Леля Зеля аз на 30,31 и 1ви dek. ще съм във Варна е не точно,ама ще ходим и във Варна,макар че е доста празнично настроение,ако имаш възможност а и аз може да пийнем по 1 кафенце,много ще се радвам да се срещна с някоя мама от форума,колкото и необичайно да е това за мен е преди поне никога не съм вярвала,че ще ми е толкова интересно да се занимавам с такива неща
.А сега само мога да съм щастлива че ви намерих всичките!

Аз вече няколко пъти почвам да пиша и само до там,все нещо става и не мога да го побликувам.Ама и вие толкова бързо изписвате страничките,че ми е трудно да изчета всичко.Браво на вас.Ние тъкмо се прибираме от разходка и както повечето бебоци обичат да спинкат на вън така и ние.Откъртихме и сега съм го оставила до прозореца които е леко отворен,че не исках да го събличам,че ще се събуди,а така сладко си спинка.
И ние вечер след банята към 8.30-9h,заспиваме после към 11,12h ама сутрин вече 2 дни си поспиваме до към 11h,като и аз като Леля Желя си го взимам все за по 2 часа спи на гърдите ми,като стане неспокоен.Ама той няма колики,ами не го знам почва да си мрънка все рано сутрин.Особено към 8 като стана да обличам каката за градинка.
И на мен 2 пъти ми плака ама много жално
и то без всякаква причина и казах на мъжа ми,че си мисля,че е урочасан.И му казах,че като си идем в БГ ще го водя някъде да му баят(ха сега де така ли се казваше
).Така както гледам ще трябва и аз да сменям номера на бибата и ние сме на 1 ама ни е трудно вече.
Омни радвам се че съм ти била полезна
,а и още повече че играчката ти е харесала.Моят бебок вече се заглежда по нея и и се смее,но повече от 10,15 мин.не иска да стои в леглото.А за това шезлонгче където писа вибриращото направо се учудих вече какви ли не неща измислят хората...Аз не съм виждала,ама не съм и знаела че има.Уф съжелявам
,мислех да пиша повече,но бебо се събуди,а татко му спи и отивам да го храня,че да не надуе гайдата и да го събуди.И само като споменах татито...и на мен той много ми помага,направо ми е златен
!Пу пу да не му е уроки
.Мноооого си го обичамммм 
.Чакам с нетърпение утрешния ден защото ще ходим на първата си консултация та да видим колко сме пораснали и качили

- колкото повече сме толкова по-добре. Ей сега ще те сложа на първа страничка наред с всичките ни бебоци 
направо си е Сървайвър