Жена в паралелна връзка. Моля за съвет

• 19 916
  • 287
  •   1
Отговори
# 210
За какво ти е мнение на непознати? Ние ли да ти кажем ТИ какво искаш - да простиш и да продължите или да се разделите.

# 211
Защо точно на английски са зададени въпросите, а не на турски например?
Все бях гледал филми, обаче този ме залепи на тавана. Явно някой си работи по шаблонче (предпологам поне една трета от хората отиват за проблеми след изневяра), което даже го е мързяло да преведе.
А пък в отговорите няма никаква спонтанност, а все едно по тях е работил цял пиар екип на набеден в прелюбодейство премиер.
И все пак:
Сега всичко е толкова прекрасно, само да можеше да се отпуснеш и да го показваш по-често, да си така чувствен и емоционален без задръжки и без болка... Вярвам, че с любов и търпение ще успея да ти помогна да го правиш все по-често.

Демек има мегдан за ново залитане, щото още не са изпълнени на 100% потребностите.

# 212
И кво сега, трябваше да се фраска 5 години с онзи, за да стигне до тези отговори ли? Ми някъде от първите пъти докато го поемаше не се ли сети? Много наивно звучи, като курсова работа по психология на начинаещ студент.

Дано не се възприеме мнението ми като нападка, защото не е такова.
100% заставам зад rf22.
За мен това е курсова работа  или семестриално упражнение на студентче по психология.
Няма реално човек, който да навлиза в такива напълно излишни подробности, даже ако самата ситуация не е изцяло измислена.
Моят съвет - момче (или момиче?) - ако имаш възможност, преориентирай се. Психологията НЕ Е наука.
Просто по-различен метод на банда паразити, да смучат ресурси от хората, заблуждавайки ги, че им помагат.
Не вярвам да искаш да се включиш в тази банда?

# 213
На мен ми звучи психарско, някакви заучени, дирижирани отговори .

# 214
И кво сега, трябваше да се фраска 5 години с онзи, за да стигне до тези отговори ли? Ми някъде от първите пъти докато го поемаше не се ли сети? Много наивно звучи, като курсова работа по психология на начинаещ студент.

Дано не се възприеме мнението ми като нападка, защото не е такова.
100% заставам зад rf22.
За мен това е курсова работа  или семестриално упражнение на студентче по психология.
Няма реално човек, който да навлиза в такива напълно излишни подробности, даже ако самата ситуация не е изцяло измислена.
Моят съвет - момче (или момиче?) - ако имаш възможност, преориентирай се. Психологията НЕ Е наука.
Просто по-различен метод на банда паразити, да смучат ресурси от хората, заблуждавайки ги, че им помагат.
Не вярвам да искаш да се включиш в тази банда?

Затова не се ходи при студенти, а при специалисти - фамилни терапевти.

Аз обаче нещо не разбрах. Тези въпроси от кого са - от вас или от психолог? Нещо напълно се обърках за какво са ви. Ако вие сте й ги дал си е направо психарско...Търсите някакво потвърждение за това, че няма да се случи повече ли или обяснение защо се е случило?
Това ви помага да се справите ли? Чак не разбирам защо си го причинявате.

А въпросите и отговорите са напълно абсурдни. Извинявам се, не искам да обидя никого, но ако наистина ги е написала така ми звучат прекалено пресилено и не виждам искреност! Но отчитам все пак, че има и хора, които се изразяват по този начин - пресилено и повърхностно. Аз ако получа такова обяснение, директно ще се обърна и ще си тръгна. Но това съм аз.
Важното е вие какво искате и какво точно търсите да намерите. Но все пак ясно си е казала, че е от липса на внимание, липса на разбиране, зачитане. Типично женско обяснение...

# 215
Високопарно и фалшиво.
Те затуй казват - не слушай думите, а гледай делата. Думите големи, а делата - мръсни.
Гадно ми стана като от преяждане с развален сладкиш, не дочетох. Ти ако си истински и казусът ти е реален, си голям балък, сори.

# 216
Авторе, голяма част от отговорите изобщо не са по зададения въпрос. Сещам се за две причини:

- Отговарящият не знае английски. Тогава се питам, защопоягодите ще се мъчи с тази анкетка. То и да те арестуват някъде в чужбина - все ще ти намерят преводач, ще ти дадат възможност да разбереш какво те питат и да се защитиш на родния си език.

- Отговарящият знае английски, но не желае да отговори на въпросите. Ти сигурно си знаеш защо, но още по-сигурно е, че няма да ни кажеш.

И още нещо, смятам, че всеки, който създава текст, трябва да има малко уважение към читателската аудитория.

# 217
Той авторът отдавна се е оттеглил да размишлява...

# 218
Взел, че изтрил пространното изследване. Тъкмо щях да потърся дали го има този тест някъде в интернет.

# 219
Взел, че изтрил пространното изследване. Тъкмо щях да потърся дали го има този тест някъде в интернет.
Дай знак ако го намериш😬😁😁😁

# 220
Дай знак ако го намериш😬😁😁😁
Не се сетих да го изкопирам по-рано.

На автора сигурно му ври душицата, ние тук на изследователи се правим Simple Smile
Макар че не само тестът е интересен. Отговорите ако се сглобят, правят много хубаво оправдание за изневяра, което направо си заслужава да се пусне за продан в дарк нет срещу крипто Simple Smile

# 221
В резюме "Охх толкова много те обичам, затова си го слагам с друг" Велико оправдание. Само малко си го разширяваш да звучи патетично и сълзливо

# 222
Да! И после си признаваш, колко достойно! Казвам ти след 5г, защото те обичам! Иначе можех още 5г. да крия-трябва да го оцениш! 🙄😬😁

# 223
Защо използвате такива груби думи при говорене за секса при изневяра? То не бяха мушкания, слагания, рога... Двама души са правили чувствен секс, вероятно по-добър от семейния, защото дълго са се въздържали и е  подправен с подправката на забраненост. Thinking

# 224
Не сте чели добре темата...
Сексът с любовника даже не бил хубав... 😁

Общи условия

Активация на акаунт