Аз да се оплача, бебчо е малко настинал.
Вчера на гимнастиката явно съм го простудила. Акото му е зелено, за пръве път е такова и мирише лошо. Сега яко съм го навлекла, пуснах и една духалка и се надявам да се изпоти и после ще го преоблека. Аз вчера усетих , че може така да стане, ама айде де - викам си да го каля малко. Мами на момченца аз познавам кога му е студено като го съблека - по топченцата му. Ако са много прибрани към телцето и са точно като топки, значи му е студено много. А ако са разляти и разпуснати, малко като увиснали ,значи че му е топличко и му е добре 
Мише, твоя сладурко как е. Нали се съмняваше, че е болян. Моето педи каза, че на бебетата е нормално да им е малко по-висока температурата. До 37 е нормално.
Яни, браво на Алексчо, ами той много голям мъж е станал. 60 см. лелее - пу пу, все така да ти е жив и здрав.
Иначе ти много претърпя - милата,
дано да не се налага операция и да не е сериозноКриси, малката много подвижна, щом намира така цицката
Аир и нашия тати веднъж видя Ради на подписа ти, където е в жълтичко и синьо и с шапка и го помисли за нашия Цеци - каза, "Ами тоя костюм кога му го купи:) Мъже

Машинка,браво,че си се наспала. Голям кеф е да си поспиш повечко, после си друг човек направо
Коте, Мише, така ще е с тия колики. Ту се появяват, ту изчезват. Но общо взето до 3-ия месец включително, ще се мъчат миличките
Аз да ви споделя едно впечатление, което малко ме дразни.
Сетила съм се за Омнипрезент. Знаете че е в нашия списък, октомврийка, но роди септември. Та мислех я доста, какво ли става с нея, както и с Неса и Русавелка. Вчера четох септемвриийки и видях, че Омни е писала там. Еми стана ми мъчно и се издразних. Ние я мислим, а на нея явно по й харесва при тях да пише...Може би не сме й интересни - нейна си работа. Яни, успява да пише и в двете групички. Има много от нас, които родиха септември, но не ни зарязаха...Както и да, просто изказвам какво ме впечатли...

Апропо наистина и аз ви бъркам синковците...Ради и Цеци 

,ние пък вчера бяхме в това студено време на разходка и не знам дали и аз не го простудих. 
.Извинявам се че задавам тъпи въпроси но не ми се сърдете,малко съм невежа .