Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през юни

• 88 959
  • 2 549
  •   1
Отговори
# 1 890
Утре ще пазаруваме пак,онзи ден 75 лв за една торба и то нищо съществено
И синята зона ще плащаме утре,интернета,тока,водата ,110 лв пантофи и сандали на детето,100 лв мои пашмаги ще дойдат .Тя стана страшна .

# 1 891
Война се води на броени километри от нас в Европа. Няма как да не ни се отрази и да няма инфлация.
Ама дупе да ни е яко...

# 1 892
Бабо Мравке,где така?
Отивам Щурчо за храна...
Ежедневно гледаме работливите мравки,и казвам това стихче.Като войници са, единни.Чак не ми се коментира останалото.
Разни ръсят лъжи на килограм,и предимно възрастните хора им вярват сляпо.Не ми се мисли,че пак ще се върнат,и ще правят каквото си щат.
Вчера напълних една торба с месо от единия близък месарски магазин.Ммможе и да стигне до края на заплатения месец.А най-вероятно не 😬
Няма Ули,ама като слушаш тиквените издънки,за всичко са виновни управниците.

# 1 893
  • France
Днес беше еб@ти деня. На Вируславчо трябва да му измисля нов прякор. Вилнее като Таз, катери се като Тарзан.
Сутринта 45мин се уговаряхме с Монсти да ходим на урок по музика. 45 мин !!! Урокът е 40 мин. След молби и рев отидохме закъсняли. По случай последното ходене преди ваканцията - отворен урок. Тоест ние, родителите, сме публика. Да ги видим какво могат. Ми, да ви кажа, няма утре да купуваме цигулка на нашия виртуоз, рано му е за консерваторията и Вивалди. На обяд Славчо бутна половин купа със салата. Как успя чак и до стената да стигне?!!! Чистих, бърсах, пуснах пералня с покривалата на дивана и калъфките на възглавниците. Приспах Беб. Прахосмучих и измих пода във всекидневната (така и така бях почнала) и в кухнята. Прострях. Оправих миялната. Стана време да будя Славито (аз съм от майките с режима, посипвам си главата с пепел). Игра и с двамата за да се заиграят и да имам време да сготвя. Менюто е пиле с картофи на фурна + пилешка супа. Точно ги пуснах да се готвят и виждам с периферното си зрение, че Славчо прави беля. Намерил кутийката с безжичните слушалки на баща си. Едната я намерих бързо (в устата му), но другата я търсех доста. Накрая я видях (след като претършувах навсякъде) в плика с рециклажа. Уф! После минах през банята и реших да ударя една бърза ръка на порцелана. Слав си носи 2 консервени кутии от кухнята. По една под всеки крак и става достатъчно висок да развие резервоара на антикомареното устройство Flushed Манджата е почти готова, мия и кълцам маруля и зелен лук. Почвам да храня рапторчетата. Не върви гладко. Сипвам си 2 пръста вино. Минава минута и си досипвам до ръба на чашата.
И тогава, през здрача на моето безнадеждие, до мен долита ангелския звук на ключ, който отваря ключалка. Амин, баща им си дойде. Тръснах му отговорността за поколението, заявих му, че заминавам при любовника, чантата и навън.

# 1 894
По принцип съм наясно със световната обстановка, де факто не мога да не измрънкам, че за основни продукти и ние като другите момичета оставяме по 100 - 150 лв и няма нищо съществено в торбата..

Мисля, че и кръвното ми играе цял ден, като ударен самолет съм. Някой може ли да препоръча марка за електронен апарат за кръвно? Ще съм благодарна!

# 1 895
И без мерки, Ули. Найс.
Ренко, далеч не са само възрастни. Млади хора, образовани около мен вярват, че ги пръскат със самолетите. За пЛандемията да не казвам. И още мога да пиша.
Толкова срамен и позорен ден е днес. Толкова ми е гневно, гнетно, отчаяно. Срам.

