Къде в Пловдив??? - 96

• 34 211
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
има ли в Пловдив нещо като частно общежитие за студенти. Малко апартаментче с кухненска част, баня и тоалетна. Търсим за студент. Може и друга квартира.
OLX

# 571
Моля препоръчайте ми майстор за хладилник

# 572
На Лукойл също използвахме двете отстъпки. Simple Smile
Минала седмица като зареждах на Лукойл на магистрала Тракия касиерката ми каза, че можело да се ползва само една от двете отстъпки. Или държавната, или с тяхната карта. Даже го бяха написали на бележка и го бяха лепнали на стъклото.

# 573
  • Пловдив
На Лукойл също използвахме двете отстъпки. Simple Smile
Минала седмица като зареждах на Лукойл на магистрала Тракия касиерката ми каза, че можело да се ползва само една от двете отстъпки. Или държавната, или с тяхната карта. Даже го бяха написали на бележка и го бяха лепнали на стъклото.
Явно всяка бензиностанцията дори и от една верига си има своя политика,точно на Лукойл днес  и двете отстъпки ползвах.

# 574
Лукойл имат много частни бензиностанции. По-скоро франчайз. И точно те правят каквото искат. На магистрала Тракия, до Пловдив и двете са такива.

Моля препоръчайте ми майстор за хладилник
Нямам под ръка координати. Но сервиз Гълъба, намира се до Релакс техно, магазина за бяла техника с транспортни дефекти, в индустриалната зона на Тракия. Потърси с Гугъл.

# 575
Здравейте, с какъв автобус мога да отида до ТЦ"Форум" в Тракия от хотел "Тримонциум"?

# 576
  • Пловдив
Здравейте, с какъв автобус мога да отида до ТЦ"Форум" в Тракия от хотел "Тримонциум"?
С номер 99, в Тракия срещу Форума завива на дясно на светофара и спира.
С 4, в Тракия подминава Форума и светофара и спира срещу Католическата църква и Газпром.
И двата автобуса спират срещу Форума и ще трябва да пресечете улицата.
Ако чакате на спирката преди Тримонциум, т е. след Тунела, може да хванете и 93, то спира точно на спирката на Форума. Също така и 9, тя също спира на спирката на Форума.

# 577
Здравейте!
Искам да попитам дали сте срещали от тези книжки, в които де рисува само с вода. Виждала съм в интернет, но ако ги има и някъде по магазините и знаете ще Ви бъда благодарна да споделите.
Ходих до Джъмбо , но поне служителите ми каза, че нямат.

# 578
За смяна на талон в КАТ по кое време е най-удачно да се отиде?

# 579
Здравейте!
Искам да попитам дали сте срещали от тези книжки, в които де рисува само с вода. Виждала съм в интернет, но ако ги има и някъде по магазините и знаете ще Ви бъда благодарна да споделите.
Скоро, преди не повече от три-четири седмици гледах каталог на Лидл и там имаше показани книжки за рисуване с вода. Направи ми впечатление, защото не знаех, че има такива. Може да проверите дали нямат все още.

# 580
Книжка за рисуване с вода съм взимала от Лидл и от магазин тип левче.

# 581
От Лекси съм взимала.

# 582
Здравейте!

В Кауфланд също съм виждала.

# 583
Къде мога да рамкирам диамантен гоблен?

# 584
Здравейте!
Бихте ли ми препоръчали майстор на хладилници? Споделете контакти, ако е възможно..

Общи условия

Активация на акаунт