Модни консултации (Юни, 2022) - 67

• 59 616
  • 855
  •   1
Отговори
# 105

Чудя се за тези широките панталони тип пижама дали да не взема и да си нося в жегите. Харесват ми с топове и oversize тениски как стоят. Обаче проблемът е, че ми харесват на мацки с друга фигура как стоят. Аз съм с много изразен ханш и сякаш ще ми дойде повече обемът. Вие как мислите?

Топ тоалет е това в Уалмарт, придружени обикновено с домашни пантофи или кроксове.

Танчитка, аз имам байкър шорти, но ги набирам по крака да стоят като къси гащета, много са ми удобни така Simple Smile Също така и ако имаш някоя рокля, която е къса и те притеснява да не направиш шоу. Освен че ти дават повече сигурност, играят ролята и на стягащо бельо под нея.

# 106
Приготвила съм се да ме линчувате. И каска сложих Joy. Но(!) за мен клина е само и единствено за спорт.
Като видя жена с клин из улиците ми иде да я заметна с една кърпа та да не се излага. Особено пък като е комбиниран с тесен потник или тениска. Все едно е тръгнала по голо дупе, а гарнирано с "камилско копито" отпред е покъртителна гледка. Grin
Колкото и перфектна да е фигурата за мен не е естетично. Така издокарана, може да ме респектира само Ивет Лалова докато тича по пистата.

Последна редакция: сб, 04 юни 2022, 16:07 от Sysly

# 107
От две три седмици забелязвам и някаква тенденция по улиците да се ходи с облекло като за спортната зала - клин и спортни сутиени и това в комбинация с чантичка е, не ми харесва. Тези, които са тръгнали на спорт си личат, носят раница или сак, но то е друго.

# 108
Последните дни ежедневно засичам грозна гледка- млади момичета със силно наднормено тегло с къса тениска и дълъг или 7/8 - ми черен клин, който така се е разтегнал, че не оставя никакви съмнения за вида и цвета на бельото отдолу.
Чудя се какво се крие зад това - липса на вкус,на  реална преценка или е просто “ вижте, не ми пука”.
Никого не съдя за вид и тегло, всеки има причина да изглежда така и понякога тя е здравословен проблем. Но това с клиновете и късите тениски не мога да го приема.
Като цяло и перфектна фигура ми пошлее с клин и всичко на показ извън спортна зала.

Последна редакция: сб, 04 юни 2022, 21:31 от Mateah

# 109
Нося клин в свободното си време, като съм някъде на почивка или в къщи. Не излизам с него да обикалям магазините и не прозират.
Изглеждам идеално за възрастта си, без да съм идеална Simple Smile.

Последна редакция: сб, 04 юни 2022, 15:58 от G.Savova

# 110
Mateah, тази дължина е ефектна за стройни глезени - подчертава ги!

Дългата пола и малко дете и мен ме втрещи Simple Smile
Въпреки, че аз винаги съм обичала и носила бяло, дори когато хлапетата бяха дребни и вредни! Бял широк панталон и някаква фланелка/потник/топ си е лятна класика за мен лично. Завиждам на жени, които носят много рокли и особено ПОЛИ, но аз в някой друг живот!
Скрит текст:
[/img]

A клиновете, простете ми американщината, ама са си ОК! Вече кой как ги стилизира прави разликата - някой стига до ГЕТО, друг до лежерна елегантност, а има и такива, които просто си изглеждат като отиващи на йога Wink

П.П. Вчера се разходих по магазините са рокля и реших от любопитство са пробвам тези сатенени/копринени по тялото. Изненадващо добре стоят, падат толкова хубаво по тялото. Знам че са много актуални сега, ама аз самата нещо не мога да се пречупя да ги нося, изглеждат ми като рокля, която трябва да е под друга рокля и това е. Ще видим днес като излезна пак ако намеря по- дълга такава, пък който не ми харесва рамената, да не ги гледа Wink
A, тези много ги обичах в ерата преди децата! Задължително си намери, много са секси! Особено тези деколтета - оптически леко разширяват раменете, от което талията и дупето изглеждат по-малки... класика!

^^^^ Съчетават се идеално както с по-елегантно сако (удължено), така и с кожени якета, дори със сатенени бомбъри Wink

Легендарната сребриста рокля на Кейт Мосс, която се оказа прозрачна за светкавиците!

Разбира се, носеха се много с кубинки и фланелки!

Последна редакция: нд, 05 юни 2022, 01:01 от Agent Provocateur

# 111
Агент, това е мечтаната ми рокля, която никога няма да облека. Rolling Eyes За съжаление изпуснах времето и момента за нея.

# 112
^^^ Никога не казвай никога! Пак са ужасно актуални!

# 113
Аз пък си нося една такава от 4-5 години и сега си поръчах тази, да бутам количката с нея като родя. С равни златни сандали и златни бужута.
Аааа-ма-ха!

# 114
^^^ Никога не казвай никога! Пак са ужасно актуални!
Не и по нашите ширини. Тука са си типично африкански одежди.

# 115
# 116
Тази рокля става ли да се носи с бяла тениска отдолу? С тънки презрамки ми харесва, но с тези по-широките незнам дали ще е добре

# 117
Защо ти е тениска, роклята не е прекалено разголена.

# 118
Aliena - по-скоро не! Но ако държиш да я носиш с тениска аз бих потърсила много тясна тениска, а не свободна!

Аз пък си нося една такава от 4-5 години и сега си поръчах тази, да бутам количката с нея като родя. С равни златни сандали и златни бужута.
Аааа-ма-ха!

Много е красива! И цветът и кройката... машалла! И като я облечеш се снимай ни я покажи, да ти завидим още по-силно!

# 119
Аз явно съм ниска и ми идва разголена, и на гърдите и под мишниците.

Общи условия

Активация на акаунт