ЮЛЧЕТО слуша с двете уши - Дядо Коледа дано го оцени!

• 9 899
  • 238
  •   1
Отговори
# 15
Светле, милсим да го отпрашваме към Белгия, татито ни е там вече почти година, а и преди това беше 5 год., както и аз през 2 от тях  Rolling Eyes Ти какво да нямаш някакъв опит в тези неща? Така уверено звучиш newsm78

Наде, щом ще е позната нещата вече ставт по-други. Мен лично ме притеснява повече факта детето да не привикне прекалено към друга жена, а не това, че ще трябва да го повериш на непозната, то така или иначе все на непознати го даваш в началото... А съм по- "за" яслата щото там са повечко дечица, играят си, учат ги на колективни игри и песни, учат се да ддават и да си играят колективно, а иначе стават малко егоистчета  Rolling Eyes Но мисля, че си избрала най-добрия вариант - хем ще свикне с жената, хем после ще си иде на ясла и ако се налага ще има кой да го гледа  Peace

# 16
  • Пловдив
Само да не сте ме разбрали погрешно  Naughty, аз хич не съм против яслите и детските градини (особено) просто ми се струва раничко за това. Поне да навърши 2 годинки и тогава Rolling Eyes. Иначе съм далеч от мисълта да става вълк единак. И съм напълно  Peace за общуването с други деца на неговата възраст и социалното приобщаване.
Той много обича да е сред деца. Ние сме 7 приятелки с деца родени между юли 2005 и януари 2006 и всеки ден сме заедно. Ванка все повече се заиграва и ги търси. Дори на някои вече им знае имената и като ги види си им вика.

Имам предложение към пловдивчанки - искате ли да организираме на децата и на нас разбира се  Wink едно коледно парти, нещо подобно на софийските мами.
За детски център предлагам http://www.tonbonbon.com/
Ако сте съгласни съм готова да го организирам.

# 17
О ДААААА Party С двете ръце съм ЗА предложението  Peace Hug
Колко яко изглежда, къде се намира?

# 18
  • Пловдив
Главната улица, шопинг Мол Екселсиор

там празнувахме рождените дни на няколко приятелчета, а пък събота или неделя водим Ванката да си поиграе, а ние да пием по едно спокойно кафе. Гарантирам ви, че ще ви хареса.

Има снимки в подписа ми от там (Vankata 1.2 god.)

# 19
Предложи дата

# 20
  • в шоки-land
айде някой да се премести и в Шокиланд, че като ви чета приготовленията 3а коледно парти - искам и а3 Heart Eyes Hug

# 21
Ави, между другото сега навивам Иван да си направим пролетта една екскурзия - да отидем до Триест да видим Калинчето и Гери, да се разходим до Венеция за карнавала и на връщане да минем през Швейцарско. Та в този ред на мисли вие къде живеете?

# 22
  • в шоки-land
Ави, между другото сега навивам Иван да си направим пролетта една екскурзия - да отидем до Триест да видим Калинчето и Гери, да се разходим до Венеция за карнавала и на връщане да минем през Швейцарско. Та в този ред на мисли вие къде живеете?

na 18 км. от Цюрих, но не ни е проБлем да сле3ем някьде надолу до южните ни сьседи....вие само елате Hug Heart Eyes...
п.с.БЛАГОДАРЯ 3А РА3ГОВОРА Hug Heart Eyes

# 23
Момичета, пишете ни и нас за коледното парти  Hug

Тези дни ни избиха още два кътника, остават само още 8 зъба и приключваме с млечните зъбки  Crazy

# 24
Здравейте и от мен!
Вижте, колко съм "редовна"  Laughing
И ние ще дойдем но Коледното парти с най- голямо удоволствие- така ми е домъчняло за всички  Cry
А предвидили ли сте в менюто за купона и постещи майки? Flutter
piccola, както е казала и mama Svetli, може би, защото знаеш точно какво е усещането... newsm78
krasy_alex, не го пускай през лятото, защото тогава групите са сборни и на Емчо ще му е по трудно да свикне- почти с всички деца е така.
А що се отнася до боледуването, то ако не го изкарат в яслата или градината, цялото "аклиматизиране" и изграждане на имунитет в голяма група се случва в у- ще и тогава е по- лошо.
Поразгледах малко снимки- ВСИЧКИ СА СТАНАЛИ СТРАХОТНИ БОНБОНЧЕТА  Hug Hug Hug
А и да не забравя- на сраниците на БГ- Мама искам официално да благодаря на АВА

# 25
zdraveite i ot men.Az se kazvam Tsvetelina.Maika sum na dve detsa.Goliamia mi sin se kazva Nikolai i e roden na 1:07:2003g.,a malkia Georgi na 15:07:2005g.

Последна редакция: пн, 27 ное 2006, 13:43 от tsveti_kb

# 26
  • welcome to the Jungle
Добре дошла, Цвети!

Ехее, Краси, имаш си форумска компания вече, душа!!!

Бубка, Белгия е страхотна страна (поне отва, което съм гледала по филмчетата). Дано имате късмета да отидете и да се установите там  Praynig

Асетооо Whistling, а на теб ще ти кажа едни еклерови торти, едни плодови пити и едни ягодови торти  Mr. Green, па и баница и онази фантастична питка накрая. Joy Mr. Green Joy ...или искаш лигите ми да се влачат на 2 метра зад мен Mr. Green

Последна редакция: пн, 27 ное 2006, 14:31 от Lioness

# 27
 welcome  tsveti_kb   welcome

Само да ви кажа че баницата с късмети отпада за Коледното парти -не разрешават да се внася храна и напитки. Може само тортата.

# 28
Цвети, добре дошла в Юлския отбор, с двете юлчета  Hug

# 29
  • София

Асе, карнавалът не е ли февруари? Да не го изпуснете! Ще вземете ли Сияна?

Общи условия

Активация на акаунт