Къде в Пловдив??? - 96

• 33 421
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
За инсталирането на Уиндоус мога да препоръчам едно момче, с което работя от години, ако още не сте намерили вариант ми пишете да ви дам номера.

Изследването на костна плътност, която се прави в аптеките е на стъпалото и не дава достоверна информация. Аз лично съм си правила в болницата до гарата. Преди години там беше уж най-добрият апарат (поне според моята ОПЛ)

Трапезица, Ватос ли имаш предвид?

# 91
Как се казваше басейна /селото преди  Асеновград,цял комплекс  за плаж.
Други басейни за плуване освен ВСИ,Новотела,Младост,Тримонциум....
Към Горно Воден, той си е асеновградски квартал. Още не е отворен.

# 92
Ние от години сме редовни на басейна на хотел “Марково”.

# 93
Как се казваше басейна /селото преди  Асеновград,цял комплекс  за плаж.
Витус (Горни Воден).

# 94
Аз вярно, че отдавна не съм ходила на басейни, но леко се шокирах. Излиза, че семейно посещение би ни струвало 100+лв.

# 95
Факт, но пък те са вдигнали цените на всичко. Затова съм решила тази година да пропуснем басейните и да ходим по реки, язовири и море. Звучи добре един пикник със сандвичи и река😀
Аз вярно, че отдавна не съм ходила на басейни, но леко се шокирах. Излиза, че семейно посещение би ни струвало 100+лв.

# 96
Ние мислехме за Хисаря, но ако и там цените са такива, като сложим и златното гориво, ще стане чудно 😀
Къде ходите на река Simple Smile аз в детството ми съм ходила на Арда, там има чудни плажчета, но сега не бих се грабнала чак до там.

# 97
Любимо място ни е реката в Първенец, но ще се радвам и някой друг да се включи с предложения.
А за отдих предпочитано място е Бойково. Дори и с бебе си прекарваме супер. Разходки из природата,сън под дърветата-просто супер и не е далеч от Пловдив.
Ние мислехме за Хисаря, но ако и там цените са такива, като сложим и златното гориво, ще стане чудно 😀
Къде ходите на река Simple Smile аз в детството ми съм ходила на Арда, там има чудни плажчета, но сега не бих се грабнала чак до там.

# 98
  • Пловдив
На Първенец поне до Явора е лудница през почивните дни. Може би в работен ден е по-спокойно.
Аз басейни не обичам, рядко се жертвам за Хисаря и то на военния санаториум. В общи линии не обичам да се мокря.

# 99
Търся правилния лекар - специалист, който прави ехография на млечни жлези. Ще си правя профилактичен преглед с направление. Благодарна съм на всякакви насоки.

# 100
Дунди, и аз не обичам, но детето няма да може да го минем само с море и то в края на лятото, така че ще трябва да се жертвам Simple Smile

# 101
  • Пловдив
Търся правилния лекар - специалист, който прави ехография на млечни жлези. Ще си правя профилактичен преглед с направление. Благодарна съм на всякакви насоки.
Мисля, че д-р Косев във 2-ра поликлиника прави ехография. Аз обаче повече при него няма да отида. Понеже там напливът е огромен, чака се много, а той е само един, не позволява да му се задават каквито и да било въпроси и не отговаря на такива. Прави ехография или пише заключение от мамографа и това е.
Направих грешката да го попитам да ми обясни вижда ли нещо притеснително (нищо повече не съм му казала) и той ми отговори, че не обича да го изпитват и че ми бил промит мозъка от други лекари и затова съм си мислила, че ми има нещо Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes????? А аз дори не съм споменавала, че имам някакви съмнения, единствено попитах дали вижда нещо на което да обърна внимание. Останах да го гледам с отворена уста.

# 102
Мамография,Д-р Христов 2 ДКЦ
Кажете пътеки в Бойково. Аз само Линът знам. Има ли други дестинации,по които може да мине детска количка. И да не е асфалт, естествено

# 103
  • Пловдив
Д-р Христов отдавна не е в ДКЦ-2 и не знаят кога и дали ще се върне.

В Бойково ходихме до един манастир, но за количка не става. Ходенето е много с постоянна денивелация. На отиване вървяхме повече от 2 часа и имах чувството, че никога няма да се върнем Simple Smile, толкова беше уморително.

# 104
Като ходим там оставям детската количка в Пловдив. Слагам или кенгуруто или на”конче” я носим. Пътеките изобщо не знам как се казват, да бъда честна, но се разхождаме на където и до където ни видят очите. След това се връщаме до колите и слагам малката да поспи, а ние да хапнем и така си отива целия ден.
Тази година вече ходи, така че и за нас може би ще бъде по-лесно.
Но пък то едното винаги е за сметка на друго.
Не му мислете много, един ден е все пак. 🌷

Общи условия

Активация на акаунт