ОКТОМВРИйско бебче сладко е радост най-голяма за мама и за татко!

• 10 394
  • 261
  •   1
Отговори
# 195
  • Ботевград
КикиНики, желая ти всичкто щастие на света да се стовари във Вашия двор, догодина да си имате здраво и сладко бебче и непременно да почерпиш виртуално, за да ни зарадваш с новината!  Hug Бъди силна, смела и кураж!
Не се предавай!
Моята баба е била бременна с близнаци и ги е загубила в осмия месец някой я бил бутнал, а тя паднала и после ги загубила, само след 4 месеца е забременяла отново и е родила майка ми!
Успех миличка!   bouquet

# 196
kikiniki, не намирам думи с които да изразя мъката си за това което преживя. smile3518
Идва Коледа, а по Коледа стават чудеса! Знам, че трябва да изчакате с подновяването на опитите, но поне може да си го пожелаете. А на Великден най-късно да се случи! Чакам да те видя скоро в отчетни  newsm17
Възхищявам се на силата ти  Hug

# 197
smile3518...милата

И НИЕ ТЕ ОБИЧАМЕ И ТИ ПОЖЕЛАВАМЕ ДОГОДИНА ДА ГУШКАШ НАЙ-КРАСИВОТО И ЗДРАВО БЕБЧЕ - СИГУРНИ СМЕ, ЧЕ ЩЕ Е ТАКА txtloves Hug
Hug
Hug Hug Hug Hug Hug

# 198
  • София
КикиНики, толкова ми стана мъчно като прочетох преди време за загубата ти. Това е най-тежкото нещо, което може да се случи на един родител. Пожелавам ти от все сърце в най-скоро време да си родиш едно здраво и пухкаво бебче, което да ви носи само радост и щастие на теб и съпруга ти!

# 199
Несса, следващото е за теб.
Имам въпрос към мамите дето се цедят ...
как минава цялата процедура? Цедя се три пъти в денонощието. За по-често нямам кърма..., т.е. на около 8 часа. Цедя и двете гърди. Първо затоплям гърдите, като ги потпям в купа с топла вода или им поставям топли компреси (затоплени памперси в МВ, които преди това съм понамокрила. Ползвам ги многократно)
По колко мл папкат бебчовци? 120 мл във втори месец, 130 мл сега в трети месец.
След всяко цедене ли стерилизирате помпата? Да. Но ако не си изцедила достатъчно можеш да я прибереш в хладилник и да доизцедиш след 3 -6 часа.
А изцедено мляко взимате ли да разходки? ДА
Как го топлите, ако не сте в къщи? Затоплям вода, която наливам в термос. Нося си и термочаша (може и в обикновена чаша) и когато стане време за папкане сипвам вода в чашата и поставям кшишето с кърмата на водна баня. За две-три минути е готова за консумация.
А на някой бебчо бунтува ли се докато папка? Филип гълта като за световно и междувременно поглъща повече въздух, отколкото кърма Sad и го удря на дърпане, сърдене, рев...аве като буреносен облак...Същото беше положението и при нас, това бе и причината да се реша на цедене и даване от шише. В началото практикувах като ОСКА (на гърда 1 час, след което дохранване с АМ, но незнаех колко е изсукала...Сега знам колко точно съм й дала.).
Как се справяте с коликите? (или как се справихте) - бях писала за коиките-Инфакол или Еспумизан, Сешоар, топъл компрес (трябва да се израстат)

Оска- Аз си водя бележник кога каво е яла и колко (кърма или АМ). Има или няма аки и какво е на цвят/консистенция... колики  и т.н. И ние сме на Омнео. Peace
допада ми идеята за срещичка на кафе или бира  Wink Давайте да се разбираме, че идват празници и ще се ангажираме с подаръци, гости...

Мира См - много сте пораснали. Браво! Ходи ли при Драганов или само час ще си записваш?

Доскоро, че ще папкаме  Party

# 200
Ники, всички се молим за теб! Praynig Много е тежка загубата ти - дано Бог ти прати голяма радост след нея!
 smile3510 smile3510 Вчера Ники имаше месечинка! Пропуснахме консултацията, но в понеделник ще се отчетем за мерките и теглилките!
Днес се поразходихме с баткото из квартала, а следобяда спахме тримката, че през нощта се буди на 3 часа и мъркаше после... Tired

# 201
Ники ,мила ,напоследък ме гони чувство за вина за какво ли не . да започна с това ,че така и не ти благодарих за супер свежия sms ,който ми изпрати в нощта ,когато родих. тогава бях мн. ошашкана ,а  ти успя да ме разсееш и  развеселиш.
и аз и Тодор искахме да  ви се обадим и да се видим , но съм ужасно неорганизирана  ,за което съжалявам , надявам се скоро да го направим.
усетих голяма любов и топлота между теб и твоя мъж. щом имате това ,ще имате и всичко което желаете!
 ти си оставаш една от нас!прегръщам те силно!

