Лидл 164 - Юнска, на червено...

• 79 462
  • 1 170
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Гледам има кафеджии 🙂
Опитвам се да попадна на средна хубост мляно кафе...понеже е за кафеварка (машинка, още се въздържам да взимам, заема място). Та, размера на смилането има ли значение в моя случай?
Търся някое некисело (ароматно) и едно слабо кофеиново (кафето ми е по скоро като ритуал...). 200-250г Макс.
Ако има и с аромат на шоколад...бях гледал една марка  в магазина където продават Биалети кафеварkи, но доста цифра беше.

# 196
  • Sofia
Гледам има кафеджии 🙂
Опитвам се да попадна на средна хубост мляно кафе...понеже е за кафеварка..
И ние сме на кафеварка и  мляно кафе Лаваца крема е густо (и кофеиново, и безкофеиновото)...  пробвай го ако не си. Simple Smile

# 197
  • София
Размера на смилането има голямо значение за вкуса.

# 198
  • Пеликания
Това мюсли има ли още? В събота като ходих и етикет не видях където попринцип стои.
Скрит текст:

# 199
  • In transit
Гледам има кафеджии 🙂
Опитвам се да попадна на средна хубост мляно кафе...понеже е за кафеварка (машинка, още се въздържам да взимам, заема място). Та, размера на смилането има ли значение в моя случай?
Търся някое некисело (ароматно) и едно слабо кофеиново (кафето ми е по скоро като ритуал...). 200-250г Макс.
Ако има и с аромат на шоколад...бях гледал една марка  в магазина където продават Биалети кафеварkи, но доста цифра беше.
Има значение...мис Биквит, по-горе е показала хубава картинка, но тези неща ще ги усетиш, ако си с професионална кафе машина. С домашна, трудно. Като искаш с аромат на шоколад, търси Lavazza Qualità Rossa. Тази, която я продават стандартно в магазините е смляна точно за кафеварки. В лидл също я има в постоянния асортимент.

Другото с аромат на карамел и шоколад е Lavazza Espresso Italiano. Също е налично в Лидл.

Тук има всяка Лаваца какъв аромат и вкус има: https://www.lavazza.bg/bg/%D0%BA%D0%B0%D1%84%D0%B5/%D1%81%D0%BC% … %D0%BD%D0%BE.html

Pellini също имат кафе с аромат на шоколад, но трябва да видиш в сайта им, кое точно беше...сега не ми се рови.

# 200
Бре, аз пак съм в лидл. Не мога да се спра. Малки суми правя все уж необходимо и според сезона . 2 пъти за днес. 3 пъти за 24часа. Неделя вечер и днес 2пъти. Сутрин за новата седмица, вечер да допълня и добавя нещо от вечерните намаления. Ходих за череши 2.50лв кг, ноуп..6.99кг а честито който напълнил торбите, напълнил...75% намаление шокира дори бабите. взех още ягоди че след 2 дни ще са на двойна цена.
Тея маркетингови ала бала ме стресират...изведнъж изневеделица виждаш голямо намаление и изчезва за няколко часа..утре пак да отидеш да провериш да не би друго подобно да има..

Последна редакция: пн, 06 юни 2022, 21:11 от Didity02

# 201
  • София
Скрит текст:
Гледам има кафеджии 🙂
Ако има и с аромат на шоколад...бях гледал една марка  в магазина където продават Биалети кафеварkи, но доста цифра беше.
Има значение...мис Биквит, по-горе е показала хубава картинка, но тези неща ще ги усетиш, ако си с професионална кафе машина. С домашна, трудно. Като искаш с аромат на шоколад, търси Lavazza Qualità Rossa. Тази, която я продават стандартно в магазините е смляна точно за кафеварки. В лидл също я има в постоянния асортимент.

Другото с аромат на карамел и шоколад е Lavazza Espresso Italiano. Също е налично в Лидл.

Тук има всяка Лаваца какъв аромат и вкус има: https://www.lavazza.bg/bg/%D0%BA%D0%B0%D1%84%D0%B5/%D1%81%D0%BC% … %D0%BD%D0%BE.html

Pellini също имат кафе с аромат на шоколад, но трябва да видиш в сайта им, кое точно беше...сега не ми се рови.

Тези лаваци са даже по-леки от споменатия Lavazza Crema e Gusto Classico 0.250   7/10
Да, това е Пелинито, ще видя къде се продава, че Метро ми е далеч... предния път не го открих в магазините до нас.
Pellini gusto Cremoso е кафе, създадено по традиционна италианска рецепта, със средна степен на изпичане. Умерено силно, с интензивен вкус на шоколад, без признаци на киселинност. Съчетава приятен аромат и богат плътен каймак. Специално смляно за домашна еспресо машина.
Съдържание- Aрабика и Робуста.

Qualità Rossa
Интензитет "5" - дори и безкофеиновото е с "3" - това (Интензитет) не е еквивалент на съд. на кофеин?

# 202
  • Mostly in my mind
Черно-кафявата Лаваца ми е любима. Но няма вкус нито на карамел, нито на шоколад. Или може толкова да съм свикнала с вкуса, че вече да не ми прави впечатление. Stuck Out Tongue Winking Eye За съжаление вече я няма и в асортимента на Лидл. Преди време за кратко я заредиха и до там. Но е кафето, което наистина си заслужава. Меко, ароматно, не прекалено силно, с плътен и дълготраен каймак. В момента е на промоция в Билла, че и на него много му вдигнаха цената.

# 203
  • In transit
Starrydream, интензитета е различен...няма как да сравняваш крема е густо с куалита роса или еспресо италиано...първото е смес от робуста и арабика, вторите са само арабика. Тя сама по себе си е с доста по-малко кофеин, но това не влияе на вкуса и аромата на кафето. Спирам да спамя темата, извинявам се...

# 204
Лидълското кафе от промоцията от миналата седмица, 500 гр, има карамелен вкус за мен.

# 205
  • София
Имаше питане за зехтина от тази седмица, дали е добър. Аз също се интересувам.
Също така не видях да сте коментирали за литъл джем, в моя лидъл ги няма от поне две седмици.

# 206
  • София
Имаше питане за зехтина от тази седмица, дали е добър. Аз също се интересувам.
....
От Сития и Ханя, много, ако питаш за гръцката седмица.
Био-то с купон е съвсем приличен, но горните за мен са по-хубави.

# 207
Днес си взех от мексиканския замразен микс зеленчуци. Удобен е за гарнитура, става бързо на тигана с малко масло и подправки. Препоръчвам, на оферта е тази седмица. Втория идва на половин цена.
Имаше едни миксове пак замразени зеленчуци с подправки, не се сещам какви се водеха. Не си взимайте от тях, първо, че са гадни, второ, че не можеш да препиеш на вода след това.

# 208
Мексиканският е супер, но чистата царевица ми е ужасна. Не бих повторила.

# 209
Аз само мексикански взимам, но тази седмица с -50% на втори продукт изобщо не ми се струва офертен.

Общи условия

Активация на акаунт