Дюни Роял Ризорт - 2022 г.

• 54 307
  • 753
  •   1
Отговори
# 510
  • There I was on a July morning
fenix, аз съм ходила преди пандемията в Ривиера, когато работеха всичките 5 хотела. Последните години отварят само 2-3. Отсядала съм в х-л Нимфа, беше току-що реновиран, а и там морето е най-хубаво и плитко. Паркът е много хубав, но комплексът не е толкова добре поддържан, колкото Дюни. Анимация имаше, но тя се провеждаше пред х-л Ривиера, който е в другият край на комплекса, а разстоянието не е малко. Анимацията е бледо подобие на тази в Дюни.
На мен много ми хареса хотела /а и комплекса/, но последните /пандемични/ години отзивите за храната са, че е бедна, еднообразна и не знам доколко си заслужава парите. При еднаква цена с Дюни, те са по-добрият вариант.

# 511
Ясно, засега за нас поне това си остава варианта, дано само няма спад в качеството при тях… за другите туристи- както се случи е явно, но това не е сякаш контролируем от страна на мениджмънт фактор.

# 512
  • Sofia
Разгледайте, като храна и забавления също отстъпва на Дюни. Цената е сходна и определено не си заслужава. Ние сме двама възрастни и анимацията не ни е критерий. Плажът също не е толкова хубав. Като цяло е зелено, но отстъпва и то много на Дюни. Затова, живи и здрави този септември пак сме на Дюни. Simple Smile
Опитах се да кача снимки, но са над 5 МВ и не успях.

# 513
Много благодаря, все ще намеря снимки и за там из нета. Но като цяло придобих представа за това, което най-много ни интересува, благодаря още веднъж 🤗!

# 514
Здравейте, имаме резервация в Дюни Холидей Вилидж от 21 Август, но за сега изглежда, че може времето да не е особено хубаво. Исках да попитам тези, които вече са ходили в комплекса, дали има достатъчно забавления за не толкова слънчеви дни или се очертава да скучаем. Забравих да спомена, че ще сме 2 възрастни и 2 деца.

# 515
Не го гледайте времето... и аз направих тази грешка. Края на юни, през всичките дни  на нашия престой го даваха поройни дъждове, бяхме много притеснени. Реално валя само една една-две вечери за по час и времето беше разкошно.

# 516
  • There I was on a July morning
Има много забавления, кои безплатни, кои платени, но няма да скучаете. Simple Smile Ето тук са описани -
https://www.duni.bg/bg/%D0%B7%D0%B0%D0%B1%D0%B0%D0%B2%D0%BB%D0%B … %D0%B8%D1%8F.html

# 517
Това къде и кога се провежда?
*Двуседмична разнообразна детска тематична програма –Уестърн ден, Пиратски ден, Ден на земята, Маскарад, Капоейра и др

# 518
За разнообразие Мелия Гранд Ермитаж и Несебър Сол Резорт не са лоши. При първия няма частен плаж, а при втория - плажът е мн малък, но откъм анимация, зеленина и аквапарк - е добре. В сравнение с Дюни бледнеят, но затова и казах "за разнообразие" Simple Smile На Елените бях веднъж през 2009-та година и никога не повторих! УЖАС!

# 519
Мелия Гранд Ермитаж има собствен плаж с включени чадъри и шезлонги.

# 520
Мелия Гранд Ермитаж има собствен плаж с включени чадъри и шезлонги.

Чудесно, последно когато посетих хотела, не беше така.

# 521
Случайно да сте забелязали да има налични десерти без захар? Или поне с мед?

# 522
Случайно да сте забелязали да има налични десерти без захар? Или поне с мед?

Здравейте! По-скоро не. Класическите десерти са си с обилно количество захар и захарни сиропи. Мед има на всяко хранене - на закуска при филийките/мекиците, а на обяд и вечеря има нещо като healthy corner с мед, фъстъчено масло и други артикули. Разбира се, има и голямо разнообразие от плодове, което може би решава проблема с избягването на захар в някаква степен.

Приятно прекарване Simple Smile

# 523
Здравейте,
Направихме си резервация за Септември в Холидей вилидж. Сега четох доста лоши отзиви, че стайте са с мухъл, ресторанта също и доста се притесних, защото сме с две малки деца на 2,6г. За първи път ще ходим, моля почивалите вече там тази година да кажат това дали е истина.
Благодаря.

# 524
  • в 1001-та нощ
Трета година сме в ХВ - никога не е имало мухъл.

Общи условия

Активация на акаунт