Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представляват контракциите и как се различават от менструалните спазми?
Какви са признаците на тапата и какво може да се очаква след нейното падане?
Какви са признаците на задържана урина при момчета и какви са възможните последствия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представляват контракциите и как се различават от менструалните спазми?
-
Какви са признаците на тапата и какво може да се очаква след нейното падане?
-
Какви са признаците на задържана урина при момчета и какви са възможните последствия?
-
Какви са признаците на контракции и как може да се направи разлика между лека болка в корема без стягане и контракция?
-
Какви са характеристиките на комплектите за бебешки дрехи Angel Baby и какво е мнението за тяхното качество?
Надявах се днес да ме изпишат, но предпочетоха да ме оставят, заради контракции и някои още изследвания. Вече като видя този апарат за тонове и почвам да се стресирам. Вчера ми сложиха песар на шийката, а уж до скоро всички доктори ми се учудваха колко била добре при все, че са близнаци, но изведнъж се скъси и в комбинация с контракциите не е много ок. Надявам се този песар все пак малко да задържи положението, но ще трябва и повече почивка. Спряха ми магнезия и започнах Киринфар за конракциите. То е по принцип за регулиране на кръвно, но било и доста по-ефективно при контракции. Не знам за първи път го чувам. Направиха ми и кортикостероидни инжекции и за дробчетата на бебетата. Най-големия ми проблем обаче се оказа този доста нисък общ белтък, заради който са отоците и започва да пречи на моя организъм. Вчера ме гледа кардиолог и спомена за някакъв лек излив на сърцето, което било заради ниския белтък. Правят ми сега някакви вливки с човешки албумин. Надявам се да има ефект и да се покачи. Моята АГ изрази съмнение, че ще издържа до юли пак, заради това рязко спадане на протеина. Не знам какво да направя вече. Явно бебета ми го дърпат много бързо. Хубавото е, че поне за сега не го губя в урината. Съветвам да си следите общ белтък в кръвта, че явно е доста важен. Тея прахчета протеин нищо не ми помагат за жалост, въпреки че продължавам да ги пия. Моля се за поне още 2-3 седмици, че нещо се филмирах с всички тея неща. Сори за дългия пост, но имах нужда да споделя. Хубав ден!