ОКТОМВРИйско бебче сладко е радост най-голяма за мама и за татко!

• 10 406
  • 261
  •   1
Отговори
# 150
  • Виена
Здравейте мами Hug  love001
Ух при вас децата не реват ли, че и време за форум ви остава а  smile3534 newsm08 newsm53
  Joy Joy Joy
Леля Зеля аз на 30,31 и 1ви dek. ще съм във Варна е не точно,ама ще ходим и във Варна,макар че е доста празнично настроение,ако имаш възможност а и аз може да пийнем по 1 кафенце,много ще се радвам да се срещна с някоя мама от форума,колкото и необичайно да е това за мен е преди поне никога не съм вярвала,че ще ми е толкова интересно да се занимавам с такива неща Crazy.А сега само мога да съм щастлива че ви намерих всичките! Heart Eyes  Hug
 Аз вече няколко пъти почвам да пиша и само до там,все нещо става и не мога да го побликувам.Ама и вие толкова бързо изписвате страничките,че ми е трудно да изчета всичко.Браво на вас.Ние тъкмо се прибираме от разходка и както повечето бебоци обичат да спинкат на вън така и ние.Откъртихме и сега съм го оставила до прозореца които е леко отворен,че не исках да го събличам,че ще се събуди,а така сладко си спинка.
 И ние вечер след банята към 8.30-9h,заспиваме после към 11,12h ама сутрин вече 2 дни си поспиваме до към 11h,като и аз като Леля Желя си го взимам все за по 2 часа спи на гърдите ми,като стане неспокоен.Ама той няма колики,ами не го знам почва да си мрънка все рано сутрин.Особено към 8 като стана да обличам каката за градинка.
 И на мен 2 пъти ми плака ама много жално Cry и то без всякаква причина и казах на мъжа ми,че си мисля,че е урочасан.И му казах,че като си идем в БГ ще го водя някъде да му баят(ха сега де така ли се казваше Crazy).
 Така както гледам ще трябва и аз да сменям номера на бибата и ние сме на 1 ама ни е трудно вече.
 Омни радвам се че съм ти била полезна Hug,а и още повече че играчката ти е харесала.Моят бебок вече се заглежда по нея и и се смее,но повече от 10,15 мин.не иска да стои в леглото.А за това шезлонгче където писа вибриращото направо се учудих вече какви ли не неща измислят хората...Аз не съм виждала,ама не съм и знаела че има.
 Уф съжелявам Sad,мислех да пиша повече,но бебо се събуди,а татко му спи и отивам да го храня,че да не надуе гайдата и да го събуди.И само като споменах татито...и на мен той много ми помага,направо ми е златен newsm47!Пу пу да не му е уроки Grinning.Мноооого си го обичамммм Two Hearts

# 151
  • Стара Загора
.Догодина като си ходим едно кафенце ще пийнем.
Какво беше това нещо кафето Mr. Green Бира..винце..туй онуй..никво кафе..като ще сядаме на маса да е като хората Mr. Green
sleepy дадох Панадол 30 мин. преди ваксината и после 6 часа след това пак му дадох без да е вдигал температура. Общо взето мина много добре..само дето аз от притеснение щях да умра...а човека си спа през цялото време Crazy

# 152
Здравейте на всички и от нас с Калоян Hug
Току що се връщаме от разходка и след сладкото спане следваше папкане и отново сън newsm47  love001 голям ми е сладурко като слушка така и не плачка .Напоследък като че ли/да не чуе дявола/ май коликите ни понамаляха и мисля че като смених капките с Бейбинос нещета са подобриха.
Освен това и ние се записахме в църквата за 40-те  smile3521.Чакам с нетърпение утрешния ден защото ще ходим на първата си консултация та да видим колко сме пораснали и качили newsm78 smile3508
Между другото и ние се записахме на ортопед при доктор Драганов чух че наистина бил доста мил но най-вече голям специалист.Ще я видим тая.А тези които казаха че са ходили при него колко е прегледа,понеже разбрах че може и с направление? Sick
Айде че писна smile3534 smile3515

