Спам тема(Калпазански Спам!) - от 01.06. до 30.06.22г.

• 15 816
  • 598
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Да развия алергия към мидите ...

добре, че не е към бирата Simple Smile

Пепел ти на помислите!!

# 526
Добре съм. И валя, и пече ... а беее, почивката си е почивка. Grinning

Последна редакция: сб, 25 юни 2022, 19:44 от ina.ina

# 527
Еее, мацка. Heart Eyes
М, дааа, почивката си е почивка. Вярно е.

Ето какви ги вършим ние на язовира:
Скрит текст:
Българско Гуакамоле по язовирски Joy, да се чете кьопоолу с печени на барбекю зеленчуци Wink:

Сач със зеленчуци и пилешка пържола от бут на барбекю:

И кратко ревю от изпичането и поднасянето му:

Както и още малко гледки:

Последна редакция: сб, 25 юни 2022, 18:18 от Джаста Праста

# 528
  • На Марс
Каква е купата Simple Smile

# 529
  • София
Бреей, как вталено изглеждаш.

# 530
  • Агент под прикритие
Това трябва да е от автора на "Как да управляваме вселената, без да привличаме вниманието на санитарите"... Grinning

# 531
  • София

На границата на реката и морето.

# 532
  • над кукувичето гнездо
Бреей, как вталено изглеждаш.
Снимал е някой друг Grinning

# 533
  • Пловдив
Искам да пробвам да живея на морето, та да ми омръзне. Relaxed

Моя приятелка се омъжи и живее във Варна. Голям мерак за тва море. Питам я колко пъти е ходила на плаж миналата година. Отговора беше - 0 . Вика нямам време за плажове пък и не ми се ходи нещо. А преди и кажи за плаж и първа тръгва. Ходило и се на планина ....

# 534
Пет години живях във Варна и всеки почивен ден лятото бях на плаж. Вечер след работа ходихме с приятели да се разходим по плажа. Хич и не ми омръзна Grinning
Имам приятелка от Варна, която не обича да ходи на плаж. Даже се притесняваше на децата й да не би да им хареса и да трябва да ходят често Grinning

# 535
поръчах си книги
отдавна не го бях правила
започнала съм да се чувствам не само дебела, но и глупава
и двете са поправими, ако спре да ме мързи душата
прекалено доволна бях, за да правя усилия
стиснете един палец утре, очертава се интересен ден
променящ към добро, надявам се
четири фъса от любим парфюм и довечера ще дрънкам с ледчета в дамско питие докато гледам тъп филм
междузвездните не са онова, което бяха
преди бяха начин на живот, сега са чалга масовка

# 536
Добро утро с един залез от снощи:

Да ви кажа под секрет и изгрева изглежда по същия начин. Grinning
Пп Бубе, стис. Flowers Four Leaf Clover
Пп Когато живееш до морето все нямаш време за него. Освен, ако не живееш на каравана съвсем в близост до него.
Градските плажове са кофти, а усамотените вече не са такива. Фул са. Дори и нудистките плажове са пренаселени. Последните грам не ме влекат. Опитвам се да разбера идеята, но ми е чужда и не мога да се абстрахирам от изложеното на показ. Просто не мога и не ми е приятно. Последно по случайност бяхме попаднали на такъв плаж семейно барабар със свеки и племенницата. Пикник да си правим. Ние облечени от глава до пети, хората около нас как майка ги е родила. Де да знаем, че плажа е нудистки. Добре, че племенницата си носеше бански да ни отсрами малко. Голотата не ми пречи, но чашата преля, когато две моми решиха да ни покажат цялата си анатомия натюр, като вместо да гледам морето, гледката ми се запречваше от две разтворени междукрачия. Току под носа ми. Ай, сиктир.

# 537
Идеята я разбирам аз на нуди плажовете, но тотално я заклеймявам като такава. Смешници. Секи има право на лош вкус инак.
//
Агенте, още ли четеш подобни тъпотии? :>

# 538
Поне жени са били, Джасте. Веднъж на не-нудистки плаж се бяха изпльокали двама шишкави чичаци натюр, няма такъв отврат за гледане. Добре че бързичко ги помолиха да ходят другаде. Иначе аз се пека без горнище понякога, ама гащите не си ги давам Grinning

Не съм чела книга скоро, а трябва. Обаче съм хванала едно аниме 366 епизода и от два месеца го боря, не се приключва толкова лесно, а не мога да си разкъсвам вниманието между книга и аниме, никога не съм можела с две неща едновременно да се занимавам

# 539
норе, ти ли беше напъхала сочна фигура в обръч?
има ли ефект "осичка" вече?
за себе си питам

Общи условия

Активация на акаунт