Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през юни

• 88 938
  • 2 549
  •   1
Отговори
# 2 040
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ре, някоя друга ламя си видяла Wink
карамелитке, мога да оплета, и не една, но ми е сложно носенето от тук до България. Sad
за тотвенето - ръгай чушки у боба ми е любимо. Simple Smile
ако дадете рецептата за лучена супа утре мога да се прежаля.

а сега... бейлисчето ме чака

# 2 041
Уиш, която се покри и тя незнайно къде, ами явете се и рапортувайте.
Рапортувам. Чета ви, ама си трая, че ми е мълчаливо. Нетипично за плямпало като мен, ама ей на, чудеса ставали. Да знаете, че джин+прясно изцеден сок от вишни+лимонов сок+сода е новото ми откритие.

# 2 042
Абе какво е това разтройство,какво се случва ??
Как не минава толкова време,побърка ми се детето Cry Не дава вече да го пипна в тази област,червено е и сигурно го боли.Пищи и се гърчи като трябва да го преобуя.
Ейй,хора,сигурно ви писна от моя казус,ама реве ми се,с глас ми се вие.. Frowning1

# 2 043
  • София
Лайла, ще  мине. Нормално е да се е подекло дупето.  Давай течности. Това е основното. Много е мъничко бенчето още.

# 2 044
  • Сф
Абе какво е това разтройство,какво се случва ??
Как не минава толкова време,побърка ми се детето Cry Не дава вече да го пипна в тази област,червено е и сигурно го боли.Пищи и се гърчи като трябва да го преобуя.
Ейй,хора,сигурно ви писна от моя казус,ама реве ми се,с глас ми се вие.. Frowning1
само ви чета, но сега ще нахлуя. Лайла, подсекло се е сигурно. Моята като малка много се подсичаше и без разтройство. Имах си един крем, който ползвах, но го приготвяха в аптеката. Мажи с нещо, ти си знаеш детето.  Също около тая възраст от дълга ови и клацид вероятно разбих чревната флора, не знам , но и ние се озовахме в инфекциозна с диария. Първо овладяха температурата, после диарията , беше на някакви системи,  диета естествено, нещо такова ми се върти. Хич не са ми обяснявали какво и има, какво вливат, на втория ден бяхме по- добре, 5 откарахме. Стискам палци, не знам къде си, но често се случва при малки деца . Добре, че сте в  болница, заради обезводняването.

# 2 045
за тотвенето - ръгай чушки у боба ми е любимо. Simple Smile
ако дадете рецептата за лучена супа утре мога да се прежаля.
Добри, ти не знаеш ли, че от Френската лучена супа на Сирос започна традицията да допълвам първия пост с рецепти. Последвай линка.

Добро утро, пак много сте писали снощи.

Лайла, нека ти донесат кремче против подсичане, и на мен на времето са ми правили по рецепта риванолов мехлем за децата. Няма ги вече онова поколение лекари, които изписваха съставките, с които да ти забъркат в аптеката лекарството. Кураж, ще мине.

# 2 046
  • София
Добри, ако ще отваряш бизнес с чанти, ще ти стана клиент. Имам две, плетени от баба на една кука. Много си ги харесвам и пазя, защото са ми спомен.

# 2 047
Уиш, ти си мълчиш, ама сега като се обади, дай още някоя такава рецепта. Решили сме да се алкохолизираме на морето с коктейли и съм си приготвила една голяяяяма кана в багажа. Ама освен сангрия и Мохито, друго не се сещам какво мога да бъркам. Записах си и това с жинШето.

Лейла, да ти донесат нещо за подсичане и мажи много хубаво дупИ. По времето на памперс периода на дребната имаше един македонски крем в розова кутийка, много помагаше. Ей този
Скрит текст:
Хубаво е да го оставяш без памперс повечко, да диша кожата, въпреки че в болницата не знам колко е приложимо, особено с разстройство. Но ей така за 5-10 минути на такова еднократно чаршафче. Като ви изпишат, може да правите бани със смрадлика.

