Промоции на книги - тема 14

• 50 919
  • 734
  •   1
Отговори
# 465
И аз обожавам платнените на Колибри. Много свежарски имат (от сорта: "This bag contains VIB - very important book"Simple Smile))
От Алеята взех днес автобографията на Лука Модрич, от 25 на 15 лв. За първа година съм пас за себе си, но се "уядох" книжно последните 3 години (откакто ковида:)), най-вече по линия на Озон, та така ще е докато не изчета всичко. Възобновила съм четенето, дано така, да видим.

# 466
За торбичките и аз не съм фен на найлоновите от екологична гледна точка и винаги си имам една платнена в раничката и ми върши чудесна работа. Онзи ден минах през алеята и на първа обиколка се разписах само с две, ноооо лошото е, че до края на седмицата има още много време Grinning

# 467
Аз вече ще използвам книгочанта на Говоран, подарена от мъжа ми пълна. Сега ще я изпразня и после пак да я напълни. Joy

# 468
  • Euskal Herria
Не е точно промоция, но може за някой да е полезно:
https://prikazka-igra.com/pepper-carrot.html

# 469
  • София
Някой беше питал за Артлайн на Алеята. Те са в шатра откъм парка на НДК. Имат 20% отстъпка на повечето заглавия и 10% на най-новите.

# 470
Озон имат нова промоция, но нищо, което ме интересува.

# 471
А на мен във ФБ ми излиза тази оферта:

И на Бениториал -20% и БД.

# 472
Здравейте,
Има ли код за отстъпка за озон.бг.
Харесала съм дъска за рисуване, но не намирам код.
Благодаря ви

# 473
  • Чукарландия
Здравейте,
Има ли код за отстъпка за озон.бг.
Харесала съм дъска за рисуване, но не намирам код.
Благодаря ви

Този код пробвай Clash10.
Мисля, че сваля 5%.

# 474
  • Бургас
Аз влязох в Озон да видя някакви помагала за детето уж и докато се усетя си избрах 4 книжки от промоцията 4 за 20лв плюс още една извън промоцията намалена на 5лв., т.е. 5 книги за 25лв общо. За детето нищо Simple Smile
Повече няма да влизам в тоя Озон.

# 475
Аз пък днес на алеята на шатрата на хермес открих промоция 3 книги за 10лв и една от тези, които харесах я имаше в промоцията на озон купи 2 плати 4 и накрая 4те книги ми излизаха все по 30-35лв, а така си взех 3 за 10.

# 476
Търся код за намаление в orange

# 477
# 478
  • Бургас
Благодаря, точно тях чаках Heart

# 479
Само една тяхна книга искам, другата вече си я купих, за съжаление. Ровя из сайта, но не виждам цена на доставката. Има начини на плащане, но не виждам цена. Досега не съм поръчвала директно от тях.

Общи условия

Активация на акаунт