Последна редакция: пт, 01 дек 2006, 19:11 от oska

# 202
Мила Ники,
Прегръщам те силно и се възхищавам на силата и присъствието на духа ти Макар че малкото ангелче никой не може да измести от сърцето ти ти желая господ да ти даде дечица на които с тати да се радвате Моля се за теб и твоето семейство

По отношение на лекарите и на мен ми идва да ги изтребя Не стига че ме осакатиха и повече няма да мога да имам деца ами са ми скъсали корема на две места и сега отново трябва да ме оперират този път през корема и се сещате за какъв белег става дума Аз едва не умрях или по-точно едва не ме убиха и сега отново Ако бяхме нормална държава щях да им съдера задниците с дела но какво значение има нали моето здраве е отишло
Не мога да се затичам, не мога да се завъртя назад Дори скоро детенце не знам дали ще мога да вдигам Просто ми се плаче но знам че трябва да съм силна заради децата

Извинявайте че ви се наоплаквах но ми е много мъчно

Прегръщам ви и аз много бих се радвала да се видим  Hug

# 203
Кики Ники бъди силна ,от цялата си душа ти желая скоро слънцето да изгрее отново за вас !!!!!  bouquet
Честити месечинки на Боряна ,Ники и Калоян-нека са здрави и щастливи!
Yany милата ,защо се е получило така?

# 204
Днес не ми се пише за други неща, от сутринта съм без настроение, а и форума днес ми действа и ми става още по-мъчно...

Яни, много съжалявам за теб. Къде, ако не тук и на нас да се оплачеш? Само, че освен морално  не можем да ти помогнем. Яд ме хваща и мен на некадърни работи, които невинни като теб, като КикиНики и мн.други си го отнасят...

Честит празник на всички празнуващи!  bouquet  bouquet  bouquet
Добре дошла на новата мама!

Лека да е вечерта на всички ви. Ние пак сме самички тая нощ та сега ще стягам банята на малчо.

# 205
  Hug
НикиКики  Hug  Hug  Hug
Пожелавам ти тази Коледа да бъде вълшебна за теб и догодина да се радваш на здраво бебоче!
 Hug  Hug  Hug

# 206
  Hug
НикиКики  Hug  Hug  Hug
Пожелавам ти тази Коледа да бъде вълшебна за теб и догодина да се радваш на здраво бебоче!
 Hug  Hug  Hug
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 207
Здравейте,мами,
искам да споделя,че и аз имам едно малко съкровище.Най-голямата ми радост в живота се казва Боян и се роди на 20.06.2006г.Това е първата ми рожба и съм много щастливал

# 208
  • Откъм Варната
Опа да се разпиша първа днес, добро утро на всички Hug аз се научих за 4 часа да се наспивам

# 209
Добро утро и от  мен  Wink
Незнам но от няколко дена моето малко съкровище САШЕТО не спи все по-малко му се доспива .През деня това е нормално,показва че расте,ама за ноща не мога да си го обясня защо?Нямаме вече колики,и незнам от няколко дена все му се играе на малкото човече и си гукаме и живи здрави към 3.00 часа в най-добрият случай заспиваме,мъжа ми вика че бил нощна птица та затова така правил smile3503.
Каката не ми е правила така нахранвах я и веднага заспиваше,а малкият човек не ще.Утре ставаме на цели 2 МЕСЕЦА имаме малък рожден ден  party023 newsm59.Та мама ще направи една малка тортичка на САШЕТО.
Е момичетата колко бързо минава времето,имам чувството че вече сме пораснали много,а и не мога да повярвам че преди 2 месеца съм родила,мисля си че е било много отдавна,абе забелязвам че който има второ детенце отглеждането става много бързо,както и бремеността,кога бях бременна  preggoкога родих  ylinfant.
Днес е денят на мама Теди по живот отивам кака ще я водя при една приятелка за цял ден да си играят с нейната дъщеря,мъжа ми остава да гледа САШЕТО,а аз ще ходя на сам на там  по магазините,ще си видя с приятелки,после малко на фитнес и живот ще си карам днес newsm68 newsm10.
Това е от мен целувки на всички ви мами и бебоци послушни
Теди newsm51  love001

Общи условия

Активация на акаунт