Къде в Пловдив??? - 96

• 33 405
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Дискове има в книжарница Сиела в МОЛ Пловдив. Може би и е другите големи книжарници, май в Ориндж в Марково тепе също съм виждала.
Онлайн в Озон.

# 76
Работи Акваленд
Тези дни като е по-хладно не работеха, но събота и неделя беше пълно
Дева, съседки сме значи, щом виждаш аквата от терасата си Grinning

# 77
  • Пловдив
Не знам дали още съществува, имаше магазин за дискове на Отец Паисий, на тротоара срещу градинката, която наричахме миналия век Бермудския триъгълник. На гърба на Джумаята.
Не работи.

Онлайн има в Озон.

# 78
  • Пловдив
Басейна на х-л SPS също работи...има надпис.

# 79
Къде мога да намеря дамски летни обувки малки номера? 35-36?
Не претендирам да са скъпи марки....

# 80
На дъщеря ми купихме сандали 36-ти номер от дамската номерация в Дайхман. Може да разгледате и купите онлайн (има по-голям избор) с безплатна доставка и върнете в магазин пак безплатно.

# 81
Къде мога да намеря дамски летни обувки малки номера? 35-36?
Не претендирам да са скъпи марки....
35 и 36 поне има богат избор в Дайхман. Ограничиха предлагането на 43 и 44 за съжаление.
Дайхман 35 и 36

# 82
Взехме лаптоп, но е без Уиндоус. Ако някой е доволен от човек/сервиз за инсталиране на Уиндоуси и драйвери може да предложи.

# 83
Взехме лаптоп, но е без Уиндоус. Ако някой е доволен от човек/сервиз за инсталиране на Уиндоуси и драйвери може да предложи.
GTS компютри, след колелото на Панаира, посока Дунав.

# 84
  • Euskal Herria
Информация за басейните в Пловдив: https://trafficnews.bg/plovdiv/liatoto-e-tuk-eto-kade-da-otidem- … pt6CwCs8okUGIUqg8

# 85
Здравейте.Къде апаратурата за изследване на костна плътност е най-добра и какви са цените?

# 86
Майка ми си прави през май изследване на костната плътност (мисля с DEXA) в Транспортна болница. Мисля, че струваше 40 лв.🤔 Записват се часове предварително, мисля, че бяха следобед и нямаше сутрешна опция.

# 87
  • Пловдив
Здравейте.Къде апаратурата за изследване на костна плътност е най-добра и какви са цените?
Аптеки Софармаси организират такива прегледи. Не съм ходила, но съм попадала на обявлението в последните страници на месечната им брошура. С предварително запазен час и в конкретна аптека, цената ми се стори символична в сравнение с посочената горе.

# 88
Най-добре е да се направи във ВМИ, в поликлиниката, защото се изследва костна плътност с данни от гръбначния стълб, а не на глезена на крака. Цената беше около 50 лева през 2019 г.

# 89
Как се казваше басейна /селото преди  Асеновград,цял комплекс  за плаж.
Други басейни за плуване освен ВСИ,Новотела,Младост,Тримонциум....

Общи условия

Активация на акаунт