Модни консултации (Юни, 2022) - 67

• 59 630
  • 855
  •   1
Отговори
# 135
На мен пък са ми пошли тези сатенени нощници Simple Smile.

# 136
И аз не мога да изляза с тях, имам абсолютно същите две сатенени нощници...Wink

# 137
Ама спете с пижама и няма да имате тези асоциации. Stuck Out Tongue Winking Eye
Понеже няколко пъти споменахте нощници, та да питам. Как спите с това чудо!? Веднъж се пробвах и на сутринта си я намерих около врата, щях да се удуша. Joy

# 138
С тия нощници спя от време на време, но най-често ги нося като подплата под рокли/поли а.к.а. комбинезон, за да не ми лепи 🙂

Следя Puma от както извадиха колекция с Риана и вчера направо ме зашеметиха
солей пола

панталон

и двете стоят ултра добре и материите са страхотни, а иначе влезнах да си купувам шорти за тичане Grinning
и мисля ще си паснат с това

Добро утро и моля за извинение ако нечий екран се е напукал от толкова много цвят Grinning

# 139
Георгиева, панталона каква материя е? Много ми харесва. И полата е хубава, но не ми трябва нов солей. Имат ли си горна част?
Искам пижама за навън, ама не мога да се възприема. Много ги харесвам на други хора, но на себе си..., засега щъкам само с панталони.

# 140
С тия нощници спя от време на време, но най-често ги нося като подплата под рокли/поли а.к.а. комбинезон, за да не ми лепи 🙂

Следя Puma от както извадиха колекция с Риана и вчера направо ме зашеметиха
солей пола

панталон

и двете стоят ултра добре и материите са страхотни, а иначе влезнах да си купувам шорти за тичане Grinning
и мисля ще си паснат с това
Добро утро и моля за извинение ако нечий екран се е напукал от толкова много цвят Grinning
В кой магазин на Puma има тези красоти, да ги видя наживо? Обадих се в Парадайз, но нищо не можаха да ми кажат.

Последна редакция: нд, 05 юни 2022, 11:12 от densi

# 141
Панталона е 87% полиестер и 13% еластан, но е ултра приятен - в момента съм с него 🙂

имат си и горна част - в магазина имаше суичър от плътен памук

както и няколко широки тениски от плътен памук в основните цветове на десена
сега отворих из нета - има най-различни неща в тази колекция

densi,  Баллистик на Фр.Нансен - винаги имат интересен подбор, аз първо на един екип Фрида Кало стил се метнах, но като видях тази красота и забравих всичко друго.

# 142
Благодаря! Този магазин не го знам, ще го посетя.
Разкошен е панталонът.💚

# 143
В крайна сметка си купих тази рокля, сега се ядосвам малко че платих повече, ама нищо, пазя бележката имам време да я върна ако размисля Laughing

Пълна противоположност на това, което търсих е роклята, бухнали ръкави, сърцевидно деколте... Ама ММ се заинати че това е роклята и край, пък и много добре ми стои, качеството й е страхотно също и на мен ми идва до колената. Ходих да пробвам и търся още, ама нали знаете като ви хареса нещо и край, всичко останало ви се вижда грозно.

https://www.nordstromrack.com/s/delmira-verona-floral-print-puff … minidress/6795766

# 144
GlossyCherry, след като мъжът е одобрил, оставяш я. Моят рядко ме харесва в нещо. Аз се харесвам в дълги и по-широки модели, а той…
Та… казал ли е, нося я и се кефя.

# 145
Така на снимка не бих я загледала, но на теб може да изглежда по- добре. Единствено цвета не ми допада.

# 146
Благодаря! Този магазин не го знам, ще го посетя.
Разкошен е панталонът.💚
Е как не знаеш Тони Найка? Веднага да се поправиш! 😘

# 147
О, на снимките не изглежда  добре, изглежда все едно си хванала полата на баба си и си я преправила на рокля. Ще се покажа с нея като я съчетая.
Плата е тежък и хубав и я прави да изглежда добре, и скрива напълно коремчето без да губи от извивките ми.
HappyRSmile, и моя е така, обикновено му е все едно. На тази толкова се зарадва, че няма как да откажа Simple Smile

# 148
Glossycherry, ами честита рокля!
Щом ти стои добре и любимият те харесва, какво повече ти трябва 🙂

densi, да, панталона е разкошен, по-разкошен е от полата Green Heart

# 149
Хелоу, мацки! Три мухи ми се въртят в главата от вчера и ще помоля за вашите съвети.
Първо и най-терзаещо. Какво да прави с тия широки пижамести панталони с висока талия, така носени напоследък. Доста ми харесват как стоят на разни жени, обаче те са със значително по-различна фигура от моята: прибрах, “прав” ханш. А аз съм си доста изразен пясъчен часовник. Чудя какво да правя?

Вторият ми въпрос е какъв аксесоар бихте препоръчали за тази рокля?

Третото ми колебае е относно еспадрилите. Никога не съм имала. Това лято обаче се очаква да прекарам доста време на ваканция в Гърция и си взех разни а’ла плажни рокли, къси ленени панталонки, моряшки разни туники, панталонки. Изкушавам се за бели еспадрили, но се чудя

Общи условия

Активация на акаунт