Промоции на книги - тема 14

• 50 916
  • 734
  •   1
Отговори
# 480
Обикновено са с безплатна доставка до офис на Спиди.

# 481
  • София
Утре и на Алея на книгата всичко ще им е на 30% също, за тези, които са от София.

# 482
Обикновено са с безплатна доставка до офис на Спиди.
Супер, ще се възползвам тогава, 30 лева е книгата и отстъпката е добра. Най- много се надявах на отстъпка на Ориндж, че там съм си харесала повече книги, но не ме огря.

# 483
И аз поръчах - промоцията ме изкуши:

# 484
Сиела имат 20%, но не ме устройва, заради това, че нямат БД. 4-5 техни книги искам, две от тях са доста обемни и доставката ще е скъпа.

# 485
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Здравейте,
редовно поглеждам темата от чисто любопитство кой- какво чете, но мисля
че не съм писала.
Но виждайки поста на  Janeta Dineva, реших просто да кажа, че съм чела
книгата Жестока любов може би преди 3 години и все още я помня. Много ми хареса!

За торбичките и аз не съм фен на найлоновите от екологична гледна точка и винаги си имам една платнена в раничката и ми върши чудесна работа. Онзи ден минах през алеята и на първа обиколка се разписах само с две, ноооо лошото е, че до края на седмицата има още много време Grinning

# 486
Изкокна ми реклама от Хеликон

# 487
  • София
На базата на предишни промоции, предполагам, че Orange Center ще има 20% намаление около 20-22 септември.

# 488
  • Пловдив
Здравейте!Постът ми не е свързан с промоции на книги,но просто искам да похваля озон.бг, че много бързо ми доставиха поръчката.Вчера преди обяд поръчах,и днес сутринта вече беше при мен.За първи път ми се случва толкова експресна доставка,като се има в предвид, че живея в малко населено място и куриерите идват по график.Даже имам и подарък-три листчета с етикети за училище.

# 489
# 490
Случайно забелязах в сайта на Озон код за -15% - 15SEP, пробвах- работи, но не съм поръчала. Не можах да видя до кога е и дали не е някакъв бъг само, но с няколко книги опитах и отчиташе намалението.

# 491
Благодаря, пуснах една поръчка Simple Smile

Даже са ми писали някакви подаръци, но да видим - да не се окаже, че е било бъг и да не я пратят.

# 492
Благодаря, пуснах една поръчка Simple Smile

Даже са ми писали някакви подаръци, но да видим - да не се окаже, че е било бъг и да не я пратят.
Може ли заглавията на книгите? Какви са подаръците?

# 493
Ее нищо не е 15% не че нещо спешно имам но така пък съвсем не бих поръчала.

# 494
In the meantime "Изток-Запад" с - 20 септемврийски процента.

Общи условия

Активация на акаунт