Жена в паралелна връзка. Моля за съвет

• 19 917
  • 287
  •   1
Отговори
# 180
  • София
А за детето нито дума.

# 181
Излиза жена с любовник през нощта и нашият мисли, че отива да се самоубива. Blush
Е, бива ли да си толкова...?
На по-приятно място е искала да отиде, споко.

# 182
  • София
А за детето нито дума.
Ама те и дете ли имали? Щото автора пише, че тя след признанието поискала и дете да има от него.... Е та тогава къде била тръгнала да се самоубива, пълна пунта му прави на ахмака. На луд го прави. Сигурно той я осигурява и тя е видяла сега, че изпуска на хляба мекото, и....

# 183
Детето е на 9 години. Наистина родителите му да вземат да помислят малко повече за него, отколкото за своите сълзливи драми. Индийски сериал ли е, турски ли...

# 184
  • София
Имат. Според автора е на 9 годинКи. Споменава го бегло само в началото и толкова. Неговата реакция на дружното реване у дома не се споменава.

# 185
Дано са го пратили при някоя баба да не гледа сеира.

# 186
  • Бургас
Е, той сеира им вече е няколко месеца, колко да го пратят при баба му.
Това за самоубиването посред нощ с колата ми е  фаворита от всичките ѝ лъжи! Satisfied

# 187
Толкова отговори в десетката, обаче нашият герой явно иска да бъде като онзи във вица, дето изял кило сол, набили го, случили му се и други работи и накрая си платил - в случая за консултации. Пък то дълъг процес на терапия ги чака - да им излекуват сълзите след драматичното признание, след няколко седмици (месеца) ще трябва да се търсят и причините за неудовлетворението, за да не вземе булката пак да се подлъже по някого.
Жалкото е когато иначе хубава наука, се превърне в чалга конфекция за масово скубане на наивници, но в крайна сметка докато има телета, ще има и касапи (метафорично казано, никого не оприличавам с конкретен животински вид).
Лошото е, че човекът наистина няма полезен ход. За да спести на детето драмата с нерегламентираната дейност на работното място на майка му, трябва да играе театър. Макар че, от написаното дотук ми се струва, че и без дете щеше да си носи рогата с влажни очи.

# 188
Това ме подсеща, жената продължава ли да работи там, гдето се е развивало действието?
Да не стане пак злополука с някой по-голям или по-малък инструмент?
И вкъщи рев, а на работа купон? Joy

# 189
Много сте крайни. Лека жена била, с всеки срещнат спяла... Щом има желание и в двете страни - да си стабилизират семейството и толкоз.

А това да се влиза в подробности какъв бил членът, сексът с другия и т.н. е грешка. Ако кръшкате или ви кръшнат не я правете, не разпитвайте и не ровете. Не се забравя.

# 190
Аз не мога да си представя мъжът ми да говори в детайли за някаква друга жена, с която е спал 1000 пъти по време на брака ни, и за тялото й подробности... пък аз ще слушам, рева и страдам хехе няма начин да стане това.

# 191
  • Бургас
Аз не мога да си представя мъжът ми да говори в детайли за някаква друга жена, с която е спал 1000 пъти по време на брака ни, и за тялото й подробности... пък аз ще слушам, рева и страдам хехе няма начин да стане това.

Е, що? Като тръгне да ти обяснява колко са ѝ малки циците, какъв целулит има и как с отвращение я е оправял ти ще се трогнеш, ще го прегърнеш и ще плачкате дружно.

# 192
Защото си невежа по психология, затова. Я вземи прочети някоя друга книга, научи причини как и защо партньорът да кръшне, пък се нареви като нормална жена Bowtie

# 193
Да питам, ако го правя с отвращение, брои ли се за изневяра?

# 194
Да питам, ако го правя с отвращение, брои ли се за изневяра?
Не, брои се за страдалчество.
Доброто възпитание изисква другият съпруг да се погрижи за възстановяване душевния покой на страдалеца и да го изпрати на санаториум в Тайланд или поне на няколко сеанса при Кобилкина.

Общи условия

Активация на акаунт