# 153
Привет щастливи октомврийски мамчета!
Най-накрая и аз да се престраша...Бях с вас през всичките,изпълнени с трепети и приятни вълнения месеци на бременността,четях ви постоянно,бяхте ми страшно полезни,но все не се решавах да се вмъкна при вас.
Въпреки че сега намирам все по-малко време да стигна до компа, продължавам да съм с вас,макар и само тайничко. Сега обаче реших да сложа картите на масата,да ви се представя и да участвам,надявам се активно във вашия чудесен форум!
Та значи: аз съм matsa, на 28 години съм и съм от Варна. Родих на 24-ти септември първото си чадо (Виктория-3.150 кг; 48 см), въпреки че бях определена за 17-ти октомври (дъщеря ми е едно септемврийско октомврийче и за това ви казах че съм с вас от самото начало).
Въпреки,че се включвам толкова късно във вашите редици, надявам се да ме приемете радушно и да мога и аз най-накрая да ви бъда полезна с нещо,както вие бяхте на мен през цялото време!!!
Поздрави: matsa

# 154
ЗДРАВЕЙТЕЕЕ Party

Толкова много сте изпиали, че не смогвам да ви изчета ooooh!

Аз досега имах гости, една колежка дойде и се налафихме и наклюкарствахме. Mr. Green Цеци винаги когато има гости е мнооого добричък. Спа между храненията целите 4-ри часа. Това незнам от кога не е било, май от предишното гости. Mr. Green Преди това пак спинка, та успях да се изкъпя, да изпера, изгладя и изчиста - ехааа отдавна не се бях вихрела така Crazy

Маца, добре дошла. Много хубаво, че си се престрашила най-накрая Simple Smile - колкото повече сме толкова по-добре. Ей сега ще те сложа на първа страничка  наред с всичките ни бебоци Hug

Омни, много се радвам, че сте добре и че се включваш Hug Да си призная и аз редовно "шпионирам" септемврийките , за да знам какво ни очаква и нас след месец Mr. Green

Аз още се чудя за тези ваксини и просто незнам какво да избера - дали тази по касата или пентаксим. Направо ще се побъркам Confused

Машинка, най си е хубаво при мамааа Heart Eyes

Евелинка, страшно обяснение си дала - като ушите на сетер - умрях да се смея Grinning

Мира, чакаме те утре да се похвалиш кооолко сте пораснали Grinning

# 155
Добре дошла Matsa!
Радвам се, че се множим  Wink
mira sm - ние вчера бяхме при Драганов, не сме плащали нищо. Попита ни дали сме с направление, иначе имаше и обявени цени за първичен преглед 20 лв, за вторичен 15 лв.

Щях да пиша още, но ме вика малката маймунка  Heart Eyes

# 156
Здравейте отново!

Току що се връщаме от д-р Янакиев. Каза че детето е здраво. Показа какви упражнения да правим на крачетата, за да се разтварят - сутрин, обед и вечер по 30 пъти. Като отидем отново на контрола при навършени 5 месеца трябва вече да е отворил напълно крачетата.
Каза че на здравите бебчета се препоръчва да носят превантивно ортопедични гащи, не спомена нищо за марка. Аз попитах колко струват и сестрата ми каза 7-8 лв. и каза марка (май Михаела). И ние не плащахме, предполагам, че защото сме абонати.
Между другото закъсняхме за прегледа, защото днес с тази ваксина и прегледа във Вела тоткото направо се побърка. Трябваше да излиза от работа, абе изобщо беше екшън... хранихме се в колата. Та трябваше да сме на преглед в 15.15ч.  Д-р Янакиев първо попита дали това е Калоян и каза да изчакаме да приключи с бебчето, което беше при него и влезе в кабинета. После излезе специално, за да ни каже, че сме закъсляли с точно 11 минути. на мен ми стана смешно ...  Joy 
Бяхме и на консултация във Вела. Нали навършваме два месеца днес. по този повод  newsm38 beer
Вече сме 4,990 кг и 58 см. Този път ни преглеждад -р Янковв. Разпита ме как се храним и като разбра, че се дохранваме ми изписа една програма за стимулиране на кърмата.
Каза даваме сокчета преди обед и следобед по 30 мл. Аз вече дадох ябълка и Калоян много я хареса. Беше ме страх за сокчетата, но майка ми ми беше на гости събота и неделя и без да разбера захрани детето с ябълка. Та така се престраших. сега ще чакам още три дни да отмине ваксината и ще продължа с моркови  Grinning.
Отивам да меря Т, че сладурчето ми се вижда топличко... Д-р Янков каза да дам панадол ако вдигне над 37,5 градуса.