# 2 048
  • Пловдив
Добро петъчно!

По повод подправките, аз не експериментирам, а и не обичам зелениите кат Мързи Simple Smile На пиле супа само магданоз...не си я представям с чубрица...? Ама аз и толкова ям супа, де.

Лайла, поне един крем Здраве, ако нямаш друго и мажи. Не дават ли нищо за това разстройство? Питай ги тия докторя. Не се срамувай. Аз навремето така си мълчах седмица, докато случайно не ги чух в коридора да се вайкат кво да го правят моя, понеже не се повлиява от лечението Confused На сл.сутрин на визитацията като има каза и питах кво се случва нададоха вой, но и взеха да действат. Кураж!

# 2 049
  • София
Попи, със сух вермут се връзва водка и джин, но...после иска шкембе. Текилата е също благодатна за коктейли. Газирана вода, лайм, сол и малко ром.
Ром с кафе също е много вкусно и с портокалов сок. Аз не казах ли, че не пия 🤣

# 2 050
Тъпите изследвания трябва да излязат,за да лекуват по-серизоно с нещо.До тогава - ентерол и някво друго прахче давам.
Съмняват се за бактериална инфекция,и по-специално салмонела.Божкее,от къде бее??
То видимо не е обикновено разстройство, ама той до сега не е имал,та от къде да знам аз какво трябва да е..
Мажа иначе,имам три вида крем,сега ги помолих,ако трябва и друг да ми изпишат.

Знам,че питането ми ще е безумно,но ако знаете за някой или някъде,където да могат по-бързо да разберат,дали и каква бактерия е,моля,кажете.

Ох,колко не свързано пиша..Спирам.

# 2 051
  • Пловдив
Лайла, надали ще стане по-бързо...мисля 3 дни поне, ако правят посявка. И салмонела сме имали, която случайно откриха при изследванията за градината...
Виж, в болница сте и лекарите най-добре знаят как да процедират. Спокойно само.

п.п Понякога искат сръчкване, както казах...м да.

# 2 052
  • France
Струва ми се, че докторята се помотват малко... но важното е, че е в болница, на системи. Бащата не може ли да ги попита по-енергично какво става?

Добро, петъчно утро на всички. Тук вече мирише на ваканция.

# 2 053
Лейли, мъчно ми е за вас, знам какво е да ти е болно детенцето, а ти да си безсилен да помогнеш, опитай се обаче да намалиш тревожността и поне ти да си адекватна. Гуш и скоро да се похвалиш с добри новини!
Добриня, чантесите са ти страхотни, аз обаче се лигавчех, не си го слагай, че няма как да ме обзаведеш с един брой Simple Smile
Събудих се крива и в двата смисъла. Завивката ми е изпаднала през нощта и така съм се  схванала, че едва мърдам,а на челото ми е цъфнала огромна червена пъпка имам и още една на бузата. Довечера съм на випускна среща, мислех, че единствената ми грижа ще е да се фризирам и да си напудря носа, да не ме объркат с класната, а сега няма да съм като нея, а като пъстърва с бастун. Да си имам дертовете, ама ме е яд, все на мен...
Добро утро! Пъхам се под душа.

# 2 054
  • Сф
Тъпите изследвания трябва да излязат,за да лекуват по-серизоно с нещо.До тогава - ентерол и някво друго прахче давам.
Съмняват се за бактериална инфекция,и по-специално салмонела.Божкее,от къде бее??
То видимо не е обикновено разстройство, ама той до сега не е имал,та от къде да знам аз какво трябва да е..
Мажа иначе,имам три вида крем,сега ги помолих,ако трябва и друг да ми изпишат.

Знам,че питането ми ще е безумно,но ако знаете за някой или някъде,където да могат по-бързо да разберат,дали и каква бактерия е,моля,кажете.

Ох,колко не свързано пиша..Спирам

Не вярвам да има място, по-бързо да става. Просто понякога се изчакват тези  проби . Успокой се, под наблюдение сте все пак. Намери разбрана докторка, ако може говори, питай. Кога трябва да излезе салмонелата? То със сигурност бебета и деца са със приоритет. В Сф ли сте?

Общи условия

Активация на акаунт