Дюни Роял Ризорт - 2022 г.

• 54 337
  • 753
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
По това за манталитета на контингента говори следната случка от днес - има 2 колелета с цветя на тях  ,красиво сложени на едно място. И тази сутрин минаваме и гледаме градинарите се оплакват, че някой е минал през нощта и е откраднал цветето с корените Simple Smile. Ще дадем 500 лв на ден, но ще вземем цвете за 20. Ами смях

# 436
  • There I was on a July morning
Последните публикувани снимки в темата са живото доказателство за това, че не става въпрос за липса на достатъчен брой чадъри и шезлонги на плажа, а за някои други липси - както в почиващите, така и в мениджмънта.
Навсякъде другаде, чадърите са окомплектовани с по 2 бр. шезлонги, само тук има поне по 3 бр. на чадър и пак не достигат...
Явна е липсата на култура в част от туристите, но кучето скача според тоягата и е редно да вземат някакви мерки и от ръководството на комплекса.

# 437
Остава вече някой до довлачи и шезлонги от аквапарка, така през целия комплекс и нищо никой да не каже..

А как им дава сърце да откраднат цветенцето.. то ще изсъхне докато си го занесат откъдето са дошли... абсолютна липса на мозъчна дейност...

# 438
  • София
Днес се връщам в добрите години на комплекса. Явно събота е ден за смяна на почиващите, защото вече минава 11, а на плажа е спокойно и има много свободни места.

# 439
Вчера искаха да ни “откраднат” чадъра, за да имат два на два шезлонга 🙀 Немец! Днес ма плажа видях къщичка с три шезлонга! Въпреки всичко си прекарваме чудесно 😁 Просто не съм очаквала да е такова чудо с тия чадъри и шезлонги!

# 440
А на нас ни бяха отмъкнали надуваемия дюшек, докато бяхме на обяд. Наоколо го нямаше, другите надуваеми неща си стояха. Намерихме го замъкнат на другия край на плажа...не очаквах, че някой се заиграва по този начин, а още по-малко очаквах да го открия.

# 441
Не знам българите, но ако сте обърнали внимание какво чудо са румънците, лошо ще ви стане. Сутринта един през 3 маси така звучно се уригваше и си се кефеше. Вчера едно семейство си тръгваше и жената не знам колко храна на блъска в една голяма чанта плюс!!!!! два черни цели големи хляба, от тези дето се режат от гостите!!!! Големи, шумни, не възпитани компании, истински румънски ганьовци на аквапарк. На паркинга е пълно с румънски коли. Дано се разкарат за Вас, искренно ви го желая!

# 442
  • Sofia
Офф много са нагли! Тази година ми писна от нагляри, на СБ ми се налагаше да търпя "стресирани" украинци, на Златните се бутах с нахалните румънци.  Ако и на Дюни трябва да се тъпча с тях ще ми дойде в повече! Мисля, че е крайно време мениджмънтът на комплекса да вземе отношение по казуса с шезлонгите. Подавайте оплаквания, дано се сетят да реагират адекватно.

# 443
О, ще ти дойдат в повече. Няма такова нагло племе, като тях.
2020г. бяхме в МП след 15.09. и при празен, ама супер празен цял плаж на втория или третия ден от нашият престой те се появиха и с цялята си наглост придърпаха чадър от басейна на МБ /защото е със стойка/ до водата. за да може една от румънските девойки да лежи на шезлонг потопен на плиткото. То бяха стойки, то чудо невиждано за снимки. Бях потресена и очаквах някаква намеса от персонала на хотела, но нищо не се случи, чадъра така си остана до края на престоя ни. За държанието им в ресторонта даже няма да споменавам, групата беше голяма та си представете какво е било.

# 444
Днес в 10:20 е така:

Но вероятно заради началото на високия сезон (по-натоварения по принцип месец август и смяна на почиващите, които май още не са дошли тази сутрин). Утре очаквам пак да е лудница на плажа.

Последна редакция: вт, 02 авг 2022, 08:05 от fenyx

# 445
Днес в 10:20 е така:

Но вероятно заради началото на високия сезон. Утре очаквам пак да е лудница на плажа.
Как началото на високия сезон? Не се ли сменят цените в Дюни на 01.07?

# 446
  • There I was on a July morning
Да, на 1-ви юли започва високият сезон що се отнася до цените.

# 447
Да, високият сезон е от 01.юли до 31.август. Няма връзка с цените този празен плаж! Хубава почивка!

# 448
Привет на всички от Дюни Simple Smile
Вчера пристигнахме в комплекса, който е запълнен на макс. Очаквах някакъв ужас да бъде в ресторантите и на плажа. Учудващо снощи на вечеря и днес на закуска в ресторанта Марина Бийч беше супер спокойно, маси колкото искаш, бутане няма, абе с една дума спокойно. Днес на плажа също, спокойно можеш да си намериш места. Ако идваш по-късно на плажа, първа и втора линия са заети, но места има за всички. Почиващите основно сме българи и румънци. Почиваме тук повече от 12 години и се вижда разликата, но въпреки всичко пак предпочитаме да сме тук. Почиваме и в Гърция, но и двете места си имат както плюсове, така и минуси.

# 449
elinor07, а по какво съдите, че е пълно на макс, а е спокойно същевременно?

Общи условия

Активация на акаунт