Промоции на книги - тема 14

• 50 827
  • 734
  •   1
Отговори
# 690
Възползвах се вчера от споделения код за отстъпка в Ориндж, за което благодаря и поръчах коледния календар на Егмонт, гледам сега, че имам мейл, поръчката е изпратена. Дано се хареса.

# 691
  • София
Еднорог с 40% отстъпка онлайн до 13 ноември, с код 40 в полето за отстъпки 👍🏻

# 692
  • Mostly in my mind
Знаем. 😁

# 693
Издателство Труд с 30% отстъпка на всичко от 20 до 23.10. 👍

# 694
  • София
Това ли е максималната отстъпка, която правят? Simple Smile

# 695
Не съм засичала по-голяма отстъпка от Труд.
А книгите, които исках са изчерпани

# 696
  • Бургас
Преди време 1-2 пъти имаха по 50%, но от две годии не са имали. А така ме е яд, че тогава не се възползвах. Чудих се тогава на цялостното издание за Шерлок Холмс. Беше намалено от 60лв на 30лв и не го взех, като го отложих за следващи намаления. Ама следващи толкова големи нямаше Frowning1

# 697
Захари Стоянов защо не правят отстъпки? Имат някакви, които почти се изяждат от цената на доставката, имам предвид истински. И те, като Труд имат хубави луксозни издания на класики.

# 698
  • София
Много им е тегав сайта на Труд, аз ще разгледам за зайчето Питър, дъщеря ми е луда по зайчета. 😃

# 699
  • София
От Лидл: Холандската къща за 10 лв., Виенският апартамент (отдавна търсена от мен!) за 8 лв... Simple Smile
Само "Виенският апартамент" ми липсва от Р. Ангелова, а искам да я прочета, защото май се явява предистория на "Бал в Мулен руж", която четох лятото и придобих точно от Лидл, но в нашия квартален има избор само от тъпи книги в последно време - едни и същи си седят и никой не ги купува. Нито "Златното момче" се появи, нито виенски апартамент.

“Виенски апартамент” си купих от Кауфланд на намалена цена 4.99лв 🙂

# 700
  • София
Захари Стоянов защо не правят отстъпки? Имат някакви, които почти се изяждат от цената на доставката, имам предвид истински. И те, като Труд имат хубави луксозни издания на класики.

Виждала съм издателството по панаирите/алеите на книгата - евентуално там могат да се вземат с отстъпка, без да е нужна доставка.

# 701
Това ли е максималната отстъпка, която правят? Simple Smile

Повече от година ги следя и досега по-голяма отстъпка от 30% не съм виждала. Новите книжки за Зайчето Питър ще поръчвам и аз, с намалението са на добра цена въпреки доставката.

# 702
“Виенски апартамент” си купих от Кауфланд на намалена цена 4.99лв 🙂

На мен ми я подари съфорумка, така че вече си попълних колекцията!
Благодаря и в темата, floren 💙

# 703
Близо 50 хорър заглавия на ИК „Бард” с - 30%!
Ако мъртвите се пробудят на Хелоуин, то ще е... за да си поръчат книги. Тези книги! Вдигни адреналина си на макс, облей се в студена пот, изправи косите си, опули очи и разшири зеници със специалната селекция от хорър романи на издателство „Бард”!
До 06 ноември с 30% отстъпка! Брррр-ррррр!

# 704
  • в сърцето на един мъж...
В озон има до 60% отстъпки на различни артикули - току що си поръчах две книжки Simple Smile

https://www.ozone.bg/landing/halloween/

Общи условия

Активация на акаунт