Модни консултации (Юни, 2022) - 67

• 59 633
  • 855
  •   1
Отговори
# 690
Хайде сега, и при обувките, както и при всяка друга стока, цената не е гаранция за нищо. Мисля, че всички сме имали калпави скъпи обувки, както и супер удобни, евтини обувки, които са ни изкарвали с години. Да не си кривим душата и да се правим на снобари. Също и естествената кожа невинаги е мека и хубава. На мен примерно най-най-най-удобните ми обувки са сандалите изкуственяк от Паоло Ботичели, цени около 28-35лв на чифт. Наредила съм 4-5 поне, всяка година по един, и вече няколко лета не ми мърдат.
Дааа, и това е вярно! И аз съм имала евтини и удобни обувки. Показах изкуствените за 50 лв.

# 691
Зари, Ал_Георгиева, Hug благодаря много за мненията ви за тур. обувки. Значи колко търся и се колебая преди да купя обувки за планина, за никакви други не инвестирам такова време Head Band

# 692
Туристически обувки имаме само на  Jack Wolfskin. Толкова са здрави, че не могат да се съсипят и обикновено подаряваме на по- малки деца.

# 693
Al, каква марка са черните ти офисни обувки?
Относно  другите коментирани-предполагам тук не сте се събрали всички на една възраст, нали? Разбираемо за едни са бабешки, за други-не. Аз лично съм от първите. Колкото и да са удобни, бих предпочела по-ниски обувки пред по-високи, но с компромисен за мен вид. Аз съм висока и винаги подбирам макс 5-6см ток. Трудно, но съм успявала да намеря хем удобни, хем елегантни.

# 694
Хей, момичета, какво ще ме посъветвате относно възможна комбинация с бяла риза? Освен, скучният черен панталон и сините дънки?

# 695
Цветна пола солей, пастелен цвят панталон чино , дънкова пола, пъстра пола- панталон.
Зависи от модела риза все пак.

# 696
Вики какво имаш предвид? Цвят или дреха?
Моите ризи са обикновени ленени и ги нося предимно с чино панталони ( войнишко зелено, тъмно сиво, червено).

# 697
Имам една памучна дамска риза, една ленена и една сатенена. Всичките са бели. Говоря за ежедневно облекло за града.
За плажа се сещам, че мога да комбинирам памучната с къси дънки, връзвайки краищата на кръста си. Млада съм, все още, ще ми отива.
Но повече от това не се сещам.
Сега ще проверя дали имам от посочените по-горе възможности. Май само полата солей имам...
Допълвам се - мин.година комбинарах сатената за под гащеризон.

# 698
  • София
Какви са кройките на тези ризи?

# 699
Здравейте! Някой да има подобен модел на марката еспадрили?
Харесала съм един по-изчистен модел, но се колебая. Лесно ли се поддържат, бързо ли се захабяват?
Преди време имах такива претени еспадрили, но на много по-ниска цена 20 лева /Тенденз/ и беше ад. Спънах се един път и конците веднага се накъсаха, заваля дъжд, изкалях ги леко и край- няма миене.. Три обувания и в коша.
Просто имам едно наум, че ако на тази марка са качествени, евентуално могат и в пералня да се перат, знам ли….
Благодаря предварително! 🌼🌻🌻

# 700
Имам тези

Преди две седмици ги получих.
Лесно се прашат и си личи ,защото са черни ,но с гъба за обувки ги минавам и се изчистват.

Последна редакция: нд, 26 юни 2022, 16:37 от bubanka

# 701
Eliff, за червените Ла Спортиви изкарах повече от час в магазина обута с тях, за да съм сигурна че са моите Grinning

Г-жа Шантал, на dima.bg са обувките, лака е много хубав, височината е добре, но не ми харесва че са с ластик, а не с катарама и затова и стоят в колата като резервни.

Vicky_P, нося вталени бели ризи и с тъмна пола тип молив, с тъмна пола райе и леко деконструирана кройка, върху черна тясна рокля без ръкави вместо сако.

# 702
За тази част на еспадрилите, която е от юта, какъв е най- подходящия начин за почистване? Четох, че не било добре прекалено да се мокри( да се напоява с вода, както е при прането) и се чудя как да стане?
( имам модел, нещо средно между кецове и еспадрили и тази част на подметката е позамърсена, та искам хем да я изчистя, хем да не я прецакам )

# 703
Еспадрили от юта не се перат, те са малко капризни към вода.

# 704
Еспадрили от юта не се перат, те са малко капризни към вода.
Да, и аз така разбрах, и затова питам има ли някаква алтернатива...?

Общи условия

Активация на акаунт