ОКТОМВРИйско бебче сладко е радост най-голяма за мама и за татко!

• 10 409
  • 261
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте момичета!
Аз едвам успях да се понаспя тази нощ, татито ми помогна за Благовест, че призори получи колики  Sad .
Днес мисля да излезна да си платя кабелната и на разходка. Тъкмо нахраних моя змей.
Кръци, Фрики, темичката наистина е супер, жалко, че не я заковаха на първа страничка да я виждат повече мами и да разказват. В девети месец такива работи ми се четяха, а не за разните "приятни" процедури около раждането. И аз съм се превивала от смях, чак мъжо ми разправяше, че ще ми изтекат водите от толкова смях.
Лек ден и приятни разходки с това хубаво слънчице!  Hug

# 181
Здравейте,мили мамчета!
Само ако знаете,колко много ми липсвате...Вие бяхте незаменима част от моя живот,с вас прекарах най-щастливите 8 месеца от живота си! Независимо от това колко много ме боли от случилото се, продължавам да ви чета и да си мисля за това какви грижи трябваше да имам сега с моето момченце,което днес трябваше да стане на 2 месеца... Имате страхотни бебенца,да са ви живи и здрави всичките,и няма как да не са,след като си имат едно малко ангелче,което ги пази-моето ангелче е може би първото родено "октомврийско октомврийче".  Как съм плакала,когато четях как някои от вас нямат кърма,а искат да кърмят..а аз имах сигурно за две бебета,а нямаше кого да кърмя и трябваше да я спирам с лекарства. Преживях истински кошмар,сега ми остана само мъката в сърцето,която едва ли някога ще утихне. Физически се възстанових мисля доста добре,макар и още да не съм ходила на лекар-някакси след случилото се вече и докторите не искам да ги виждам- не знам имат ли вина или не,но напоследък все повече си мисля,че прекалено дълго се забавиха в болницата-аз постъпих през нощта с идеални бебешки тонове,а ме оперираха чак вечерта на другия ден когато тоновете съвсем паднаха...
Догодина сигурно ще опитаме пак...но този път няма да имам и минутка спокойствие,докато не видя живо и здраво бебе. Едва ли ще го има онова спокойствие и щастие,което споделях с вас...
Стана ми мило,когато прочетох,че се сещате за мен и ме споменавате,затова реших да напиша това. Благодаря на всички от вас, които ми писахте и ми се обаждате.
Знайте,че МНОГО ВИ ОБИЧАМ!!!

Пазете се много!
 Hug Hug Hug

# 182
 smile3518...милата

И НИЕ ТЕ ОБИЧАМЕ И ТИ ПОЖЕЛАВАМЕ ДОГОДИНА ДА ГУШКАШ НАЙ-КРАСИВОТО И ЗДРАВО БЕБЧЕ - СИГУРНИ СМЕ, ЧЕ ЩЕ Е ТАКА txtloves Hug

# 183
мила КикиНики! Искрено ти съчувствам миличка... наистина следващия път няма да е така спокойно както първия (изпитала съм го, макар и да загубих първото си бебече едва в третия месец--миналата година), но ще си струва! Пожелавам ти догодина едно здраво и хубаво бебче да радва теб и съпруга ти! Болката никога няма да премине, но надеждата не трябва да загива. Вярвай че всичко ще е наред със следващото бебче и ще бъде така! Вярата върши чудеса!

# 184
KikiNiki,
Така се радвам, че писа пак при нас! Липсваш ни и на нас!  Имахме толкова хубави моменти заедно, поне за мен е невъзможно да ги забравя!
Хайде догодина пак да бременеем заедно!
Изпращам ти много прегръдки! (емотиконите пак не работят)

# 185
  • София
Здравейте мили мами и бебоци! smile3525

Благодаря ви, че ви има и споделяме опит в този хубав форум! Рядко се отчитам, но много редовно ви чета. Толкова много изписвате, че аз докато изчета всичко, моят юнак се е събудил и плаче за цицата на мама.
Специални благодарности на Кръц кръц, че намира време да подготвя всеки път прекрасните ни теми!
КикиНики, стана ми толкова тъжно, и в същия момент толкова милно като прочетох постинга ти. Ние не сме те забравили - ти беше с нас през цялото време и винаги си добре дошла тук при нас!  Всичко това, което ти се е случило е ужасно, но сега трябва да бъдеш много силна и да не се оставяш да те завладеят мрачни настроения. Мисли позитивно и знай, че всички трудни моменти, през които преминаваш те правят по-силна! Догодина ти пожелавам едно прекрасно съкровище, което да ви радва с твоя съпруг!

