Дюни Роял Ризорт - 2022 г.

• 54 123
  • 753
  •   1
Отговори
# 675
  • Beyond the Frontiers
Причината е може би инфлация ?
Увеличението е доста повече за сравнение: 2700 миналата година 3900 тази ( периода и хората са същите) .
Децата не растат?

# 676
Причината е може би инфлация ?
Увеличението е доста повече за сравнение: 2700 миналата година 3900 тази ( периода и хората са същите) .
Децата не растат?
Децата са с разлика 1г и 8 м и дефакто сега са на 7 и 5г . Миналата бяха на 6г и 5 г , та не са порасли Да!

# 677
  • Beyond the Frontiers
Няма нужда от нерви. Въпросът е резонен, когато говорим за хотел с различна ценова политика за деца над 5,99 и т.н.
Плюс, че децата са си деца за всеки родител и на 16, 17, 20 и на 30...Лично аз всеки ден водя този разговор.

# 678
Няма нужда от нерви. Въпросът е резонен, когато говорим за хотел с различна ценова политика за деца над 5,99 и т.н.
Плюс, че децата са си деца за всеки родител и на 16, 17, 20 и на 30...Лично аз всеки ден водя този разговор.
Няма какво да им адвокатстваш! Политиката им към деца е "Не водете големи деца вас!" и е тотално сбъркана. Иначе направили аквапарк за очивидно по-големи деца, но цената за тях е 50% от цената за възрастен. Отделно, че вече базата им е за тотален ремонт и подмяна на овехтялото обзавеждане. Нямат никакви нововъведения, с които да облекчат престоя на туристите. Вече тъм писала за липсата на адекватна политика и към хора в неравностойно положение. Нямат осигурена среда за трудноподвижни хора и за деца в колички. И най-тъпото е, че не ги е срам да си го признават. Считат, че като са написали, че комплексът не е пригоден за хора с увреждания и въпросът е решен. Отделно, водата в бесйните е ледена. При толкова приходи и очивидно сериозна печалба, както и при възможността от години да кандидатстват по програми за енергийна ефективност, не успяха да пъставят солани панели, които да греят водата в басейните. Не че и в други хотела положението със студените басейни не е същото, но нали уж са N 1 в БГ?! А тази година просто са се уляли с цените.

# 679
Къде видя нерви? А и 2 коментара по- нагоре им пише възрастта.

# 680
  • Beyond the Frontiers
Къде видя нерви? А и 2 коментара по- нагоре им пише възрастта.

Обикновено удивителната е признак на някаква силна емоция. И не ви следя творчеството.

fatalina, хубава, лоша...тяхна политика си е. Дали ми харесва на мен или на вас, няма никакво значение.

Факт цената се е вдигнала. Влезте в темата за Турция и ще видите и коментарите там, че са същите. Повишени цени с 20-30% поне от минала година. То човек в кварталния магазин като влезне ще види същото, та нормално. Ще се вдигат цените.

# 681
  • София
Цените са вдигнати, но нищо не е направен, за да се подобри качеството. Ясно ни е на всички, че има инфлация (не е 20%), но скоча всичко. Но като цяло курортът не се поддържа както преди и това вреди на имиджа и посещаемостта.

# 682
  • от един красив град
Здравейте,  въпроса ми е към тези от вас, които са посещавали курорта.  Чудим се дали да изберем Холидей Вилидж или хотел Пеликан? Цената за апартамент ни излиза почти идентична. С деца сме на 10 и 13 години. Кое от двете е по-близо до плажа?

# 683
Холидей Вилидж имат различни къщички, с различна отдалеченост, мисля че няма как предварително да изберете в коя част да сте (може някой ако има повече информация за това да ме коригира). Ако сте в частта близо до Аквапарка е горе-долу ок и за плаж, и за допълнителните атракции. Пеликан е отдалечен от тях (аквапарк, дискотека, вкл.детска, амфитеатър). Но има бърз достъп до плажа чрез подлез, който излиза до Марина Бийч.

# 684
Съгласна съм, че базата е овехтяла и има нужда от реновиране, но не съм съгласна с ледените басейни. Колкото пъти сме ходили, това никога не се е случвало. Били сме и с дете с количка, никакви трудности!
И стига сте задавали едни и същи въпроси, защото ви мързи да прочетете две страници назад. Въпросът с настаняването е коментиран многократно. А и в сайта имат карта на комплекса.

# 685
  • here and now
Аз лично, бих избрала Пеликан. И от Белвил го харесвам повече. Децата не са малки, а растоянията не са толкова големи.
Има и малък закрит басейн, ако времето е лошо.

# 686
Съгласна съм, че базата е овехтяла и има нужда от реновиране, но не съм съгласна с ледените басейни. Колкото пъти сме ходили, това никога не се е случвало. Били сме и с дете с количка, никакви трудности!
И стига сте задавали едни и същи въпроси, защото ви мързи да прочетете две страници назад. Въпросът с настаняването е коментиран многократно. А и в сайта имат карта на комплекса.
Аз имам предвид МРП, както за басейните, така и за безбройните стъпала и наклони до и от плажа. Нямат асансьор дори до вътрешният басейн и Спа зоната. Всичко е по едни вити стръмни стълби.

# 687
  • There I was on a July morning
Anny.M - за Холидей Вилидж няма гаранция къде ще ви настанят, но вилите се  предлагат с различни цени. В случай, че заплатите по-високата цена, https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-holidey-vilidj-djuni-19619/ вместо "промо", би трябвало да получите по-близка вила.
Другият вариант е да упоменете в резервационната форма желанието си, но не е сигурно дали ще го удовлетворят. Мой колега отседна миналата година в ХВ в края на август и под мое давление написа изискване за вила близка до х-л Белвил и точно в такава го бяха настанили, въпреки, че беше още силен сезон.

Относно сравнението между цените в Дюни и др. хотели за семейна почивка, то по-скоро зависи от конфигурацията на семействата. Да, някъде 1 дете до 12, 13 години почива "безплатно" , но базовата цена за възрастен е по-висока от тази на Дюни и като се тегли чертата, може да излезе, че на Дюни е по-изгодно. Или за семейства с 1-2 деца до 6 години, или само за 2-ма възрастни. Затова нека не обобщаваме, а да изберем - всеки за себе си, коя и къде е най-добрата оферта.

# 688
  • Sofia
Така е, ние например сме двама възрастни. Ако не сме в Дюни, като сложа паркинга - 20 лв, още 30 за чадър и шезлонги, кафенца, фрапенца, минерални води и някоя бира - минимум 30-40 лв. Излиза, че съм с едни стотина лева "напред". Тук изобщо не слагам храна. Да, не ги даваш накуп, но като "тегля чертата" хич не ни е по-евтино. Да не споменавам, колко се дразня, че давам една торба пари и отделно на място трябва и паркинг да плащам. Далеч съм от мисълта, че в Дюни ми е безплатен, но е включен в цената, и поне не ме дразни.

# 689
За информация на колебаещите се - разтегателните дивани в Холидей вилидж, където се предполага да спят децата са меко казано отвратителни. Избушени и скапани. Матракът на нашата спалня беше безумно твърд.
Комплексът има доста плюсове, но и много, много минуси. 4000 лв. за да спят децата на продънен диван не ми е приемливо, по никакъв начин.

Общи условия

Активация на акаунт