко стигам. И пия само от чешмата. Да, знам каква гадост е, но просто бутилираната не ми е вкусна. Преди време си купих кана Аквафор, и от нея не ми харесва вкуса. МУ доскоро пиеше бутилирана, сега от няколко месеца се снабди с някаква кана със специални филтри - сам си я пие, на мен и тя не ми харесва. Абе, претенция голяма. Лятото от време на време се сещам да си пусна по някой резен лимон и да изстудя в хладилника.

# 1 340
  • Euskal Herria
Докато се добера до темата, станало обяд.
Мръсни жеги са тук, ама ще устискаме, няма начин. Днес 36, утре 38 градуса. И това в тая част на Испания, дето обичайно температурите не надвишават 26-27 градуса. Чак в 6 сутринта успях да заспя, ама пак е нещо. И рошльо цяла нощ сумтя и хриптя, ставахме няколко пъти да пие вода, обикаляхме апартамента. Не знам дали днес ще го изведа на разходка, не му се отразяват добре жегите и на него с тая козина.
Лек ден на всички!

# 1 341
Малко над 3м2 е., ако е с правилна форма (3,064 м2 по формулата за лице на паралелепипед).

И на НВО-то са имали паралелепипед, но с три различни мерни едници. Laughing

# 1 342
Уиш, доколкото разбирам от седмокласната, в големите градове (засега Пловдив и София са известни), алгебирчните формули са били без скоби. Предполагам, че не е било драма за децата, които са ги виждали и преди. Това, че не са дали допълнително време във вашето училище, обаче е голям гаф. Не защото много са ги объркали с формулите, а защото всички други са имали допълнителни 60 мин., май и повече на места.
Точно изгубеното време е била драмата. Като видяла формулите без скоби, Нахалницата започнала да се чуди - ама, как така? ама нямаше ли скоби? Решила, че тя нещо не помни добре. Тръгнала да замества по грешната формула. Видяла, че не става. После оправила нещата, но времето хубаво напреднало и така 17-та задача останала насмотана и нерешена до край. Сега, на мен ми е ясно, че на тийна само му дай повод да се оправдава и друг да му е виновен, ама СЕ пак!

# 1 343
Аз пък се потресох, че и формули им пращат 🤣 Пуста гьостерицаааа... Едно време наизуст ги знаехме, сега пищови легално. Кви временА, тц,тц...

# 1 344
  • Euskal Herria
То напоследък май няма година без гафове на матурите.

# 1 345
  • Пловдив
Аз пък се потресох, че и формули им пращат 🤣 Пуста гьостерицаааа... Едно време наизуст ги знаехме, сега пищови легално. Кви временА, тц,тц...
и колегите така реагираха като им четох статията Smiley

# 1 346
Това на десети клас ли?
Аз бях на седми и нямаше гафове,но втори модул ми се стори доста труден.

# 1 347
Оф, аз спрях да чета новини и само тук прочетох за формулите и се чудех какъв в проблемът, та добре, че Търти писа, та ми светна, че на нас едно време не ни давах никакви формули, та ми се подреди пъзела, кое ме озадачава Simple Smile
Хубаво им ги дават на децата, ама бива да им е в помощ, а не да ги подвежда.. Simple Smile

# 1 348
Те ако ги знаят,Ули, няя кой ги подведе.
Направих тава баница и лакомията аз, от нетърпение яде вряла, вряла...и чупи език 😁

# 1 349
  • София
Аз на матура не съм се явявала, че по мое време ни освобождаваха при успех над пет за трите последни години. Но на кандидатстудентските изпити не ни ли даваха четиризначните математически таблици?

Общи условия

Активация на акаунт