# 186
  • Откъм Варната
KikiNiki  Hug

# 187
  • Някъде в Европа...
КикиНики txtloves Heart Eyes
Стана ми много мило и тъжно за теб. 
Бъди силна и си повтаряй "всяко зло за добро" И живот и здраве, чакаме те другата година да споделиш отново прекрасната новина с нас.   bouquet  bouquet

# 188
Миличка КикиНики, и аз те прегръщам силно!  Cry

# 189
smile3518...милата

И НИЕ ТЕ ОБИЧАМЕ И ТИ ПОЖЕЛАВАМЕ ДОГОДИНА ДА ГУШКАШ НАЙ-КРАСИВОТО И ЗДРАВО БЕБЧЕ - СИГУРНИ СМЕ, ЧЕ ЩЕ Е ТАКА txtloves Hug
Hug

# 190
Миличка   Kiki Niki  Hug

# 191
КikiNiki,много си мисля за теб и за малкото ангел4е,и ние много те оби4аме.От все сърце ти пожелавам догодина да гушкаш беб4е и да се радваш на живота Hug.Никога няма да те забравим Hug.4етеме те и по другите теми,но ще ни е хубаво да си и сред нас,макар 4е предполагам е болезнено да 4етеш тук след слу4илото се.С теб сме.

# 192
Здравейте и от нас   Hug
КикиНики, радвам се че въпреки мъката си успяваш да запазиш спокойствие,вяра и сила защото тя ще ти трябва  и аз съм убедена че другата година и ти ще се радваш на най-безценното нещо-твоето бебче.Пожелавам ти го с цялото си сърце и знай, че всички сме с теб Hug
Аз да ви почерпя с първата ни месечинка на нас с Калоянчо и да ви почетпя виртуално newsm38  party023  ura а за тези които обичат биричката специално beer3
Освен това както ви  казах днес бяхме и на първата си консултация при педи, оказа се че моя малък юнак за три седмици от изписването ни е наддал 800гр т.е вече сме 3.330  и е пораснал с 4,5см  261uu newsm44 newsm68 педи каза че изглеждаме много добре и се справяме отлично.
А ако знаете само  тоя мой мушморок какво ги направи пред доки опика всичко  и даже накрая се изакахме за добре дошли tooth Stuck Out Tongue Winking Eye направо така се изчервих. #SplatНо какво да го правиш от сега е по белите. smile3540
Ние също ще слагаме от Пентаксима понеже тя каза че определено по-добре се понася от бебетата.Цената и е 60лв поне .Даде ми и схемичка за упражненията абе много съм доволна от нея за сега.
Ами то това е айде че трябва да сготвя нещичко по случай случката.  food002
Лека вечер от мен  bouquet

# 193
Здравейте и от мен мамаТеди newsm03,
Тая нощ беше тежка наш САШИ реши че няма да спи то не беше рев ,игра абе  ............ без коментар,направо съм скапана
А днес след обяд до сега пак не му се спи,само мрънкоти,незнам какво да го правя,а на вън е хубаво времето,ама каката ни спи и не става как да го изведа,хитреца му със хитрец на вън заспива веднага,а тук вече нямам ръце,не ще нито в леглото си,нито на спалнята ,нито в количката,абе днес е кошмарен ден,спа само днес преди обяд като бяхме на разходка за цял ден.Умирам вече за сън,незнам на кой свят съм Weary
На KIKINIKI,много съжелявам за случилото се,но ще ти стискам др година по това време в ръцете си да държиш едно сладко бебе,даже ти пожелавам не едно,а две  ylinfant  ylinfant
И аз съм губила детенце и знам какво е,но живи здрави ще имаш друго,болката няма да изчезне,но като дойде другото малко ще забравиш за това ,което се случило.
Това е от мен отивам да видя какво прави САШЕТО,че май е отихнал и може да е заспал вече,стискай те палци,та и аз да се излегна за малко smile3503
Много целувки на всички ви
Теди newsm51 newsm03

# 194
  • София
Здравейте всички!
Днес ноемврийската октомврийка Боряна навърши своя първи месец. По този случай черпим (за съжаление - виртуално) кой каквото си хареса  newsm38 Misc Baby Bottle beer Wine Glass Popcorn ukliam1 cook
Поздрави на всички и огромна  Hug на КикиНики! Не се познаваме, мила, но ти пожелавам мноооого ЩАСТИЕ и едно прекрасно БЕБЕ!

Иначе при нас е като при вас- папане, акане, и ако имам късмет-спинкане  newsm78. На консултацията в понеделник ще разпитвам докора за ваксините и ще споделя информация. А сега се замислих, че баткото ортопед не е помирисвал, но на всяка консултация педиатъра ни го проверяваше , като му разчекваше краченцата като на жабче и нещо опипваше...Не знам дали това е достатъчно, но... И за ортопед май трябва да питам.
 Ние продължаваме да сме без режим, но за сметка на това-с редовна разходка! Много сме щастливи, че мъглата се вдигна, щото направо си бяхме пощурели!
 Хайде, стига, че трябва да свърша още неща, докато спи  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт