Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представляват контракциите и как се различават от менструалните спазми?
Какви са признаците на тапата и какво може да се очаква след нейното падане?
Какви са признаците на задържана урина при момчета и какви са възможните последствия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представляват контракциите и как се различават от менструалните спазми?
-
Какви са признаците на тапата и какво може да се очаква след нейното падане?
-
Какви са признаците на задържана урина при момчета и какви са възможните последствия?
-
Какви са признаците на контракции и как може да се направи разлика между лека болка в корема без стягане и контракция?
-
Какви са характеристиките на комплектите за бебешки дрехи Angel Baby и какво е мнението за тяхното качество?

Аз тези дни ще ходя на пазар в Софармаси за бебешка козметика, моите неща за болницата съм ги взла - мини опаковки от ДМ от всичко си взех. Една нощница се чудя дали да не взема още или да си карам с една моя, така и така ще ми дадат и тяхна. Уикенда чакаме свекър ми и брат му на моя мъж за да сглабят кухня с един апартамент и ще е пълна лудница в нас, настройвам се психически, но мисля да скубна за 1-2 часа до фризьорката за боя и до мола да взема нещо за изписването на това бебе. Има не лошо намаление в HM за лоялни клиенти, но всичко е останало размер 3-6 месеца и 6-9.. А тези от сестра ми все повече ми се виждат дебели. С тия бебешки шапки и ръкавици не знам и аз какво да правя, баткото имаше една, която му беше от комплекта за изписване и едни ръкавици, които още в болницата ги хвърлих. Никога не ми се е драл и не съм ползвала.. та сега и това имам за задача да намеря от някъде 1-2 ръкавички. Сестрата ми е дала някакви шапчици, но наистина се чудя как ще му слагам шапки в тия жеги...
ще взимам още една да ги правя комплект то се е видяло. Честито за секрета, много обичам чист секрет