Жена в паралелна връзка. Моля за съвет

• 19 927
  • 287
  •   1
Отговори
# 225
Не сте чели добре темата...
Сексът с любовника даже не бил хубав... 😁

Да, и аз мразя шкембе чорба, обаче от пет години не мога да спра да я ям. Отвратителна, малка, увиснала.

# 226
И му бил малък инструмента. Не знам, колкото възвишено и чувствено да се е ръгала, не променя основния факт за лъжата, предателство, лицемерие. В случай че изобщо темата е истинска, прекалено наивно ми звучи всичко след изтрития пост на автора от вчера.

# 227
Ако е истина, и двамата са ужасни инфантили. Как въобще се стига до описание на пишки. Кой е подхванал темата. Скъпи, по-малък му е пениса от твоя, дано това те успокоява; или мъжът е питал? Бла.

# 228
То, човек  да не посмее да си признае греховете у бг мама....Направо на кладата го слагат, жив да го одерат. Знам , Знам  всички са безгрешни 😆

# 229
Ми могат и на църква да идат!
Бг мама е "таквоз" 😁😁😁

# 230
Ех, бе, значи... Два дни няма да вляза в темата и съм му изпуснала единия пост, който даже е изтрит. Някой ще преразкаже ли?

# 231
Жената е споделила с психолога, че с мъжа си не са правили секс достатъчно чувствено, но гадният секс с любовника я е възвисил и след пет години упорито упражняване на отвратителен секс вече не иска повече любовника, а прекрасния съпруг, разкрасен още повече от чудесните рога.

# 232
Жената е споделила с психолога, че с мъжа си не са правили секс достатъчно чувствено, но гадният секс с любовника я е възвисил и след пет години упорито упражняване на отвратителен секс вече не иска повече любовника, а прекрасния съпруг, разкрасен още повече от чудесните рога.
👌😂😂😂

# 233
Тя ли му е дала записките от психолога или и той е присъствал на това чудо?
Демек, седяла е при мъжа си заради готиния дом и почивчиците, търпяла е два три пъти в седмицада я мушка, и си е начесвала нуждите с гадния любовник? И като се е стреснала, че ще я хванат/разкрият, е решила, че обича повече парите на мъжа си и сега много го обича?
Правилни изводи ли си правя?

# 234
По скоро си мислила, че като остане тайно няма да има проблем. Така между другото много от кръшкачите разсъждават по този начин. Да му каже вече причините могат да са различни, ама едва ли и е прищракало след 5 години колко Убав е съпруга и колко лошо прави като се ръга тайно зад гърба му. Както казах, много наивно ми звучи всичко, по- скоро като за човек никога не преживявал изневяра, ама карай.

# 235
Мъжът е минал сериозен тест - показал й е, че каквото и да направи тя, няма да я изостави. Ами той е идеален тогава - тя цял живот ще е свободна да прави каквото си иска, а той ще търпи и ще си я гледа. Затова е решила да не го напуска, че е прекалено удобен и друг такъв няма да намери.
А и любовникът явно се е дистанцирал, съвсем изгодно става да се държиш за съпруга.
Би било интересно да се чуе версията на любовника за тази история.

# 236
Тя ли му е дала записките от психолога или и той е присъствал на това чудо?
Демек, седяла е при мъжа си заради готиния дом и почивчиците, търпяла е два три пъти в седмицада я мушка, и си е начесвала нуждите с гадния любовник? И като се е стреснала, че ще я хванат/разкрият, е решила, че обича повече парите на мъжа си и сега много го обича?
Правилни изводи ли си правя?
Не знам, но въпросите бяха на английски език, а отговорите на български.
Лицемерието и напудрената социална желателност на отговорите могат да накарат и най-демагоския политик да се изчерви от неудобство.
Но стилът поне беше комбинация от Паулу Коелю, Хорхе Букай и най-романтичната чалга балада, за която може да се сети човек.
Или някой яко ни хлъзна с тая тема или мъжката наивност е безгранична.

Авторе, само не ми казвай, че наистина си плащал няколко седмици, за да се измъти това произведение, което изтри.
Чак си я представих милата как със сетни сили приключва с отговорите и се хвърля хлипаща в обятията на психолога да я утеши.

# 237
Значи да знаете, този пише книга, и в момента събира обратна връзка от нас как ще се приеме любовния му роман тип second chance.

# 238
Хумористична (книга) ли? Joy В смисъл нещо като сатира за семейния живот?

Може да почне с "Всички щастливи семейства си приличат. Всяко нещастно е нещастно по своему..." Relaxed

# 239
  • София
Ееееее, само аз ли изпуснах да го прочета? Ма цитирайте ги тея мнения, че ми писна от триещи автори Weary

Общи условия

Активация на акаунт