# 157
Имаме 37,2  Sad
Отиваме да се гушкаме и следим Т
Дано всичко мине нормално  Praynig

# 158
 Mr. Green разглеждах си снимките от лятото с   корема - вижте тази отзад пише хамбургери,,, а отпред резултата от многото ядене  hahaha Joy
http://images12.snimka.bg/001626640.jpg

и ето как реагира на бибка като и предложа  Rolling Eyes
http://images12.snimka.bg/001626885.jpg

и последно това са ангелчета - три вида са за кръщенкта и / отзад имат торбичка с бонбонки/ много са ми сладки  Mr. Green с тези шапки:
http://images12.snimka.bg/001626901.jpg

Последна редакция: чт, 30 ное 2006, 17:49 от krissie

# 159
  • Откъм Варната
Мале голямо си е приключение по тез улици, днес поизлязохме и ходихме до едно място наблизо до което обикновено стигам за 10 мин най-много, а с количката за 30 мин с голям зор се добрах, то едно обикаляне беше няма тротоар от кадето да минеш нявсякъде коли паркирани, вода тече и като минават колите пръскат ще ми напълнят количката с вода, а тротоара паркинг, направо  #Crazy направо си е Сървайвър

# 160
Ето ни и нас  Hug
Matsa добре дошла и да се настаняваш удобно Hug
днес ходих на преглед заради това пусто мое кървене ,оказа се цикъл Crazy,иначе всичко е зараснало и възстановило както трябва
Оф и Вилянка я бият нервите тези дни ,какво им става на тези на тези деца  Thinking
Ай де до после ума ми не ражда повече а и една глава ме боли цял ден ,кръвното ли е паднало не знам,в този ред на мисли какво мога да пия за това главоболие Tired

# 161
Ние вече сме с Т 37,7 след ваксината и дадох панадол. Да питам някой знае ли след колко време започва да действа?
Сигурно вече ви омръзнах с мойте притеснения, но все още съм сама с бебо в къщи и ще се пръсна от притеснение.  Embarassed

# 162
И аз като Омни отдавна не съм се включвала тук - тъкмо попреминаха коликите (спасиха ни капките Лефакс) и баткото ни донесе вирусче в къщи - за сега опазваме Ники, обаче Ради е с 39, аз - с 37 и едва гледам.
Евелинче, прегръщам горещо идеята ти за среща, може и предколедно да я направим - примерно, в Мall-а, където Oska не пропуска кафенце, какво ще кажете?
Ние в понеделик сме на консултация и тогава ще му слагат ваксината на Ники, та съм в чуденка какво да избера... newsm78
Кръц, и аз съм забелязала, че бебчо е кротушко, когато имаме гости, което ного ме радва...
А моите лохии този път приключиха  доста раничко - към втората седмица.
Спокойна вечер!

# 163
Слиипи, мила незнам какво да ти кажа. Щом си дала панадол , предполагам че до час трябва да поспадне температурата. Виж какво пише на упътването му и все пак не се притеснявай, нали това си е страничен ефект от ваксината и няма как Hug

# 164
sleepy обади се на педито дали е нормално Панадола да не помага.
matsa_gk добре дошли при нас с Вики  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт