Къде в Пловдив??? - 96

• 33 426
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Вчера звънях във 2 ДКЦ да питам дали доктор Христов се е върнал...отговора беше .....доктор Христов повече няма да практикува.

# 106
Да знаете дали мога от някъде в града да си купя горски гъби?

# 107
И Косев вече не работи в ДКЦ, никъде не работи всъщност, защото жена му имала здравословни проблеми и той се грижил за нея. На мен лично много подробно ми е обяснявал и сме конментирали. Иформацията ми е от приятелка, която ходи тези дни на преглед. Тя е доволна от "новия" лекар, но сега не се сещам как точно се казва. Ще я питам, защото и аз трябва да ходя.

# 108
Съжалявам да чуя за д-р Христов,имаше човечно отношение. От другите нямам впечатления.
Бебенцето на приятелка е тежичко,не е удобно за носене. Но ще пробваме някъде, благодаря

# 109
И аз съм ходила два пъти при д-р Косев и съм доволна от него. На пръв поглед изглежда малко дръпнат, вероятно заради многото хора, които чакат пред кабинета му, но когато питах, ми отговори на всички въпроси. Дори единия път заради някакви съмнения ме заведе в друг кабинет на ехограф.
Съжалявам, че вече не работи. Дано се оправи жена му!

# 110
Благодарна съм на д-р Косев, защото благодарение на него, майка ми живее нормален живот. Правилно поставена диагноза и на време е от ключово значение.

Последна редакция: чт, 09 юни 2022, 23:23 от 🧡 Clo 🧡

# 111
  • София
Изследване на костна плътност си направих в Александровска болница през октомври, цената беше 60 лв, след като с този апарат за крак ми запалиха чергата. Лекарят ми каза, че е изключително неточен и той на този резултат не вярва, затова ме изпрати в Александровска. Ами този апарат заемаше цялото помещение 😁Има и лекар на смяна, който веднага разчита резултата. Препоръчвам!

# 112
Да, и аз останах с впечатление, че апаратът е доста голям- макар да не съм го огледала особено (бях придружител). И аз не мисля, че измерване в аптека може да е толкова детайлно или точно...🙂

# 113
Мисля, че второто място с голям апарат за Пловдив е частната болница на Васил Априлов с Филип Македонски, Медлайн май беше. А на тези портативните апарати за пета, ако не застанете както трябва или гелът не е достатъчно добър, в такъв филм може да се вкарате сами ... Всяка година на профилактичните прегледи от трудовата медицина минаваме през такъв, изключително неточни са.

Последна редакция: чт, 09 юни 2022, 23:11 от 🧡 Clo 🧡

# 114
Търся правилния лекар - специалист, който прави ехография на млечни жлези. Ще си правя профилактичен преглед с направление. Благодарна съм на всякакви насоки.

Д-р Якова, ДКЦ 5. Но записването е лично  при нея, може и по телефона. От регистратурата го дават.

# 115
Тук пише, че апаратът в Транспортна болница бил "единствен по рода си в Пловдив"...Естествено, не знам кога точно е написано това, но предполагам, че не е по-отдавна от 5 години:
https://www.mtb-plovdiv.com/%D0%BE%D1%82%D0%B4%D0%B5%D0%BB%D0%B5 … D0%B8%D0%BA%D0%B0

# 116
От къде мога да купя медицински обеци? От тези, които поставят при пробиване то на ушите.

# 117
Навсякъде, където пробиват уши, предлагат стерилни медицински обеци от стомана.

# 118
Навсякъде, където пробиват уши, предлагат стерилни медицински обеци от стомана.

Могат ли да се купят без да пробвам уши? Племеничката ми е на гости и сестра ми поръча да ѝ взема, че нещо ѝ се разраняват ушите от други. Трябва и на моята дъщеря да взема за смяна. На златните обеци се счупи една закопчалката, а не съм се организирала да ги нося за ремонт.

# 119
Аз бих опитала със сребърни.

Общи условия

Активация на акаунт