Къде в Пловдив??? - 96

• 33 434
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
С/у входа на 2ро рпу на Волга има студио с огромен избор обеци на Studex.

# 121
На В. Априлов ли?
Аз съм много доволна от обиците от неръждаема стомана. И аз, и дъщеря ми носим такива и ни се отразяват чудесно. Но попаднахме на късмет на такива, които наистина са неръждаеми. Няколко чифта купих от Форум в Тракия, от магазина на втория етаж.

Последна редакция: нд, 12 юни 2022, 06:06 от dolce miele

# 122
  • Пловдив
Аз бих опитала със сребърни.
+1

Страшна алергия ми се получава точно от обеците, с които се пробиват уши.

# 123
Медицинските обеци не са за дълго носене. На дъщеря ми й се възпали едното ухо от тях няколко месеца след пробиването. Махнахме ги, сложихме сребърни и всичко приключи. Купете сребърни, защото стоманеното покритие на медицинските се изтърква в един момент. Иначе мед. обици бяха от ателието срещу паспортна служба на ул. "Волга".

# 124
Още когато пробиваха ушите на малката ме предупредиха, след около два месеца трябва да ги сменяме. Тя загуби едината си сребърна обица и сега е със златни.

# 125
Сега се сещам, че в новата аптека 36.6 до ДКЦ II съм виждала някакви хипоалергенни, май са от този вид
https://remedium.bg/dr-biju/b

# 126
  • Пловдив
Когато има някакво възпаление е добре да се ползва материал с антибактерицидни свойства, съчетан с антибиотичен мехлем. Такива са златото и среброто. 7-10 дни златни обици, при детето, решават проблема. Едни миниатюрни златни халкички не тежат повече от 1 грам и са добра инвестиция за подобни случаи.

# 127
  • Пловдив
Не помня дали го мернах в предната тема, или в белия списък, но някой скоро да е ходил при д-р Перчев в ДКЦ 1? Дали все още работи и оперира?

# 128
Не помня дали го мернах в предната тема, или в белия списък, но някой скоро да е ходил при д-р Перчев в ДКЦ 1? Дали все още работи и оперира?
Аз го мернах из коридорите на Първо ДКЦ преди няколко седмици. Явно работи, но чувам в последно време не се наемал за по-сложни манипулации. За един липом на приятелка отказа.

# 129
  • Пловдив
При мен става въпрос за същото - доволна съм от него, но явно ще трябва да търся друг

# 130
Ние с малката нямаме никакви проблеми с обици от неръждаема стомана, нито с обиците  от пробиване на ушите (аз си купих същите и за мен- за да сме с еднакви тогава😃- моите бяха еднакъв модел, но просто с по-голямо камъче). Но види и нищо не им се е издържали от покритието. С обици от други материали имам проблем, ако ги нося по повече от ден...Майка ми пък не може да носи друго, освен злато. Дори от сребърни обици и' се възпаляват ушите...

# 131
Кик в Халите по-хубав ли е от този в Мол Марково тепе?

# 132
Кик в Халите по-хубав ли е от този в Мол Марково тепе?

Според мен е по-голям и широк, не е така наблъскан.

# 133
Кога пускат пещите фонтани с музика? Миналата година май беше само в четвъртък, петък и събота. И от колко часа?

# 134
Здравейте, знаете ли дали КиК в Тракия е отворен вече?
Благодаря Blush

Общи условия

Активация на акаунт