Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през юни

• 88 522
  • 2 549
  •   1
Отговори
# 2 445
Панде,ако искаш да ви вземаме с нас. Двете дивачки ще се забавляват,а ние с теб ще пием коктейли на плажа. 😁🥰 МъжО ще го пратя по мацки. 😂
Лейла,радвам се много! Хайде повече никакви болници и вируси. 🤗
Забравих! Мноого са сладки всички дребосъчни! ❤😍
Забърках една къна/боя или не знам и аз какво е и исках да се намажа,ноо чакаме приятелката на Синеочка на гости с майка й. Дано не се прецака до като си тръгнат и да успея да се наклепам. Исках да поседя повече време,но... 😏

# 2 446
  • София
Ени, вие къде ще сте? И кога? Ако се засечем, колко му е да направим един плаж заедно.

# 2 447
  • София
Пиша Simple Smile като ме хванат нервите си обещавам седмица без да чета много много в мамата, само да избутам още седмица. Продължавам да тормозя ваичка Simple Smile Тежи вече доста, а на хартия още два месеца ми остава, на теория по-вероятно е да е месец и половина, ама броя седмица за седмица (31+4 съм) човекът е 1900… 8-9 дена напред. Много ми се спи напоследък… Таа Киселяка като заспи и аз 20 мин след него заспивам, че после цяла вечер се въртя…

# 2 448
  • Пловдив
До ся готвИх Disappointed Relieved  Пълнени чушки и тиквички и фасул. Баня и ся чакам мм и да хапваме, че окъсняхме...
СппАх едих розаф Simple Smile ма така ми се спиии Sleeping

Къде са Скай и Бабри?

Весе, де ходиш га те няма? Simple Smile

# 2 449
Тука съм, Мисте. Мерси, че питаш.

Взех си един ден да чета за изпит. Утре ми е изпита, а аз буквално си усещам главата празна, много съм се спекла. Ще е първият присъствен изпит откакто Ковид започна и имат един куп безумни правила и ограничения, които ме стресират допълнително.

Моля, стиснете ми едни палци за утре. Трябва ми просто да го взема, за оценки не се боря. Че ако го фалирам, много ми се объркват нещата..

# 2 450
  • Пловдив
Стискам, Бабри! Ще се справиш! И ти кат Сис се тревожиш напразно Wink

Преядох аз Head Band

# 2 451
Бабри ,с теб сме 🍀🍀🍀!
🤞

# 2 452
Бабри,всички пръсти стискам,ще ги разбиеш!
Кофти е ,че не си имала скоро присъствени но всичко ще мине гладко!
Пържоли пека,малкото не ги яде ,за нея правих кюфтета по-рано.Наче,това хлапе е подвижен билборд,взе си едната възглавница,тя една половин метра дълга  за гушкане е,и се потътри с нея по улиците.Два часа я мъкна,после си я постла на площадката и легна и ще спинкала.Жива,ходеща реклама си имам.

# 2 453
Бабри, утре ще почерпиш 🍀🍀🍀

# 2 454
  • София
Оф, баща ми в болница по спешност, с 30 пулс днес бил.
И разбира се не се обажда. 👹

# 2 455
Честити да са именниците, малки и големи, довършени и недовършени! Да слушат и да се държат прилично!

# 2 456
Щях да мрънкам нещо, но...Стискам палци!!!

# 2 457
Мид, стискам палци!
Да не пие хапчета за кръвно, или бетаблокер ?

Бабри, стискам палци и на теб! ще го вземеш.

Последна редакция: ср, 29 юни 2022, 21:44 от vaychka

# 2 458
Ох, това ми е голяма драма. Не се обаждат, крият, като че ли са малки деца, направили някоя беля.

Последна редакция: чт, 30 юни 2022, 06:12 от 🧡 Clo 🧡

# 2 459
Ох, Мид, дано всичко е наред! Палчета и от мен.
Като чуя за болница и ми се изправя косата.
Кло Hug

Почерпихме се в къщи за празника, добре съвпадна с белтъчен ден, та се наядох най-сетне след два плодови. Другите пиха бира, аз гледах умно. Имам и розАв джин, стои си неотворен. Повредих се с тая диета.

Общи условия

Активация на акаунт