ЮЛЧЕТО слуша с двете уши - Дядо Коледа дано го оцени!

• 9 907
  • 238
  •   1
Отговори
# 30
Добре дошла Цвети!

При нас всичко е както преди. Ходим на ясла една седмица, една си седим в къщи. Кога ще свършат тези болести не знам. С таткото правим какви ли не комбинации, за да отсъстваме от работа и да си го гледаме. Вече само като видя, че му тръгва хрема и започва леко да покашля и го спирам. Така се оправяме само с капки за нос и сироп за кашлица. Ако не го спра веднага, стигаме да антибиотик, който личната с охота ни изписва. Иначе Ники ходи с желание на ясла. Сутрин влиза при децата с най-голямата усмивка.
Довечера ще слагаме полиомиелитните капки и малко ми е притеснено.

# 31
Лана, къде без детето, та тя е още кърмаче Grinning А карнавалът се определя според Великдена, та ще видим Grinning

# 32
  • София
Лана, къде без детето, та тя е още кърмаче Grinning А карнавалът се определя според Великдена, та ще видим Grinning

Да бе вярно, горкото дете  Joy smile3534

Според гугъл е между 9 и 20 февруари...бррррр http://europeforvisitors.com/venice/articles/venice-carnival-dates.htm

# 33
Здравейте мами и от мен!

Отдавна не съм писала, но затова пък редовно чета и съм в час с новините Simple Smile
Лъвичке и на мен много ми хареса по какъв начин си съобщила за малкото човече.
На празнувалите прощапулници тия дни им желая успешен път в живота и много късмет!
Всички мъници на снимките са много пораснали и големи сладурковци....
Цвети, добре дошла и от мен!

А днес ви черпя с   party023 и beer2, тъй като порасвам с една година.

# 34
Добре дошла на новата мама
Асе тя Габка не само че си заспа като пич след кафето ми и всеки ден ме дебне да го докопа.Както казва Галето направо си е като една латино дива.Дай и танци,кафе и готини пичове.
Бубка нямам личен опит но пред мен е споделеният опит на много мои близки роднини и приятели които вече от доста годинки живеят в различни точки на света.Та от тях знам че в началото е тежко а после се свиква.
Надя за Тон Бонбон съм навита.Доколкото знам го държи форумска мама.А за ден някъде през Декември след 15 или там някъде когато се разберем нека и другите се включат.

Въпреки че на мен все ми се искаше да направем една истинска коледа целия Юлски отбор но явно няма да се случи.

Ивиана Ч.Р.Д!Много здраве,щастие и любов!

# 35
Относно кафето и Вики му е голям фен......всяка сутрин иска да топи в чашите ни, а накрая когато го изпием и й дадем чашката я повдига и блаженно сърба..............
Тя с говореното също не е много напред, но усилено се опитва да повтаря това, което кажем. Даже и английския го е започнала - има една музикална играчка, която казва " I love yоu"  и Вики доста добре го изговаря  Simple Smile От животните се е научила да имитира лъва - по начин, който дядо й й показа..........

# 36
Иви аз за кафето при Габи може и да имам вина понеже докато бях бременна и докато кърмех пак си позволявах да пийвам по 1 кафенце та може и да съм я пристрастила от рано Laughing
Габи имитира мечката с много смешно ръмжене Laughing
А на тази възраст учат много бързо и чужди думички особено ако нещо се повтаря често често както е с играчката при тебе.
Я кажи как празнува рожденния деун или сега тепърва ще празнуваш  bouquet Heart Eyes

# 37
Ivyana честит рожден ден! Много здраве и мноооооого щастие с любимите ти хора. Весело изкарване на празника.

Амиииии ДОБРЕ ДОШЛА НА НОВАТА МАМА ЦВЕТИ  Wink  Hug Всъщност ние сме си дружки от както са се родили малчовците, живеем през 2 къщи и всеки ден сме заедно, но тя чак сега се присъединява към нашия отбор.

# 38
За рождения ден сега чакаме таткото да се прибере от работа и вкъщи ще празнуваме, а с приятели утре навън, че днес единият ни приятел беше зает /а той е важен за нас/ Simple Smile

Аз като бях бременна в началото пиех кафе, после почна да не ми харесва, но като ми се пооправиха хормоните пак започна да ми се нрави, а като кърмех и аз си позволявах кафенце.........та може и аз като теб да съм я пристрастила отрано Wink Но може и ген да е - и двамата с татко й много обичаме кафето............

# 39
Ами щом ще е след 15-ти партито и ще е през седмицата, нека да е след 17-ти, че тогава ми е последния изпит от последната сесия, дай Боже  Praynig

Е, Цвети, добре дошла в отбора  Peace

Ивиана, много честит рожден ден и от мен  Peace   bouquet

# 40
Ами Бубе аз съм съгласна и към 18-19 да е но нека и другите си кажат.Тонито дали няма да си пътува за Шумен примерно.Та най добре всички да се включат с предложения.

Вече мога да се похваля с лек напредък.Габи си спи вече 2 седмица в леглото. Hug PraynigМахнах решетката и го залепих до спалнята.Но напълно успешно ще е когато отдалеча и самото легло.Това ще стане като купя една решетка дето се подпъхва и става и за по голямо дете.
Следващата седмица ще пробвам вече и без памперси 1 седмица без вечерите да видим какво ще излезе.Прави ми впечатление че задържа подълго вече и все по често е суха и се изхожда чак на кукуто като я сложа.Ще видим какво ще излезе Grinning

# 41
  • Пловдив
Да Тон Бонбон е на форумска мама ( Каспър).

Аз съм съгласна за 18 или 19, но нека кажат Тонито и Вени и да решим дали да немаме помещението (50 лв) или да ги заведем и да платим за всяко дете поотделно (5  лв за два часа).

# 42
  • временно във Пицеландия
много бързо пишете !!! за един ден и ферманите на лице все едно сме пресни бремюшки (някои от нас са де  Wink )
точно затова момичета ви казвам че май го усетих,понеже не беше отдавна времето когато го усещах за първи път,така че е точното пърхане,както каза Лионеска.
ми Асе дай де ама на сериозно да дойдете,тогава ще си бием една среща някъде и с Ава,може по средата на пътя и да занеш че юни раждам този път,така че побързайте че да не родя на разходка към Швейцарско  Mr. Green
ние с градината сме много зле,от четвъртък не ходи ,обадиха ми се че има температура в средата на деня и да ида да си я взема.и утре ако реша да я дам не знам как ще бъде,въпреки че тези дни си беше добре.явно са зъби...единствено си изгуби малко гласчето,както и аз само че напълно,сега не мога да се скарам с мъжа като хората,само ръкомахам  Mr. Green
  най интересното за накрая,след като от няколко седмици Герито упорито повтаря:но,но,но но и клати отрицателно глава,но по български  no ,а не като останала част от света,вече казва и втората си смисленна дума- акуа,казва си я напълно съзнателно искайки точно водата.и аз веднага след това започвам:кажи вода,вода воооооо-да... тя обаче само се смее,явно акуата и се струва по-лесна за изговаряне засега.

# 43
  • София
Момичета пробвайте (ако не сте) да веселите малчовците със сапунени балончета, направени с обикновен ключ ( с голяма дупка) и малко веро. Моят мъник много им се радва и това е страхотен начин да мине време вечер до къпането и приспиването. Гони ги и се смее много като се спукат Laughing

# 44
  • София
Ивиана, честит рожден ден!

Общи условия

Активация на акаунт