Промоции на книги - тема 14

• 50 875
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
В сградата, в която работя, в един момент закачаха дискове по високите первази, за да не кацат птици Joy
Да или да се дават на някоя баба/дядо на село те също ще ги ползват за сплашване на птиците 🌾

# 601
Нищо не помага срещу гадните софийски гълъби! То дискове ли не провесвахме, то пластмасови гарвани ли не висяха, нищо!
Не помагаха и разправиите с вманиачени да хранят птиците съседки (защо, Боже мой, защо???)
След N-тото на брой гнездо с яйца, което трябваше да разваля след връщането ни от една почивка единственото спасение се оказа мрежа. Толкова бяха нагли тези животни, че влизаха и се разхождаха в хола (за радост на сина ми)!

# 602
Аз храня, ама врабчета Simple Smile Гълъби няма тук, има сойки. Нямам нищо против да дойдат на терасата, но не искат.

# 603
Аз храня, ама врабчета Simple Smile Гълъби няма тук, има сойки. Нямам нищо против да дойдат на терасата, но не искат.

Не знаеш каква напаст са гълъбите!
Неслучайно ги наричат летящите плъхове.
Извинявам се за отклонението от темата

# 604
Ох, съвсем офтопик ще стане, обаче аз имам напредък с прогонването на гълъбите - имам и плашила - гарги, дискове блестят като в циганска дискотека, обаче откакто напръсках цветята с Нуреле срещу гъсеници, гълъбите не припарват.
Все пак, ще споделя и по темата, че новият роман на Виктория Бешлийска "Сърце" може да се поръча предварително с 20% отстъпка и автограф от сайта на Софтпрес.

# 605
Може да е офтопик това с гълъбите, но и на мен ще помогнете с идеи. И ние какво ли не сме слагали, провесвали, ей няма отърване... последно мъжа ми с белина пръскаше, ама ефект нула... ще го пробвам това Нуреле със сигурност. Мерси!

# 606
  • Бургас
Ох, съвсем офтопик ще стане, обаче аз имам напредък с прогонването на гълъбите
Скрит текст:
- имам и плашила - гарги, дискове блестят като в циганска дискотека, обаче
откакто напръсках цветята с Нуреле срещу гъсеници, гълъбите не припарват.
Скрит текст:
Все пак, ще споделя и по темата, че новият роман на Виктория Бешлийска "Сърце" може да се поръча предварително с 20% отстъпка и автограф от сайта на Софтпрес.
Сега и за гларусите ако кажете нещо .............. Wink

Все ми е тая за подаръците, повече се радвам, когато има безплатна доставка. Има сайтове /Хеликон например/, на които отстъпките от 20-30 % направо се изяждат от доставката и никога не е безплатна  без значение от стойността на поръчката. Ей това искрено ме възмущава. Иначе пък, когато искам само една книга купувам от физическата им книжарница. Почти винаги ползвам 10%, а и подаряват книгоразделител и получавам желаната книга на момента.

# 607
От Хеликон отдавна спрях да пазарувам онлайн.

# 608
  • Бургас
Аз тръгнах да правя поръчка в Бард, но някой тук писа за намалението на Хермес и едната книга на Бард беше намалена и там, та я комбинирах с други книги. Ох, ще се отпиша от тая тема.

# 609
Яна,
Прости включването ми, но гларусите съм чувала, че най-охолно някои си ги канят у дома. 😂

# 610
  • София
Момичета, моля ви, нека да се върнем на книгите. Максимум до подаръците да се разпрострем. 🤣

# 611
Погледнах в сайта на Хермес и там е намалена Берта Исла на Хавиер Мариас, но с доставка се обезсмисля. А на Пимпирев книгата за Антарктида не е намалена, но дори и с нея няма БД. Ще чакам намаленията по други сайтове, не бързам и за двете книги в момента.

# 612
  • в сърцето на един мъж...
Вчера случайно докато търсех една книга на изток-запад се оказа, ровейки в сайта им, открих, че имат намаление на книги 20%. А те много рядко правят. И сега се двоумя за едни книги и не мога да реша. Вероятно ще ги потърся в озон и ако не са намалени толкова, ще ги взема директно от изток-запад.
Та, ако някой харесва книгите им, имат намаление 20%

# 613
А някой поръчвал ли е от този сайт - https://www.libristo.bg/bg
Видях интересни книги, даже тук-там има намаления, но като се регистрирах и тръгнах да поръчвам, ми излезе, че доставката до офис е 12 лева (пише 11, но при поръчката излиза 12), отделно таксата им за наложен платеж е 4 лева. Какво оправдава тези цени - някакъв специален разход ли имат, който го няма на другите сайтове?

# 614
Каква е идеята издателства, които имат физически книжарници да си пускат промоциите само онлайн? Аз предпочитам да ида, да видя, да пипна, да разгледам. А и защо да плащам доставка за 1 книга.

Общи условия

Активация на акаунт