# 1 896
Няма Ули,ама като слушаш тиквените издънки,за всичко са виновни управниците.
Ох, мани, Ренко, като ги слушам какви ги ръсят и се чудя как може някой да им се връзва. Те тия управници омнипотентни бре, за шест месеца толкова неща да успеят да направят...

# 1 897
Избягвам всячески политика и теми по нея,обаче една особа като видя,даже по-скоро чуя,и почвам да псувам като каруцар.Май пак ми е време да спирам да гледам новини.
Тръгнах да се опитвам да ръса и от тъпите ми смешки,но дори и на мен в момента не ми звучат смешно, толкова ми е трагично.
Фил,подобен ден,в комбинация с 3-4-5 излизания за разходки и въздух,и ще се пропиеш като мен 🤭.Одеве даже и баща му се зарече,че няма да го води при приятелката му(поспаланата),щото много бели прави 😬

# 1 898
Ренко, завидях ти, че е само една особата Grinning при мен са няколко Joy
В момента ми е точно безнадеждно, много.

По ягодите, искам тук да ни е добре и оправено, а не да трябва да се имигрира за тая цел.

# 1 899
Цвете, Омрон и Сендо са най-добрите. Все не успявам да сменя моя прост и немерещ вярно с някой от тях.

А, аз не повдигнах темата заради политиката, въпреки че и тя ще ни такова таковата.
Слушах снощи прогноза, че до есента пшеницата ще си утрои цената.
Правя всеки ден домашен хляб.
До януари за месец брашно ми струваше 21 лв.
В момента е 42 лв.
Ако смятам правилно есента ще е 126, което значи че един хляб в магазина ще е над 6 лв, да не кажа 7 ...
Това как ще го преживеем не знам.

# 1 900
Припознах се в няколко поста ! Няма да казвам, вие си знаете!
Бобч, режима на Беболина беше като на познатата ,която така безжалостно анатемоса! Сега е като на 5 годишно! На 2г и 4 месеца е! Засрамих се за малко, но полсле се сетих,че никога не ми е идвало отвътре това с майчиния инстинкт ! Явно  имам нужда от упътване за употреба! Като си представя, че преди Беболина си мислех,че само любов е достатъчно за да отгледаш дете!

При нас пак се заговори за Ковид!

# 1 901
Вай, благодаря за препоръките, ще се огледам. Това с цената на брашното ме уби просто.

Момичета, вие сте най-добрите и прекрасни майки за децата си, не го забравяйте. Аз се възхищавам на всички ви, които си гледате децата и заедно с това успявате да поддържате и домовете си. 
Сипете си от коктейла на мацката /съжалявам, че не й помня ника, но вкъщи стана хит, добавяме и сода/ - плодово вино с праскови, а другото да върви на майнанананай.

# 1 902
Сисун,няма инструкции,мани я Бобчи,тя се упражнява.

# 1 903
  • France
Когато объркаш бутилката с ром с тази със зехтина

Не ми е ден, не ми е вечер, не ми е десетилетие.

# 1 904
Припознах се в няколко поста ! Няма да казвам, вие си знаете!
Бобч, режима на Беболина беше като на познатата ,която така безжалостно анатемоса! Сега е като на 5 годишно! На 2г и 4 месеца е! Засрамих се за малко, но полсле се сетих,че никога не ми е идвало отвътре това с майчиния инстинкт ! Явно  имам нужда от упътване за употреба! Като си представя, че преди Беболина си мислех,че само любов е достатъчно за да отгледаш дете!

При нас пак се заговори за Ковид!
😂😂😂😂 Ах бе Сис,не анатемосвам,просто съм поддръжник на режим и ранно лягане за малки деца.Ще ти пиша утре малко за 2.5-3 годишно ако искаш .Ако искаш и ти ми напиши точно проблемите ви.
Леле Фил,ужас.Направо баси начи.Аз като взема да я уговарям да я облека,да я среша ,направо се измарям докато излезем.Напоследък само на двора,че си спестявам тези гимнастики.
Сисун,няма инструкции,мани я Бобчи,тя се упражнява.
Как ше няма?Има -в бегемама знаеш ли колко инструкции има😂

Общи условия

Активация на акаунт