Къде в Пловдив??? - 96

• 33 383
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
Беседките за рождени дни на Розариума събота/ неделя се заемат още в 7 сутринта. Вече втори уикенд от сутринта има родители/ татковци,заети с украсата. Жалко,че чешмичката е толкова мижава и дори миенето на ръце е трудно.
Недомислено .
Поне окосиха,и дано са напръскали ефективно срещу кърлежи,че в този район не са малко гадините.

# 61
  • Euskal Herria
Да ми препоръчате детска кухня в Пловдив? Би било добре да е в района на Кючук Париж, или да правят доставки до дома.
Някой има ли отзиви за "Вълшебник"  и "Слънце"?

# 62
Яна, единствено мога да кажа за Слънце, че ми е в квартала и майките около мен предпочитат държавната кухня. Въпреки, че от Слънце има възможност още в ранни зори да има я занесат на крака до входа, предпочитаха от разливното на Слънчеви усмивки да взимат храна към обяд. Но Кършияка ти е на другия край на града. Иначе може да провериш и за доставка от Пълно коремче. Тя е асеновградска, но доставят и в Пловдив.

# 63
Да дам още една идея за РД-въжения парк в Лаута.

# 64
Продължавам да търся място, където ремонтират чадъри. В Капана не открих.

# 65
Знаете ли къде в Пловдив има повечко избор на джойстици/контролери за PC. Видях в технополис, емаг и озон в мола, но няма почти никакъв избор. А не ми се занимава с поръчки.

# 66
В онлайн магазина на Зора има най-богат избор. Разгледай първо онлайн, може да провериш наличност във физически магазин, ако харесаш нещо.

# 67
Акваленд дали работи вече?

# 68
В неделя работеше.

# 69
Благодаря! Flowers Hibiscus
Защото гледам от терасата, на Кобрата и други 2 пързалки не се виждаха никакви хора.

# 70
Не съм ходила, минавайки с колелата видяхме, че са пълни високите пързалки.

# 71
На сградата на West Point /Пещерско шосе/ има реклама (на видео таблото)- гледах, че пише, че работи от 1-ви юни. 😃

# 72
Да, те по принцип отварят на 01.06. И на сайта им пише, че работят, но исках инфо от първо лице. Simple Smile

# 73
Музикални дискове къде продават?

# 74
Не знам дали още съществува, имаше магазин за дискове на Отец Паисий, на тротоара срещу градинката, която наричахме миналия век Бермудския триъгълник. На гърба на Джумаята.

Общи условия

Активация на акаунт